atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

zutisxxx 30.05.10
braukaj uz daugavu jau kadu nedelu ,bet tads golaks ka nekad kur pazudusas zivis?
WhitENiggA 30.05.10
Šodien bijām divatā Riebiņu ezerā ar laivu spiningot. Pilnīga necope. Pa visu dienu 1 cope-man. Rezultātā sīks zemmērs ap 35 cm,pievilku pie laivas,cēlu iekšā laivā bet šis nokratījās nost un aizpeldēja. Citiem ar nekā neesot bijis.
Seperis 30.05.10
Kaņieris. no 05:00-15:00, laivu daudz, pirmajā pusstundā kautkas sakoda Mūdzi un prom bija. 11:28 sieviņa izcēla vienu zīmuli! Atmetām atpakaļ. un tas arī viss. ļoti bēdīgi ar līdakām:(
ainvit 30.05.10
Tikko no Durbes upes.
Super! Cope sākās 23:30 un apsīka 8:00. Tad ar uznāca lielais snaudiens un pagulēju kādu laiciņu. Rezultāts 6 breksēni. Lielākais 1.5kg. pārējie no 600-900g.
piparins 29.05.10
šodien Tērvetē Gulbītī nekas īpaš (biļešu tirgotāja tantuks teica ka šinī nedēļā 2karpas ir vinnētas -4kg)
bushmans 29.05.10
shamani,vai mums arī meženes dauzās?
pirms pāris dienām biju nogājis līdz upei(Vītoliņi)
baigais klusums!
shamanis 29.05.10
Šorīt Lielupē pretī pilij no kādiem 6 rītā. Vienīgais ko dabūju ap kilo līdaku to pašu aiz acs izvilku uz fīdera. Un ar to ar cope beidzās pat tārpus negrauza sīkie!!!!! No paziņas tiku zināt Daugavā lejup hesam cope bij uz urā.
Copmann 29.05.10
Vakar copē gāja labi.kārtīgi apstaigāju Neretas upes ieteku Daugavā un uz leju pa straumi.krūmi, brīkšņi, stāvie krasti un odi, bet tas netraucēja labai copei.mērķa zivis bija līdakas.itogo-12 zemmēriņi, kas palaisti, dažas 49,5;)cm, un divas 1 kg un 2,5 paņemtas.ņēma uz visu ko.meženes dauzās uz nebēdu, forša izjūta, kad tāda metrus 5 no vietas, kur stāvi tā viegli uzsit!:)tākā pričendaļi bija līdakām domāti, tad meženes šoreiz neaiztiku:)))ieelpots svaigs gaiss, gūti jauni iespaidi nezināmā vietā un labi pasvīda mugura:))
bums 28.05.10
Usmā līdaķi trako vakar no 18-20/30 9 gabalas šorīt 14 visas sitās pa sēkļiim .Vakar vakarā trāpiju uz dziļumniekiem Ašukainiem ar lielo burtu .roteri ignorēja bet sēdās virsū uz liela šūpiņa.Vispār skaisti- ezers ir atdzīvojies visur kaut kas lec sit pļuņčājas.;)))))))
Zivnieks 28.05.10
Greizeejs tikko pareizi izteicās :)
Īstenībā tamdēļ arī Rietenis man ir mīļākais, jo tad manas TOP vietas sanāk aizvējā, un ar tādu mazu vilnīti var dikti smuki nolaisties pa kantēm un piekarināt kādu zifteli līdakai pie deguna :)
Griezeejs 28.05.10
D-vēšs viņa lielā ezera galā baigos viļņus taisa, tāpēc tāc naic.
Es tač saku, vislabākais ir lēnc. Arī Tev lēnc vēšš straumi nečakarētu, un pie mugurkaula noslēguma virziens ;)
sienaazis 28.05.10
Ziviniek, tu pa ezeru es pa upi, tur arii visa sskkirba :)rietums dzen iekssaa uudeni un ccakaree straumi.
Zivnieks 28.05.10
:D
Tas gan arī tiesa :)
Griezeejs 28.05.10
Un nevienam no Jums naf taisnība. Vislabākais vēšš ir lēnc vēšš :))))))))))))
Zivnieks 28.05.10
sienaazis
par tiem vējiem. man atkal R vējš ir pats mīļākais, otrajā vietā A, tad Z, un vismazāk patīk D!
Brusis 27.05.10
urmaas 27.05.10
Bralitis
drīkst uzjautāt-kur Rīgā ir tirgus?!?!?!:)
Brusis 27.05.10
Brālīti vari paskatīties,kā womani ķer lielās vējenes http://www.youtube.com/watch?v=pNwMZRhMEP8
Karlis_K 27.05.10
latgalē uz šķaunacīm ;)
urmaas 27.05.10
pļac.etomu stoļiku boļše ņenaļivatj!DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs