Brālītis
Mūsējie divas lietas vienlaicīgi nedara!!!
ja copējam,tad copējam,ja jemam,tad jemam!!!:)))
Sodien cope videja. Biju Lielupe - divi linisi ap 800gr, tris bkeksisi 950gr., 1200gr., 1400gr., un sats tads sikums vel. Biju no 3.00 - 9.00. Uz fidera pilnigi neko, keras uz pludu.
Segevoldieši, Windguru jūsu pāķos rāda knapu lietu 3os naktī.
:))
Cerams ka baigi traki negāzīs,un upē ūdeni nesačakarēs.
Brālīt tu tak teici ka uz rīgu nebrauksi zandartu lūkoties:)
Uldēn: Jābūt.Gaiss kā tropos-pilns ar ūdeni.Spiediens zem visām normām - 736,mitrums 97%(vēl 3% līdz ūdinim),ja vējs kaut pa 2m/s sek.samazināsies -uzreiz tas ūdins gāzīsies lejā.Pa dienu lielais vējš neļāva mākonīšiem savākties lielākā čupiņā.
Oi Viepli tev viegli - tu forelists.Ielien zem krūma un vienatnē mierīgi copē.... :))))
Brālīt šonakt mūsu pusē būs negais vai nebūs?
Brālīc, taisnību glagoļī. MRK ir kā siseņu bars - nekā aiz viņiem nepaliek.
:DD
Brālīt, pelnies, pelnies.
:DDD
Zivniek ....padomā ar ko tu esi gatavs riskēt.Tu vēl nezini kā tā banda uzvedas :) Un vēl ja viņi uzzinās ka pie Maximas var piepeldēt..... ... :)))
Gunča: ........jā....ļapnul......ņepadumovši......nu ir tur vieta laivai..........dažas zivtiņas ar tur ir.......bet vai sirds tev izturēs,jo lai būtu cope ir jāizlej aliņš laivā :)))))
guntarskl
vēl lielākas ērtības grūti iedomāties :)
Brālīt, fsjo, Tava vieta laivā ar šito tekstu aizjemta.
:DDD
Gunča ...... neliec tur......tur vietu nav......tur zivju nav.....tev pašam Daugava gar logiem tek...... :)))
Zivniek, kā būtu ja es savu laiveli Bolderājā noliktu stajankā, vai būtu mums ērti tajā krajā copēt?
Bralitis
Prieks, ka patika :) es savējos ar šovakar uz kūpiņa maukšu virsū, čomi ziņoja, ka pāris aliņi jau atdzesēti, tik mani gaidot! Tā kā es brauc ēst ar taukainu muti :)
Zivniek tu esi zandartu monstrs :)Paldies par superīgo,interesanto copi.Piedod ka piegāzu tavu laivu ar aliņu. Cope bij laba.Pilnu muti visa saime ēd un slavē zandartu dzimtu un mani.
DS-otājiem: DS negribēja strādāt.Pārgāju uz pārbaudītām vērtībām -tad cope panesās,,,,tikmēr ,kamēr es čakarējos ar moderno copes veidu (DS)izkopšanu Zivnieks viņus pēc sentēva(lai gods un piemiņa viņam)metodes tikmēr zanderus vilka uz nebēdu.Bij ļoti daudz norāvienu.Cope ļoti aktīva.DS zivtiņas vietā savēru filejas krellītes tad ar bij interesanti. Skaitu nav pieklājīgi teikt cik kopumā saķērām ...man uz pusi mazāk....bet kopumā pietiek lai ceptu un kūpinātu .
Baltezers... No 6.00-11.00 rezultaats 1 zemmeers 30 cm.. vairaak ne piesitiena... vismaz jauno Maxi kaartiigi papeldinaaju...
aizvakar un vakar 4 lini ap kg ,, kadi 10 breksi 300- 1kg un beigas vakar ap 12.00 diena kad biju domajis mest mieru pieteicas spogulene 3.2 kg