atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Asariem ir speciāla rīve ....
urmaas 20.07.10
kā zivju tīrāmo nazi ir jāizmanto tāds nazis kurš nelokās.tad vismaz kko var notīrīt.ja mēģināsiet tīrīt ar mīkstāku nazi,piem filējamo vai līdzīgiem,tad tās jau būs mocības!lai zvīņas neiet pa gaisu,tad tīriet tās ūdenī.savādāk varat tīrīt kā gribat,bet zvīņas būs visur!
uldeens 20.07.10
Normāla štelle ir pāris alus korķi piesisti pie roktura un uz priekšu-ideāli ja to neveic dzīvoklī-:)
zaraza 20.07.10
asarus tīrīt ar nazi vau kādiem tur speciāliem tīrītājiem ir neefektīvi, savukārt filēt vai vilkt nost ādu žēl... Man pēc eksperimentiem izkristalizējusies tāda optimālā shēma- ņemam cimdu no izturīga meteriāla (lai rokas nesadurtu un nesavainotu) rupji grābjam asari aiz galvas un ar spēku brucinam pa rīvi. Viss notiek ļoti ātri - uz katru asari aiziet mazāk par minūti, bet procesa trūkums ir tas, ka jāpieliek diezgan liela fziska piepūle.
Protams, kā jau Urmaas teica, labākā asaru tīrīšanas mašīna ir sieva :)
Bralitis 20.07.10
Es ašukus tikai žāvēju.Izrau iekšas,tur šķēlīti ķiploka un dillīti,ieberzē ar sālīti un uz iesma virsū un iesmu kūpinātavā.Super. Zanderus tāpat un vēdzels ar. 1vieta -kūpināta vēdzele 2v. Kūpināts zanders un atkal 1 vietā kūpināts asars. Pārējās ir trešajā vietā.
sueno 20.07.10
Nu vakar ap 11iem tik pāris Karūsas uz 250-300 gr. iznāca ārā - no 12iem līdz 2iem naktī pilnīgi nekādu copju tik kaut kas paraustīja.. Jācer, ka šodien vakars būs veiksmīgāks
MartsJ 20.07.10
Vakardien akal aizbraucu uz Rīgas baseinu pasēdēt bet iznākums 0. Vejš pretīgs vel koku jūra pa ūdeni kuļas auklu rausta,,
Zivnieks 20.07.10
gintsgg
tu zin, it kā jau māku to ādu novilkt nosti, tā kā to nepraktizēju, tad gan tik veikli tas nesanāk, bet saproties man tā ādiņa liekas viena no neatņemamām sastāvdaļām zivs ēšanā, a ja ādiņa nav tad tur tāds tirkš vien sanāk :DDDD
gintsgg 20.07.10
Zivniek , kā man ir pazīstamas Tavas izjūtas attiecībā uz asariem , līdz šim gadam es domāju tieši tāpat , bet šogad esmu radikāli mainījis savas domas , asaris tīrīšanai izrādījās viss labākā zivs , es iemācījos zvīņas noņemt ar visu ādu , jā gribi parādīšu kā tas darās , viena asara tīrīšana aizņem apmēram minūti .
belijs23 20.07.10
nekā arī uz līņiem sēžot visu rītu dīķī, jāgaida vakars
marcvegn 20.07.10
nekaa, naktii no sveetdienas uz 1dienu noseedeets pie daugavas, starp Ogri un Ķegumu. Uz gruntenes, ar sarkano slieku galā. No rīta tik divi mazi breksēni pieteicās. Tas arī viss, neviena samiņa. Nez kas par lietu, novēlu visu uz naktstārpu neesamību.
tomels 20.07.10
Aigar man skiet ka nee :D teiksim mans opis tos tiira kaa iists profs, aatri un labi. shim jau pieredze.
AJAJ 20.07.10
No vakara līdz 6 rītā Lielupē uz gruntenēm.Uz dzīvo neviena cope, uz baltajiem plicīši, maziņi un maz.Pa tumsu tikai vardes izrāda dzīvību.
aigaigars 20.07.10
6 asari 20minūtēs? vaitad tas nav diezgan ātri? :))
tomels 20.07.10
esmu keeris asarus mazaa meza upiitee, lielaakais bij 500grami, a no taas vietas vini vispar ir kkaadi nenotiiraamie, 6 asarus kaadas 20 min tiiriju :D:D izklausaas jau smiekliigi, bet taa bij katorga.

Urmaas - cieniitaas man veel nau, bet mana draudzene par ziviim pat dzirdeet laaga negrib :D
urmaas 20.07.10
ko jūs jemās.vislabāk zuves tīra cienītā.un es viņai netraucēju!:)
ja radzi kādu strādājam,netraucē viņu.var pielikt pie darb!:D
Zivnieks 20.07.10
tomels
to es jau sen zin, bet tik un tā tas process man nepatīk līdz kaula smadzenēm :DDD
tomels 20.07.10
Zivniek

kad tiiri asari (taadu lielaaku) tad iedur vinam astee nazi un aiz galvas pavelc, taa lai nokrakšč mugurkauls, tad vins labaak tiiriisies :)
Zivnieks 20.07.10
aakkis
To es ziemā daru, vasarā es dod priekšroku kādam zanderim, tad līdakai, un pašās beigās asarim! Manās acīs jebkā pagatavotam zanderītim nekas blakus nestāv :))))) Kaut gan nē - pagatavotam zanderītim kā reiz blakus stāv aprasojis alus kauss :) :D
aakkis 20.07.10
Ir jau pagatavošanas paņēmieni ar visām zvīņām.Tā pati cepšana saberot sāli uz pannas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs