urmaas
visi tik copē:)a manam līdz 1.05.brīvlaiks
neķer kreņķi.varu iedot koordinātes kur neviens netraucēs.tik pie krasta nepiebrauksi!
sodien bija veci piecdesmit un tolks kam nav lemts tas nenokers ar visam kordinatem
a nafig vēl koordinātes likt???gribi kolchozu?
ja piestrādā,tad var tīri smuki savilkt pa visu ūdenskrātuvi!:)))
Gukis/Nu ķēras gan virs hesa pie priedes personigi kilogramnieks un mazaki
Virs Pļaviņu HES, nekā. Ar pludiņu vairāki staigājām, tik vien kā sauli izbaudīt. Iemesto grunteni arī neviens nekustināja. skaistais laiks atsvēra visu necopi.
urmaas;to pie mums nekad nav trūcis,sevišķi blakus-Sabilē.Vienu laiku it kā palika mazāk,visi laikam pa Moscow šiverēja.Nu tagad ir saradušies tik daudz......,un visi skatās,ka nav kaut kas nepareizi nolikts!
Čau, Brek! Ventā slānīji?
:)
es arī nesūdzos par šodienas copi, ir OK!
aakkis
jūsu galā cigaņjo razvelosj.pie mūsēm vēl viss bumbās!:)))
Nu kā neies labi?Ja ziemeļu vējš un dienvidu saule-ciganskiy rai!
šodien copē gāja ļoti lapi!:)))
Venta, spinings...
Tā, tikko atvilkos...kā saka estēti- laiks bija foršs, saulīte sildīja, putniņi ausi priecēja, plauša vilka kāri svaigo gaisu....nu un viss, pa lielam....vienīgais mierinājums, ka visiem satiktajiem tas pats :)
Aizbraucām paniekoties uz gruntenēm pie pāļiem Lielupē...atbraucām stipri par vēlu..9:30..tāds plezīrs vien sanāca...1 vimba uz balto/slieku...asarīši,raudas,ķīši...atsvars 60 gr. izskatījās par mazu straume paliela...toties kas par laiciņu...super...nākamreiz jābrauc 6 un jāņem līdzi šašliks,alus un sievietes:):):)
Urmaas, labāk pastāsti, vakar kāds atsūkāja vai pasūkāja (es par ļeiņiem)?! Jebšu, kā vieplim, pa nullēm?! :))))
ZG
Tu tak zini kas ir jādara,ja kautkas traucē copei!:)))
zg,priecaajies,ka ir shance,suuds ar visu copi.....
Viepli. Kā man gāja? Danekā! :) Vakar šance, šodien šance, rīt šance....tad vēl vienam murmulim, paralēli vakaros, mušas jāsien....:))))
Nē, MK, me jaunedēļ uz austrumu pusi lūrēs. Weekendā gan varētu atkārtot.
:)