atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

MartsJ 18.07.10
5dienas nakti nosēdēju Jaunjelgava uz gruntenēm, ar čomu viņs uz brekšiem es tēmēju uz samiem, iznākums zemēru, daudz, bet brekša neviena, un šodien Rīgas HESA, uz brekšiem un akal vakums
Baltais62 17.07.10
gulbis37
Veikalā varētu kaut kas pēc 7iem notikties:)
gulbis37 17.07.10
saldenieks,un ko tad pats uzrakstiiji?kaut ko galiigi nesakariigu.kur,kas notikaas,veikaalaa aiz stuura?
saldenieks 17.07.10
...te vispār kāds ir tik izaudzis,lai saprastu tēmu-kā šodien gāja copē-a to te pļurkst ne pa tēmu-īstais bērnu dārzs!!! No 4-7 vēl kaut kas notikās....bet pēcāk jau galīgi knapi...
gulbis37 17.07.10
saggitario.un kuras tad buutu taaas paareejaas 11 sugas?visaadu mailiishu paveidi:()))))))))))?? nez,kaa tev liekas,.bet es domaju,ka atpuuta Zebrusaa ar laivu tomeer saaliiti sanaak....
avtt 17.07.10
Mjā,būtu dīvaini,ja būtru otrādāk!Nu,ja tas paskopais nāktu ciemā...
;)))
sagittario 17.07.10
Nu gan karstumiņš- prāts uz darbu nenesas nemaz!
Ja uz darbu ne, tad uz nedarbiem gan.
Man te tāds patālāks kaimiņš mitinās. Jāsaka gan, ka pa šiem gadiem ne viņš pie manis ir nācis ciemos, ne es pie viņa gājis. Tauta runā, ka tāds nedaudz paskops esot... Bagāts ar'- audzējot 15 sugu zivis- toskait zanderus, brekšukus, asarus un līņus, tikai nelabprāt daloties ar citiem. Domāju, ka šovakar pirmais metīšu lepnību nost un noiešu pie viņa ciemā. Ak jā, nepateicu-Zebrus viņam vārdā. Varbūt pazīstat?
Nu tad turat īkšķus, lai man labi noiet! ( :DDD )
sueno 17.07.10
Varu tikai piekrist - cope tik tiešām laba.. sliekas beidzās un nācās vilkties mājās.. Kaut arī bija neomulīgi copēt patecoties visadiem trokšņiem, vēlme palikt bija liela.. ehhh.. citu nakt - cerams..
aakkis 17.07.10
Tiešām-cope šovakar laba,tikai tie laivotāji apnikuši!Nevar jau tā nevienu tramīgo lielo zivi noķert.Štrunta vimbas jau copē visas upes garumā,kādi kurā vietā bari.
gatisl 16.07.10
šodien jūra cope laba!!!!!
eMKa 16.07.10
Esi mani redzējis ar cirvi ap savu māju ???? :DDDDDD
vieplis 16.07.10
MK, kā noprotu, tā nav teorija, bet praksē pārbaudīts pasākums.
:DDD
eMKa 16.07.10
Ir!!!! Ja pēc viepļa ieteikuma esi visu izdarījis un saproti, ka lai aizbrauktu uz copi nepietiek līdzekļu un katru vakaru nākas pārgulēt pašam ar sevi- uzzini- kur dzīvo vieplis, sagatavo cirvi (vismaz klusi un bez liekas trobeles) un dodies ciemos :DDD
vieplis 16.07.10
Ja cope traucē darbam, tad darbs mudīgi jāmet pie malas.
Ja pēc copes var dabūt pa kaklu - nomaini draudzeni.
Vēl idejas?
:DDD
jurciks 16.07.10
zivnieks,ja pēc copes var dabūt pa kaklu-nomaini draudzeni.:DDD
mlg2 16.07.10
Urmaas
viss vēl notiksies;))
MartsJ 16.07.10
Ehh visu nedēļu laužos uz copi, pagājušo nedēļ ne īpaši, šodien nobriedis un kārtīgu 2 nakšu copi, Pie Jaunjelgavas
urmaas 16.07.10
mans 3:30 pamodās no debiļņikā uzliktā modinātāja.ķaut baigi nāca mieks,tomēr pavēros pa log.laiks jau bij pa pirmo,tik baigi miege nāca.likos akal horizontāli.pamodos 6:50,pļac tulīt maiņa būs klāt.a es vēl aiz vaiga birsti ar z-pastu neesu aisbāzis.tā i bij kā nomazgājos un devos nahaus.tagad domāju-mož vajadzēja tomēr agrā rīta stundeņā aizlaist kādam kauluģīmim iedot pa šmaul?:)
Zivnieks 16.07.10
Guntarskl
beidz, nepiesauc nelabo, tagad jau viss daudzmaz ir kārtība :) kad brauksi ciemā???
guntarskl 16.07.10
Zivniek, liekas ka Tavas nedienas, lai ne pilnīgi, bet tomēr turpinas(tā vismaz Tev pašam liekas).

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs