atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Zivnieks 15.06.10
vairis30
vo vo, man ar tā liekās. šodien atskrūvēšu un būs jāpatīra :)
Vairis30 15.06.10
Zivniek, izskatās ka ir aizsērējies degvielas filtrs, nelaiž cauri pietiekošu daudzumu degvielas
mefisto 15.06.10
Zivnieks - izklausaas peec kautkaadas drankjiibas karburatoraa.
mirtins 15.06.10
Zivnieks - Pie manas mājas daļa vīķu baigi taisījās uz dipadu dapadu... varbūt tur tā štelle:DD
Zivnieks 15.06.10
vakar sāku doties uz copi, bet motorītis sāka kaut kādus brīnumus taisīt :( ja brauc uz lieliem apgriezieniem, tad šamais pats sāk mest nost aborotus, kamēr noslāpst, uz vidējiem apgriezieniem vēl pabraukt varēja, bet kolīdz iedod biš grīdā, tad vecā dziesma - slāpst nost. Tā arī neizpratu, kas tur pa lietu, būs šodien jāiet un jāskrūvē viss pasāciens vaļā. Nu neko sāku ķert mailīti - vellos NAV!!! Ar mocībām kkādas raudeles salasīju, bet manas mīļās vīķītes bija kkur ielīdušas. Nu neko, pēcāk sāku copi, un vismaz tā atmaksāja likstas, kas bija notikušas, lai arī sākumā likās, ka būs tukšais, tad beigu beigās bija lieliski :) Kolēģim gan tā švakāk, šis tā arī nevienu zifteli ārā nedabūja, katrā ziņā jocīgi - abi copējām ar praktiski vienādu sistēmu, bet vairāk par 4 tukšām copēm šim nebija !!! Aizbraucu mājās uztaisīju tādas ļoti ļoti vēlās vakariņas (īstenībā bija makten garas) un arī cienītā bija laimīga, kas laikam jau, ka ir galvenais, lai pēc feinas copes Tevi sagaida ar smaidu sejā :)

Ne asakas :)
eerglis 15.06.10
mirtin, es jau nesaku, ka nevar noturēt, vienkārši tajā vējā es izvēlējos sēdēt, bet bezvēja apstākļus es neesmu baudījis :D
mirtins 15.06.10
No tā vai mahs ir stiklinieks vai nē, nav atkarīgs vai labāk likt konektoru vai gumiju, vai kā citādi stiprināt. Silti iesaku nomanīt spici, uzliekot tievāku stiklašķiedras vai līmēto spici. Konektors ir tāda lietas, kuru vajadzētu lietot. Izrādās itāļi ir izdomājuši veidu, kā var izlīdzēties, ja konektoru nav. Man to AZ ierādīja. Var iztikt ar silikoniem. Vienkārši un ērti:D

7m mahs kuru stāvot kājās nav ērti turēt, nav kompozīts.. vai arī tur no oglekļa ir tikai smaka :DDD Man ir 8m ar kuru var strādāt ar vienu roku, bet man domāt tas nav ogleklis, bet ir jauktais. Un man ir 10m, ar kuru var normāli srādātar abām rokām. Tas nu gan ir ar lielāku oglekļa saturu.
kaats 15.06.10
Nu, ko teikt, SUPER!!!
pie šitā razbainieka
Lauric 15.06.10
Šodien vienā ziemeļvidzemes dīķelī kaudze ar zemmēra līdaķelēm,protams atlaistas,un divas knapi mēra.Tās šoriez paturētas.Vēl tukšās copes vairumā.......vispār cope bija,bet zivis sīkas.......
elitebraid 14.06.10
Bārtā šovakar labi ņēma asari. Lielākais 32cm un viena 45cm līdaka. Visas(-i) peld tālāk. :)
sminks 14.06.10
Shodien uz dziivo gaujaa pie dzelziizha 1 meeriniece - 1kg>! un 2vas uz spinja noraavaas>!
brexis13 14.06.10
eerglis...
stikliniekiem un jauktajiem mahiem konektoru silti neiesaku likt...-pārāk cieti ,maitas .Izeja -cepuru gumija /tā viņu sauc/,-3.cm. līmējas pie spices ,un kādi 4-5.cm pipuks ar mezglu galā. TAS amortizācijai.
Grafītam protams konektors.Ja nevari atrast ,brauc uz ALBAKORS -Piedrujas 5a,tur toč ir ,jo vakar pats pirku.
brexis13 14.06.10
kola...
ar āmuru pa naglu par to stikla mahu ...
un ar tādu atlaidi 5.m.var maksāt max.-1.5 Ls.
urmaas 14.06.10
šodien copē gāja labi!:)
no rīta aizskrējām tjipa reņģes ķert.bet šamās pēc divdienu pūtiena bij aizceļojušas kurnebūt citur,tik ne pie krasta.pēcpusdienā biku padomājot nolēmām biku zanderus patracināt.tā kā laiciņš bij salīdzinoši normāls,tad nolēmām likt lietā DS.biku noairējos no krasta un sāku.6-šas copes,divi zemmēri pie laivas nokabinājās.pēc tam pabraukājām citas vietas iemēģināt.daži piedūrieni i viss.atgriezāmies pie krasta,tad laivā iecēlām 6-šus,no kuriem tik divus paturējām.visā visumā bij OK!:)
Bljitka 14.06.10
Nolūkoju prognozē ka vakars būs rāmāks un bez lietus..un 16 biju uz upes...pavelcējām...0...aizbraucām kanāliņā aiz Zirgu salas...pieteicās 2 mēra līdaciņas..abas uz gumiju...tālāk devāmies velcējot gar molu uz leju..0...bija divi piesitieni bet abi nolēma šodien nenoķerties:) Pie pagrieziena kur attīrīšanas iekārtas eholote sāka nedabīgi skaļi pīkstēt...8-10 m dziļumā ciešā bariņā defilēja fišas...daudz fišas...tā arī netikām skaidrībā...brekši jeb vimbas..bet nu ļoti daudz....tā velcējām līdz Spuņciema līcītim(pie stāvvietas) iebraucot līcītī eholote atkal deva vaļā koncertu...krasts līcītī uz stūra Slokas virzienā kā nosēts ar fišu...tur bedre 8-10 m...tie gan varēja būt brekši...tikai vot neredzējām nevienu no krasta copmani....a pašiem līdzi tikai špineri:) Visumā vakars izdevies...laiks jauks...ko vēl var vēlēties:)
Visiem veiksmi..un ne asakas:)
Oi..jā...tas viss bija Lielupē:)
Bebrs 14.06.10
Uz pāris stundām izskrēju lielajās raudās un brekšos. Kaķis kad ieraudzīja lomu sāka riebīgi ņirgt.
Baltais62 14.06.10
Četros iebraucu Daugavā,pavelcēju,padžigoju. Līdz pusastoņiem klusums,tad zanderīši sāka pieteikties(pārsvarā zemmērs) ap 11iem samēns 2kg uz rapalas dancera.
melnais 14.06.10
Zivnieks
Čau atsūti man savu tel uz melnais@apollo.lv
ir baigā ģela :)))
Zivnieks 14.06.10
Braliti, Tu pareizi saprati, došos TUR un darīšu TO :DDD Apsolos, ka Tu saņemsi detalizētu atskaiti, ja vispār būs ko rakstīt :)))))
Bralitis 14.06.10
Zivniek - nekaisi sāli uz brūci :)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs