atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

usis 20.04.10
šodien copē gāja , brekši , brekšeļi,finieri
Boroda 20.04.10
Šorīt copē atkal gāja labi! Sūkātāji lēnām mostas.:)
avtt 20.04.10
urmaas,būs par ātru...bet,pasēdēt jau var~!
;)
urmaas 20.04.10
pp
mans vakarā ozonu bagātīgi pašķaidija ar skotu cepumu un hubertiņu!!!:)))
šodien ņavar,rīt uz šept!:(
vakarā pasēdēšu ezermalā.mož kādu sūkātāju var savaņģot!:)))
jurciks 20.04.10
tad nu gan urmaas tev maz ozona vajag lai atrubītos.:)
marcello242 19.04.10
Lucav sala,pašā gala.Aizbraucam ar čomu no rīta.Uzgruntenes trāpijas sīkaļās pludiņšš vispar klusēja .Čomam uz pluda rauda uz gramiem 300 uz grūbiņas paņēma dienas otraja pusē.
urmaas 19.04.10
~4 stundām,meditēju pie Gaujas.copes nebij galīgi nekādas.mainiju gan ēsmu,gan vietas.rezultātā saelpots ozons un saķerts pigments.cik redzēju vīriem ar nekā!:(
negribu copēt,gribu ķert zivis!!!:)))
jurciks 19.04.10
tas ir kā?man viena novembrī it kā normāli,ja pauris nesāpētu,bet tiklīdz nostājos uz kājām krastā,tā alles kaput.sākums nebija daudzsološs-pārlauzu špinim spici jau iekāpjot laivā.:(
urmaas 19.04.10
pp
knapi pamodos!:DDD
jurciks 19.04.10
knapi pārvilkies?:DDDD
urmaas 19.04.10
šodien copē gāja lapi!:)
Runcis71 19.04.10
Man gan uz garnelēm - kaut kā neierullēja, varbūt tai dienā - negribējās šīm. Toties pats dabuju saēsties pilnu vēderu.
:D
Hooked 19.04.10
Dažus gadus atpakaļ mani puikas Mazajā Nabā jūlija mēnesī vairākas dienas barotā vietā smukus brekšukus bija savilkuši uz zivs filejas gabaliņiem bez ādas-esot gribējuši ķert zandartus, kamēr veči ar motorlaivu dzīvojās pa Ventu.
Hooked 19.04.10
>kola. Tikai kombinācijā ar baltajiem.Garneles gabaliņi nelieli,arī raudas noķērām tikai dažas.Vietējais copmanis pa nedēļas vidu ar iebarošanu bija paķēris normāli,bet vakar nekā sevišķa.
AndisN 19.04.10
kola
man ezeriņā ir trāpijušās gan raudas gan plakanie uz garneles gabaliņa.
kola 19.04.10
Hooked, raudas arī ņēma uz garneles? Vispār bez vimbas kāds cits ņem garneli?
Hooked 19.04.10
Vakar Mēmele Vecsaules pusē. Pie upes ar pārinieku nonācām vēlu-ap 10-tiem. Viss pa pirmo-mūsu vietiņa brīva, līmenis zems ,krasts sauss, zāli nes minimāli, tikai brāzmainais vējš cepuri rāva no galvas nost. Copes rīki-parastās gruntenes, ēsma-dažādas sliekas, mušu kāpuri un garneles. Copītes tādas paknapas –parauj un klusums. Ražīgākā izrādījās garnele ,ari kombinācijā ar mušu kāpuriem patika, bet tad sāka bakstīties raudas, dažas arī noķērām. Pirmās vimbas tādas smukas, pārējās 32- 34 cm, no 10 vimbām zem 32cm nebija neviena.
Šodien mans pārinieks tur sēž ar citu pārinieku un līdz 19-tiem noķēruši pa vienai vimbai ,tad jau iznāk, ka mums vakar bijis baigais žors.:D.
Runcis71 19.04.10
Vai nu biedrības telpās vai copes veikalā. Vēl var nopirkt Rīgā, veikals ,,Sams,,.
krotovs 19.04.10
Runci - kur Bauskā var nopirkt licenci?
Runcis71 19.04.10
Bauskā zivs iet ! / ja nav par kūtru un uz rīta copi var piecelties, pāris stundās normu var savilkt / , ķēru uz ,,staigājošo grunteni,, - daža laba blieza pa kātu kārtīgi cita tikai piegrabināja , ja nepiecirta - pa tukšo. Daudzi pludina jau ar pludiem, rezultāti mainīgi. Ar kolēģi - mēģinājām vienā berdītē ar grunteni un pludu, pagaidām gruntene ,,ražīgāka,, bija !
Šonedēļ domāju pludiņnieku paradīze sākās un ,,kolhozs,,.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs