atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Griezeejs 30.07.10
Bet protams, ka vienlaicīgi varēs lietot tikai 1nu makšķerrīku. Pat pludiņnieku mačos tā notiek pasākums ;)
Zivnieks 30.07.10
Griezeejs
tas ko reiz minēji, ka par zemmēru var dot 1p, par mēru 1.5, vai kaut kā tā...izliekās baigi ok! Tu tik nedomā ielikt, ka cope notiek ar vienu pīcku!!! :DDDD
gintsgg 30.07.10
Zivniek , labi , kad būsi brīvāks - padod ziņu , es fiksi aizskriešu .
Griezeejs 30.07.10
Nu redzi, ciparus var dažādi grozīt :)))))
LČ un WCh arī zemmērus neskaita :)
Kad raxtīšu nolikumu, stingri piedomāšu pie .... :DDDDDDDDD
Zivnieks 30.07.10
gintsgg
izskatās,ka pirmdien pie manis NG filmēs vakarcopi, tad visas savas fīčas un manu filosofiju mēģināšu apstāstīt!
par kopīgu copi - jāskatās, moš uz jaunnedēļas beigām kāds brīvāks vakars būs, tad jau te forumā kauč ko varēs sarunāt!!
gintsgg 30.07.10
Zivniek , vai mēs ar Brengulīti nevaram ciemā uzprasīties ? Nu dikti gribās redzēt kā tu viņus ķersti .
Zivnieks 30.07.10
Griezeejs
bet tu arī zemmērus pieskaiti :))))))
Griezeejs 30.07.10
Zivniex, bet Tu taču tikai uz dzīvo strādā. Bet citi techniques arī strādā.
Ja par dzīvā vs māxlīgā ēsma, Piem., vakardienu varam apraxtīt arī šādi ->
1) Zivniex - 3 makšķerrīki (tikai dzīvā zivs) - loms 4 mēra zanderi;
2) MLG2 - 2 makšķerrīki (1 dzīvā, 1 DS) - Loms 1 mēra uz dzīvo
3) Urmaass - 1 DS kāc - loms 1nc mērs
4) Griezeejs - 1 DS kāc - loms 2vi mēra
Attiecība mēra zanders uz makšķerrīku:
Dzīvā 1,25, DS 1. Ja nebūtu vienc PGU (plānā ... ...), kas 2vās tecnikās mēģināja, tad DS būtu 1,5.
BTW, ja Urmaassa asarus pieskaitītu, tad .......... :)))))))
Točna, pie nolikuma būs jāpiedomā ;)
Zivnieks 30.07.10
avtt
:))) visa šepte notiekās tiaki ar dzīvo (vismaz man :)) tā kā tas zanderis iekš ezera aktīvi kodīsies tikai kādu mēnesi, skaties, ka nenokavē!!! :DD
ak jā un Griezeej, kur ir sac nolikums??? vienu tādu pasākumu vajadzētu uztaisīt, kamēr tas zanderīts ņem, ne ko???
avtt 30.07.10
Te pasūkā,te pakož...Dzīvē esot viss jānosmeķē,tā sacīt jāsaka!;)

Zivniek!
Kauč patālu atrodies,Tev pašam par laimi,bet daudz te lēkāsi ar saviem labajiem zanderiem,kas zin,ņems kād' reiz un aizmauks Tavam enkuru iemest mugurā!Jo vairāk,(cik nu manam tās poņas)ja šeptējās ar"dzīvo".Te citā-otrā pusē arī aicina pakaitēties ar zanderi,bet te vīri vairāk šeptē ar bleķiem,kas manam tā mazāk krata...
Griezeejs 30.07.10
Urmaass jau arī agrāk ar sūkātājiem ...,
bet tagad tik pa zanderiem. Norūdījies!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mww2005 30.07.10
avtt, jaaruudaas :D
Bebrs 30.07.10
Zanderam asi zobi, avt zanderi netīk :)
Zivnieks 30.07.10
avtt
Ko tu ar tiem sūkātājiem :DDD atbrauc ciemā paņems vien smuk zanderi :)))))
avtt 30.07.10
Hm,tieši to pašu biju domājis par sukātājpievakari...Nez,ko tas varētu nozīmēt?
;))
Zivnieks 30.07.10
khem!!!
Windguris PRO rāda smuku zanderlaiciņu vakarā, nez ko tas varētu nozīmēt :))))))))))))
sagittario 30.07.10
Paldies, Zivniek- tu izglābi man dzīvību!!! :DDD
Zivnieks 30.07.10
vakar vakarā, kā jau bija plānots, 4 vīru sastāvā maucam iekšā!!! :) laiciņš smuks, es pat teiktu ļoti smuks, tā kā viss izskatās cerīgi!!! Sākam braukt - urmaas tika iesēdināts goda vietā (skat mlg2 galeriju), bet viņam tur kaut kā nepatikās un viņam izdevās pierādīt, ka tā laiva prot arī ņurkot :DDDDD bet ko darīt tāda dzīve :)) braucam tālāk, paceļam atkal mailīte un jau copes vieta klāt....ezerā vilnīts tīri simpātisks, DSistiem varbūt bij pa lielu, jo īsti nevarēja auklu kontrolēt, bet man bij viss pa skaisto....tā arī tas vakars pagāja!! ak jā zivis... :) bija arī zivis, es pat teiktu tīri daudz gan izmēra gan skaita ziņā, un jā vēlreiz apsveicu mlg2 ar pirmo zandartu uz dzīvo, jāteic galīgi nebija slikts eksemplārs :))))))
sagittario 30.07.10
Tere, Urmaas! Varēji jau pārmaiņas pēc šoreiz būt nedaudz pļāpīgāks! A tā- intrigu izmeti, tagad jāmirī no ziņkāres no' !!!
:DDD
urmaas 30.07.10
uh ku šodien forši gāja!bij ari atrakcijas!man kā gastercopmanim bij tāda exklusīva iespēja!VO ipio:DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs