Specialy for daddy :
Foreļupēs (nevis saistītos grāvjos, uzpludinājumos) līdakas nenārsto. :))
eMKa drīkst...?
līdakām foreļupēs NAFF vietas!:)
eMKa - vari 1 rezumējošā teikumā (bez d..šanas) izteikties par noieto etapu un izsmelto tēmu - līdakām foreļupēs? :)
uldeens
zināmos "grāvjos" jau līmenis krītas!:)))
urmās
Tev jau moscas notestēt var sanākt tik tuvākā pļavā līdz upei jau netiksi:)
ZG
Tu tikai napizdiii!:)))
Urmaas...Tu dori dāls koi asi izdomajs, bet dzeives ar tu m..ku Tav nabous! :)))))
eMKa, spiningot ir slikti (tagad, līdakas)! :)))
ehhh.būs vien jānobrien pa kād "grāv" šodien iegādātos "mosca" ietestēt!:)))
Urmaas, mums te ar jautri iet! Visas upes ārā no krastiem!
ZG
kad augšā beigsi rasināt.lejā ūdens jau līdz lūpai.tā izskatās ka vēl nav pridels!:(
būs vien pārs nedēļas jānogaida,lai tiktu līdz copp Gaujā.agrāk vienīgi pa ezeriem,līci un "grāvjiem!:)))
zg vai tad es par kaut ko taisnojos !? :)) Vnk zb tie pamuļkie teksti- spiningot ir slikti :))
eMKa, toč necepies! Īsti veči (lasīt-forelisti), netaisnojās! :))))
Mirtiņ, nejauc divas dažādas lietas: maliķis(maluzvejnieks) un MN noteikumu pārkāpējs! :DDD
Runci, bļin nenocietos ! Tu tāds taisns tā kā dēlis (domāšanas ziņā), un izrauj no konteksta kaut kādas tēzes un pats ar sevi darbojies....
Lai Tev kļutu skaidrs veinreiz un par visām reizēm uzrakstīšu, ko man nozīmē spiningot :
1. Pārsvarā ķeru foreles. Un esmu ļoti apmierināts ar jaunajiem noteikumiem, ka nav man jājūtas kā brakarim.
Tikai nevajag pie šīs tēzes sākt di...t par foreļupēs nārstojušām līdakām...tas ir noiets etaps un izsmelta tēma.
2. Tiklīdz Ventā nonormalizējas H2O braucu uz licencēto posmu ķert raibos. Nopērku licenci un ķeru. Un šinī vietā man pilnīgi nav izprotama klasifikācija, kur liec spinongotājus ar cemmerētājiem vienā maisā.
Un makšķerēt braucu ne jau dēl zivīm, veikalā un tirgū ir lētāk !!!
Viss !
mirtins
tieši par to ari iet runa.ja kādam nepatīk,lai "pačamda" robotam!:)))