atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Zivnieks 11.06.10
sienaazi
nu tā......ir arī skaisti eksemplāri, galvenais atrast vietu un laiku, kad sīkie pamūk maliņā un medībās iziet senču bars :) bet, protams, vis labākie sāksies ap jāņiem, bet līdz tam ar šitiem paspēlēties nav ne vaines :)
sienaazis 11.06.10
ziviniek, izmeeri jau pagaidaam pieticiigi ne ?
Zivnieks 11.06.10
Vakar vakarā Brālītis bija ciemā atbraucis....iestumām laiviņu, iedarbināju motorīti un laidām copēt...tad seko baigs blieziens un motoris laivu uz priekšu vairāk nedzen....pļac.....atkal!!!! Domāju jau, ka atkal man sāksies liksta likstas galā, bet par laimi šoreiz bija rezerves daļas līdzi un pēc ~ 5 min motorītis atkal pildīja savus pienākumus!!! :) Tad noķērām mailīti un sākām copi! Laiciņš labs, copes arī bija diezgan daudz, izvilkām arī diezgan daudz, un ko dāmām uz mājām aizvest arī bija pietiekoši :) Un vakar vispār bija baigi pa luksusu - kamēr paši copējam, citi pieved aliņu pie laivas :DDD tas gan vakar likās dikti gards un beigās sapratu, ka tukšā tara laivā ir vairāk nekā parasti :D
Nu tālūk!
P.S.
Brālīt, lai labi garšo :)
sagittario 11.06.10
Vakar copē gāja labi! Līnenes mani mīl un breksenēm arī patīku! :)))
margers 10.06.10
tad aizej uz tirgu un noperc tiklu un liec ieksha,busi slavens ka dizgalvis
piparins 10.06.10
Zietkalne tīrais aplauziens veči liek tik tīklus un velk tik zivis ,man ne copes uz makšķeres ,vairs dzīvē nebraukšu.
Motelitis 10.06.10
Biju Gaujā,iesvētīt Fīderi,normāli pāris smukas raudas 1 plicēns un sapla puika ap 30 peld,bet raudas čurkstēs uz pannas;)
Bljitka 10.06.10
Vēl piefiksēju ka lietojot voblerus ar grabuļiem tādā laikā kad zive slinka interese par mānekli ir lielāka...:)
Bljitka 10.06.10
Vakar vakara cope..no laivas..pie Slokas CPF..gar molu un ap saliņu...kanālā aiz salas ar 6 cm Rapala voblerīti lēnām špinerējot viena pec otras pieteicās 4 līdaciņas...viena bija ņemama 56 cm...pārējās staigā un audzē massu:) Pēcāk velcējot ar gumijas zivi pa grunti sitot divi piecirtieni...domāju zandarti...patirinājās un aizgāja....viens pēcāk nepaspēja notirināties...laivā 54 cm zanduks:) Tas arī bija viss..laks no 17-20...:)
Lai veicās..un ne asakas:)
artis24 10.06.10
vakar biju uz copi un pa visu dienu tikai viena cope.
eziic 10.06.10
Vakar vakarā no 19.30 līdz 22.30 pafeedereeju Gaujā...
Rezultātā viens ciešams breksēns aizlaidās pie paša krasta, bet vismaz dabūju sporta pēc pavilkt pličus līdz 300 g .
urmaas 10.06.10
:)))tas nav mans.pats no groza aizjēmos!
un vispār-vakar un šorīt copē gāja lapi!:)))
sagittario 10.06.10
Vakar copē gāja labi- līņi ir foršas zivis! (piedod Urmaas, ja man ir pielipis tavs lakonisms! :))) )
Lauric 09.06.10
Šodien atkal cope nekāda.Daži traki mazi zemmēri un viss.Tas sviestainais laiks.......
derexx 09.06.10
šodien nodevu kvalifikācijas darbu skolā domāju sevi palutināšu un aizbraucu uz vietējo plensku rezultāts 9 līdaķeles un viens brengs asarīts uz gramiem 400:)))))
Bralitis 09.06.10
Ziviniek tu man ar tiem zandartiem pamatīgi uzsiti asumu - atsūti emīlu ar savu Nr.Sazvanīsimies.
Bralitis 09.06.10
Mirtin nedauzos gar tavu galu -dauzījos.Tagad cenšos saprast Gauju . Zini - nesanāk.Brīžiem liekas ka šitai dāmai pofig visas laika prognozes un novērojumi,,,nu nedēļā vismaz 4 reizes esmu pie Gaujas ( nostrādā vienmēr atmazka ka suns jāved nopeldēties),vienmēr kāts līdz.Tā mēs parasti aizkavējamies līdz tumsiņai :)
klops_G 09.06.10
Es domāt, ka lielākā daļa copēt var aizbraukt, tad ,kad var, nevis grib! Un ja var, tad alga viena- D,Z,A vai R pūš!
Zivnieks 09.06.10
kola
nu ko lai Tev saka - brauc ciemā :))))
kola 09.06.10
Zivniek, pilnīgi skauž, cik Tev forši iet :))))
Man no krasta švaki, jātrāpās uz īsto vietu īstā laikā. Un tad vēl straume nav... vai plūst uz augšu :(

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs