braukaj uz daugavu jau kadu nedelu ,bet tads golaks ka nekad kur pazudusas zivis?
Šodien bijām divatā Riebiņu ezerā ar laivu spiningot. Pilnīga necope. Pa visu dienu 1 cope-man. Rezultātā sīks zemmērs ap 35 cm,pievilku pie laivas,cēlu iekšā laivā bet šis nokratījās nost un aizpeldēja. Citiem ar nekā neesot bijis.
Kaņieris. no 05:00-15:00, laivu daudz, pirmajā pusstundā kautkas sakoda Mūdzi un prom bija. 11:28 sieviņa izcēla vienu zīmuli! Atmetām atpakaļ. un tas arī viss. ļoti bēdīgi ar līdakām:(
Tikko no Durbes upes.
Super! Cope sākās 23:30 un apsīka 8:00. Tad ar uznāca lielais snaudiens un pagulēju kādu laiciņu. Rezultāts 6 breksēni. Lielākais 1.5kg. pārējie no 600-900g.
šodien Tērvetē Gulbītī nekas īpaš (biļešu tirgotāja tantuks teica ka šinī nedēļā 2karpas ir vinnētas -4kg)
shamani,vai mums arī meženes dauzās?
pirms pāris dienām biju nogājis līdz upei(Vītoliņi)
baigais klusums!
Šorīt Lielupē pretī pilij no kādiem 6 rītā. Vienīgais ko dabūju ap kilo līdaku to pašu aiz acs izvilku uz fīdera. Un ar to ar cope beidzās pat tārpus negrauza sīkie!!!!! No paziņas tiku zināt Daugavā lejup hesam cope bij uz urā.
Vakar copē gāja labi.kārtīgi apstaigāju Neretas upes ieteku Daugavā un uz leju pa straumi.krūmi, brīkšņi, stāvie krasti un odi, bet tas netraucēja labai copei.mērķa zivis bija līdakas.itogo-12 zemmēriņi, kas palaisti, dažas 49,5;)cm, un divas 1 kg un 2,5 paņemtas.ņēma uz visu ko.meženes dauzās uz nebēdu, forša izjūta, kad tāda metrus 5 no vietas, kur stāvi tā viegli uzsit!:)tākā pričendaļi bija līdakām domāti, tad meženes šoreiz neaiztiku:)))ieelpots svaigs gaiss, gūti jauni iespaidi nezināmā vietā un labi pasvīda mugura:))
Usmā līdaķi trako vakar no 18-20/30 9 gabalas šorīt 14 visas sitās pa sēkļiim .Vakar vakarā trāpiju uz dziļumniekiem Ašukainiem ar lielo burtu .roteri ignorēja bet sēdās virsū uz liela šūpiņa.Vispār skaisti- ezers ir atdzīvojies visur kaut kas lec sit pļuņčājas.;)))))))
Greizeejs tikko pareizi izteicās :)
Īstenībā tamdēļ arī Rietenis man ir mīļākais, jo tad manas TOP vietas sanāk aizvējā, un ar tādu mazu vilnīti var dikti smuki nolaisties pa kantēm un piekarināt kādu zifteli līdakai pie deguna :)
D-vēšs viņa lielā ezera galā baigos viļņus taisa, tāpēc tāc naic.
Es tač saku, vislabākais ir lēnc. Arī Tev lēnc vēšš straumi nečakarētu, un pie mugurkaula noslēguma virziens ;)
Ziviniek, tu pa ezeru es pa upi, tur arii visa sskkirba :)rietums dzen iekssaa uudeni un ccakaree straumi.
Un nevienam no Jums naf taisnība. Vislabākais vēšš ir lēnc vēšš :))))))))))))
sienaazis
par tiem vējiem. man atkal R vējš ir pats mīļākais, otrajā vietā A, tad Z, un vismazāk patīk D!
Bralitis
drīkst uzjautāt-kur Rīgā ir tirgus?!?!?!:)
pļac.etomu stoļiku boļše ņenaļivatj!DDD