atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

kola 12.04.10
Eergli, šitā draza parādījās Rīgā svētdien no rīta. Es teiktu nebija iespējams iemest fideri. Vienā atstraumē, kur tās bija mazāk, mēģināju copēt, bet tukšs – neviena cope, kaut sestdien pliči raustīja uz nebēdu. Interesanta parādība! Bet zivīm tā draza nepatika, tas ir fakts. Pieļauju, ka kustīgā ēna, kas krita no tiem balķēniem zivis baidīja.
gintsgg 12.04.10
Kilka , es taču teicu ka Mirtins māk nolādēt raudu copi , viņam nedrīkst teikt ka raudas ķersi , pats uz savas ādas pārbaudīju , vienreiz palielījos un kopš tās reizes nevienu ņemamu raudu nesmu noķēris .
gulbis37 12.04.10
sukaataajs un kompanija:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
aakkis 12.04.10
Atpakaļ vedot jau vairs nevajadzēja siet ciet acis?
kilka 12.04.10
Kā šodien gāja, nezinu, bet vakar copē gāja forši. Man, guntaramkl, mmxx un jusim, urmaas aizsēja acis un veda uz slepeno sūkātāju medību vietu :))) Svinējām aizgājušos krēsliņsvatkus un šmaulī ielūrējām riktīgi ;)))
P.S. mirtinam solītās raudas gan nebija...
aakkis 12.04.10
Tās jau vienreizējās!Dabūsi sodu,ka upi piedrazo!
eerglis 12.04.10
Sestdiena, Daugava. Ūdens līmenis ap 0,5 m zemāks nekā pirms nedēļas, tomēr vēl duļķains. Pa ūdens virsmu peld neliela izmēra ledus kluči un vesels lērums ar drazu, kas sākumā netraucēja, bet vēlāk piepspieda copi pārtraukt.
Barībā sensas feeder rauda,breksis + Sensas klub karpa sarkanā + Sensas klub upe + zeme. Kārtīgi sabaroju vietu, bet pirmā cope parādījās aptuveni pēc 3 h, kad pieķērās breksis, bet izvilku tikai virs ūdens un tad mistiskā veidā nomuka no āķa. Pacopēju vēl kādu stundu, un nekā, sapūta drazas un tinos mājās.

Dīvainākais, ka uz fīderi nebija nevienas copes!!! parasti pliči rausta fīderi kā traki, bet tagad pilnīgs klusums.

Varbūt kāds var izstāstīt, tās salmo barotavas ar plastmasas kātiņu, velkot ārā, siets nokrīt paliek tikai tas kātiņš, citiem arī tāda liksta ir gadījusies?
bitsss 11.04.10
tad jau uzrakstisi vestuli kad taisisies gan jau atlidosu ari
sandx__ 11.04.10
bullupe ar pludu - tukshums :(
bitsss 11.04.10
kaa teiksi varam savas arii atvest
mlg2 11.04.10
bitsss
mans bikiņ vēlāk startē
urmaas 11.04.10
kas tad nu.atkal ar tačku gribat lomus vizināt?:DDD
pasūtiet Mārim 2 tačkas.lai ir katram sava!:)))
bitsss 11.04.10
kad iekrit 01.05 tad ari varetu
mlg2 11.04.10
bitsss
kad viskālī tiksimies
urmaas 11.04.10
:)))
mlg2 11.04.10
urmaas
nu cerams ka GKL būs visu sadarījis:)
urmaas 11.04.10
1.05 Tu zini kur jābūt?trepes ar polsteri vēl nav un laikam ari nebūs aplīmētas!:)))
bitsss 11.04.10
GODIGS GAN
mlg2 11.04.10
urmaas
mans teica 1.05
urmaas 11.04.10
tere mlg2:)))
un tu vēl sēdi mājās???:)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs