O jā Bums, es nepaspēju aizmukt, rezultātā skrēju zem tilta :D Bailes mazliet bija, ka šis sāka dot vaļā, pat ausis krita ciet. :)
Es tikai brīnos kāpēc neko nenoķēri , viss maz zemmēri tur ir vienmēr .
gintsgg
turpat jau vien biju ;))
Jā tūlīt būs arī Rīgā , tad es zinu kur Tu biji , es zinu kur ir Sienāža zandarti . No manis tas ir 25 km .
Man Asaros nupat nodeva pa riktīgo...zibens,pērkons un lietusgāze:) feini...vismaz gaiss svaigāks uz nakti būs...a es rīt no rīta gailenēs...ko lai dara...ja neķerās...jāiet sēnes lasīt:):):)
Pagaidi bičiņ tūlīt arī būs Rīgā
nezinu kā metrapolē,bet priekšpilsētā rīb ne pa knapo.tāda sajūta,ka tulīt būs!:)
Bums , kur Tu biji , kur tas lielais pērkons ? Rīgā nekā tāda nav .
Paspēēēēju no tā baigā pērkona aizbēgt Niko nenoķēru bet Sienāža zandarti manām mailēm visas astes nokoda ;DDDDDDDDDD
salmo-z;mženes iznācienu no sapala jau var pateikt uz reiz.Vienīgais ja kādu lielāku kukaini(sienāzi,spāri...) ķer,bet ja mežene sīkos dullina,tad sajaukt ir grūti.
kola - no daugmales puses tieši kur betoni hesa beidzas. Tur ir mana vietiņa :)
līdzko tā vella saule pazuda tā ūdeņi kuļās kā dzirnavās
to aakjis---> nu meženes tur arī ir gan :)
Mart, zandartus copē zem HES vai uzpludinājumā?
Vakardien pie Rīgas HESA!! Nu nebija zandartu cope :) 6dien šie kā traki ņēmās, bet vakardien neko, kas cits atliek, kā šodien akal laist copēt :D
A nepārskatījies,tie varbūt bija mežoņi(meženes!
šorīt Ventā ,Kuldīgā pie Lauktehnikas no 5.00 rītā līdz 9.00 rītā 3 mēra līdaciņas un 2 asari ,katrs pa 450 g !
Smuku vietiņu atradām kur mudž un ņudz tās zivis,bet švaki ņem ! + norāv 3 rotiņus un 4. rotiņu man asaris salauza(mežonis)!
tālāk pāris metru līkumā atkal sapāli kā mežoņi uzvedās,bet tie lai paliek citai reizei !
Tā ir bums, bet šodien laikam palikšu krastā, tev vairāk skābekļa būs....turklāt spriežot pēc vakardienas, cops iet uz leju.
Ta nav Ventā tādi dziļumi lai šie labi iedzīvotos
Bebrs;drīz vimbas varēsiet par ēsmu likt!