atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

janchuks 27.07.10
O jā Bums, es nepaspēju aizmukt, rezultātā skrēju zem tilta :D Bailes mazliet bija, ka šis sāka dot vaļā, pat ausis krita ciet. :)
gintsgg 27.07.10
Es tikai brīnos kāpēc neko nenoķēri , viss maz zemmēri tur ir vienmēr .
bums 27.07.10
gintsgg
turpat jau vien biju ;))
gintsgg 27.07.10
Jā tūlīt būs arī Rīgā , tad es zinu kur Tu biji , es zinu kur ir Sienāža zandarti . No manis tas ir 25 km .
Bljitka 27.07.10
Man Asaros nupat nodeva pa riktīgo...zibens,pērkons un lietusgāze:) feini...vismaz gaiss svaigāks uz nakti būs...a es rīt no rīta gailenēs...ko lai dara...ja neķerās...jāiet sēnes lasīt:):):)
bums 27.07.10
Pagaidi bičiņ tūlīt arī būs Rīgā
urmaas 27.07.10
nezinu kā metrapolē,bet priekšpilsētā rīb ne pa knapo.tāda sajūta,ka tulīt būs!:)
gintsgg 27.07.10
Bums , kur Tu biji , kur tas lielais pērkons ? Rīgā nekā tāda nav .
bums 27.07.10
Paspēēēēju no tā baigā pērkona aizbēgt Niko nenoķēru bet Sienāža zandarti manām mailēm visas astes nokoda ;DDDDDDDDDD
aakkis 27.07.10
salmo-z;mženes iznācienu no sapala jau var pateikt uz reiz.Vienīgais ja kādu lielāku kukaini(sienāzi,spāri...) ķer,bet ja mežene sīkos dullina,tad sajaukt ir grūti.
MartsJ 27.07.10
kola - no daugmales puses tieši kur betoni hesa beidzas. Tur ir mana vietiņa :)
salmo-z 27.07.10
līdzko tā vella saule pazuda tā ūdeņi kuļās kā dzirnavās
salmo-z 27.07.10
to aakjis---> nu meženes tur arī ir gan :)
kola 27.07.10
Mart, zandartus copē zem HES vai uzpludinājumā?
MartsJ 27.07.10
Vakardien pie Rīgas HESA!! Nu nebija zandartu cope :) 6dien šie kā traki ņēmās, bet vakardien neko, kas cits atliek, kā šodien akal laist copēt :D
aakkis 27.07.10
A nepārskatījies,tie varbūt bija mežoņi(meženes!
salmo-z 27.07.10
šorīt Ventā ,Kuldīgā pie Lauktehnikas no 5.00 rītā līdz 9.00 rītā 3 mēra līdaciņas un 2 asari ,katrs pa 450 g !
Smuku vietiņu atradām kur mudž un ņudz tās zivis,bet švaki ņem ! + norāv 3 rotiņus un 4. rotiņu man asaris salauza(mežonis)!

tālāk pāris metru līkumā atkal sapāli kā mežoņi uzvedās,bet tie lai paliek citai reizei !
sienaazis 27.07.10
Tā ir bums, bet šodien laikam palikšu krastā, tev vairāk skābekļa būs....turklāt spriežot pēc vakardienas, cops iet uz leju.
Bebrs 27.07.10
Ta nav Ventā tādi dziļumi lai šie labi iedzīvotos
aakkis 27.07.10
Bebrs;drīz vimbas varēsiet par ēsmu likt!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs