atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Zivnieks 28.05.10
Greizeejs tikko pareizi izteicās :)
Īstenībā tamdēļ arī Rietenis man ir mīļākais, jo tad manas TOP vietas sanāk aizvējā, un ar tādu mazu vilnīti var dikti smuki nolaisties pa kantēm un piekarināt kādu zifteli līdakai pie deguna :)
Griezeejs 28.05.10
D-vēšs viņa lielā ezera galā baigos viļņus taisa, tāpēc tāc naic.
Es tač saku, vislabākais ir lēnc. Arī Tev lēnc vēšš straumi nečakarētu, un pie mugurkaula noslēguma virziens ;)
sienaazis 28.05.10
Ziviniek, tu pa ezeru es pa upi, tur arii visa sskkirba :)rietums dzen iekssaa uudeni un ccakaree straumi.
Zivnieks 28.05.10
:D
Tas gan arī tiesa :)
Griezeejs 28.05.10
Un nevienam no Jums naf taisnība. Vislabākais vēšš ir lēnc vēšš :))))))))))))
Zivnieks 28.05.10
sienaazis
par tiem vējiem. man atkal R vējš ir pats mīļākais, otrajā vietā A, tad Z, un vismazāk patīk D!
Brusis 27.05.10
urmaas 27.05.10
Bralitis
drīkst uzjautāt-kur Rīgā ir tirgus?!?!?!:)
Brusis 27.05.10
Brālīti vari paskatīties,kā womani ķer lielās vējenes http://www.youtube.com/watch?v=pNwMZRhMEP8
Karlis_K 27.05.10
latgalē uz šķaunacīm ;)
urmaas 27.05.10
pļac.etomu stoļiku boļše ņenaļivatj!DDD
Bralitis 27.05.10
Aigaraigar tu domā viņi zivis ķer??? Viņi vazājas pa Latviju -- taisa divdienniekus ,trīsdienniekus bet vienmēr maršruts iet caur Rīgas centru(caur tirgu) . Viņiem katra reģiona meitenes ir slēptas zem kādas zivs nosaukuma.Kurzemē viņiem ir butes un vējenes,Vidzemē līdakas vai plicenes,nevaru latgaļu meičas vēl atšifrēt ...:)))
guntarskl 27.05.10
Brālīt, resnā bāba:DDDDD
aigaigars 27.05.10
noslēpumainā banda, vismaz kādas zuves ķērāt?
ja jau bijāt jūtā nevis tajā viltotajā (līcī :D ), ta gan jau plakanos vai tievos!? :)
Bralitis 27.05.10
Gunča savaldi to Urmaasu -citādi kur braucu tur priedēs iegrebts " Te bij Urmaas" citur "Zdes bil Urmaas" vieneiz pat " I love drop..maybe shot... but wery much love flukes,perchs,zanders ..... some womans" .... visu to sapratu bet kas tā par zivi tā womans ??? :)))
aigaigars 27.05.10
nu tad pats vainīgs :DD
urmaas 27.05.10
ja gribi lai ielieku līķīšu bildes,tad ok.jo uz jūrj līdzi bij pajēmies aparāts ar tukšu aklo!:(
aigaigars 27.05.10
banda :D bildes būs? :)
urmaas 27.05.10
tere Bralitis:)
mēs ar taru neniekojamies!
mēs ķer zuves!:)))
guntarskl 27.05.10
Brālīt netraucē mieloties.
:DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs