Biju kaut kur vietās patālās Vidzemes pusē. Notestēju divus ūdeņus. Vienā plaukstas izmēra brekšuki... būtu tik laiks un gribēšana, varētu pa brango savilk... jo ir sajūta ka zivs ir apakšā un arī lielie...
Otrā ūdenī.... līņu kā dubļu.... Skaitu nepateikšu, jo visus uzreiz laidu atpakaļ. Bija nežēlīgi karsts ūdens... Tādēļ tīkliņā turēt atpakaļlaižamās zivis negribējās. Pēc skaita varēja būt pie 20 gab... tik tas izmērs... tas izmērs... :DDDD
Momox metriniece prieksh gaujas laba :) un kuraa galaa? (preciizu vietu nevajag) man pasham pa aluksnes pusi, brivdienas neko lielaku par 1,2kg neizdevas izvilkt. :D
Iebaroju vakar bikiņ, bet neko ilgi nesēdēju, jo sāka līt. zives nevienas.
Kameras ekrānā zivju apakšā ka biezs, tiesa gan visas tādas skrejošas, ne balto, ne slieku, ne makaronu neaiztika, tiesa gan nosēdēju tik kādas 40 min.
Ja mēnesi atpakaļ kamerā varēja vērot kā akvārijā, tad tagad redzamība krietni sliktāka, duķis utt siltuma iespaidā. Zivis ir, bet neņem.
vakar gaujā viena 2vuška otra metru gara,neliels šūpiņš.Citu neko negribēja.
biju sestdien Mazajā Baltezerā iemēģināt špini, ūdens zied, viss kluss, ne piesitiena...Vai arī rokas vēl līkas, mētāju špini otro reizi :D
Gan zuši, gan asarītis uz brētliņu. Arī mežene un zandarts tai vietā ir noķerts uz brēčas.
Uz ko bija zuši, uz garneli vai brētliņu ?
Nakts no 16. uz 17. Venta, gruntenes, garnele un brēčas gabaliņi-man divas copes, bet realizācija 0, radiniekam 2 zuši 1kg un 700gr, 1 asarītis 150-200gr, kā arī viena zivtiņa pie krasta noāķējās, iespējams arī neliels asarītis.
Šovakar Lielupē uz grunteni ar dzīvo-0.Uz baltajiem brekšu bērni, tikai viens puslīdz.Uznāca lietus ar vēju un nācās ziepēt asti.
Sveikiņi visapkārt!
Esmu atgriezies no Zebrus, elpoju, tātad dzīvs! Nogāja man labi, lai gan ar ko palepoties nafff- ja no noķertā būtu jāpagatavo vakariņas, tad būtu izsalcis. A tā uz kārā zoba (viena!!!) ko uzlikt, sanāca. Ko vairāk vajag?!? Domāju, ka došos pie Zebrus ciemā vēl kādreizīti, tikai iepriekš bišku nopietnāk apbruņošos.
Kā teica klasiķis: "Za ribalku!"
Usma -kā par brīnumu cope no 22-30 līdz 00-30 Visi zandarti 4 m dziļumā Pa dienu varēja veldzēties ezerā.Asari arī aktīvi- Līdakas tikai no 4 līdz 6 no rīta.
Visumā cope laba.
ai te ir kāds mežeņu,guru?
shodien no 6 liidz 9 uz dziivo izvilkaam uz 3jiem 5 liidakas , no taam 3 bija meera , bet cope tai vietai patieshaam bija shvaka....
stillsmoke--> par to siikalju baroshanu rekaa stastija Grabovskis,ka vajag to ruugtumu pieshaut klaat,lai mazaas nelien
Šodien no 4:00-8:00 Lielupē, čomam zandarts 45cm un līdaka 55cm man vakums
Divatā ar čomu - grunetes un pluds ar cītīgu iebarošanu brekšiem, bet beigās no 6.00 līdz 11.00 tikai viens asaris. Izskatās, ka barojām mazo sīkaļu baru, jo lielās nevienas nebija. Pludu mocīja uz visām pusēm, bet āķis par lielu tām. Kopumā vismaz ne tik karsts kā vakar.
Jo siltāks ūdens upē,jo zivis visas koncentrējas braslos un to tuvumā.Tur vairāk skābeklis+barība,zemūdens iemītnieki arī tajās zālēs vairāk.
Tā sutoņa jau beidz nost ne tikai cilvēkus ..bet arī zivis:) Taisos otrdien vakarā līdz Daugmalei uz nakti uz gruntenēm...jāmeklē zives dziļumā...Lielupē laiva stāv nekustināta..tāds laiks zivei pa tukšo.Jābrauc uz citām upēm...Daugavu:)
Visiem ne asakas:)
No sestdienas vakara līdz svētdienas rītam. Lielupē nedaudz uz augšu no baltās kāpas.Mazi breksēni vairumā un neviena brekša.Tumsā pa nakti vispār ne copes.Viena gruntene visu laiku nostāvēja uz dzīvo (maile,raudiņa)- ne copes.