Saklopē odus un tos pie barības klāt,nav baltie vajadzīgi.
Vakar vakarā atkal biju uz to pašu ezeru, gandrīz to pašu vietu. Uz laipiņu šoreiz negāju, slinkums bij mantas nest kādus 200m, bijām tomēr uz nakti atbraukuši. Sākām diezgan vēlu, ap 21.30, iebarojām ar NG līni, vakara cēliens praktiski tā arī beidzās nesācies, nekādas aktivitātes no zivju puses nebija. Ap vieniem gāju nosnausties teltī, modos ap 4.30. Iebarotajā vietā bija parādījusies dzīvība. Ilgi arī nebija jāgaida līdz pirmajām copēm, taču tie atkal bija mazi breksēni 200-300grami. Vairākus izvilkām, pēctam bija neliels klusums. Ap plkst 6.00 iemetām vēl piecas barības bumbas, un pēc minūtēm 10 krastā bija jau drusku smukāks breksēns, ap gramiem 600-700, likās ka tūlīt varēsim vismaz breksīšus normāli pavilkt, a nekā, pēc viena nokūlušās brekša copes pazuda. Un vairs nekas prātīgs arī neparādījas, tikai mini breksēni, rudulīši. Pēc 7.00 jau sākām pamazām taisīties mājās. Lielākā daļa zivju uz mēslu sliekas, baltais šodien nebija īpaši cieņā. Vēl jāpiemin tas, ka odi ir NENORMĀLI daudz. Brīžiem ar vienu sitienu varēja nosist pat 5 vai vairāk odus.
>>zaraza
Nestartēšu, līdaku spiningošanā vairāk esmu uz jūs. Līdakas praktiski tikai rudenī uz velcīti ķeru. Vasarā nemāku.
Šodien no 16-21 pie baltās kāpas ar grunteni.Viens breksēns ap 600 gr. Slieka un kukurūza.Bēda tikai ka nepaspēj āķis nogrimt kā mazie breksēni klāt.Spēj tikai mest atpakaļ.
:)))
mana 4 gadi jaunā mazmeita gan vēl tikai raudas māk ķert...
Bums,cik ta mazdēls liels?
šorīt mazdēlam uzstellēju špini 1 cope mūžā ar špiningu rezultāts bildē Pusdienām būs kotletes.Nu ir āķis lūpā rīt solīja ,ka celšotie 3 augšā jo redz no rītiem tikai ķeras.

Nestāsti pekstiņus,tad viņas jau dīķī ar ir sarunājušas,kā viņas zin par ko runāt!!!!Viņas līdaku nav redzējušas,satelītu neskatās un pasakas nelasa.
...karūsas no mucas neder, jo viņas, maitas, ir sarunājušas un izliekas par beigtām, kad līdaka tuvojās!! a līdaka maitu nēed, to jau visi zin... :))
zb jau lasīt kā citi ķer a man tik darbs, darbs... :(
Zajabal jau , šonedēļ katr dienu esmu bijis uz spiningu no ritiem un vakarā un galīgs tukšais.. Abavā un Ezeros pie Usmas
Paņēmu karūsas no mucas un nogāju uz upi.Ūdens līmenis vēl liels,redzamība~0.5m,zivis visas sildās seklumā.Vairāk kā divas stundas nopludināju uz karūsām-tā arī copi neredzēju.Vietām tikai kāda mežene tikai sīkos patramda.Izbēru tos karūšus upē un laidos mājā,+25*C ēnā.Jādomā ko sūkātājiem pie nāss piemest vakarā!
eziic tagad naarsts iet uz pilnu klapi. peec naarsta gan kkam vaidzeetu buut :)
Vakar vakarā uz Gauju pēc brekšiem.... Tikai pliči tādi 200-250 g, laikam breksīts nārstot devies!!!
Vakar biju copē Subates ezerā uz līni dažas copes un rezultātā nosūkāts tārps. Nesaprotu vienu, līnis lika manīt ka viņš tur ir ūdens vnk vārijās.
Šodien uz pāris stundām iebraucu līcī Saulkrastos ar domu uz asariem.Noķēru tikai spēcīgu iedegumu,pāris asarus ar lielu mānīšanu ... BET... labi ķērās mazi lucīši.Ja būtu līdz mana ziemas super bļitka varētu tos vellus saskaldīt pamatīgi.Tā kā ašuks tur kaut kur jau ir,, bet luči ir vairumā.Ķēru uz bumbu ar slieciņām,DS nenostrādāja :((
Sestdien,svetdien,Pirmdien pa šitam dienam Lielplatone 11liņi apm 700-800g bet ņem kautka gausi.
Šodien Lilastē daudz mazo līdaku (amnestētas) kā arī vairākas nerealizētas copes un ap 14.00 pieteicās arī mans rekords - Līdaka 4kg svarā.
vēl cope mēdz beigties ABER, KO NU??! (kad piebraucām ar vēdzeļu gruntenēm pie Aiviekstes, a tur blīvs ledus...) :))