kas tur ko gaidīt.līdzko apstākļi atļauj,tā ar spini uz upi.un kkā pajāt-drīkst nedrīkst.ar ko es būtu sliktāks vai labāks par visiem slavenajiem "copermaņiem",kuri drīkst paturēt jebkuru zivi jebkurā laikā???
Runcis71, pilnīgi tev piekrītu, bet pirmo asumu, ta gribās nodzīt :)), tagad var gaidīt līdz maijam.
Ventā viss notiek, nevajag tik slinkot! Un vajag kaparus rakt!:))
Lauric piekritu Tev,ka vel kada nedela japagaida...
Kads nezin kas Venta notiek?
vot tas gan? ja panjem par daudz,tad cope beidzas :),tad labak vai nu nenjem ja newari :D vai taa lai garsho pa bishkim!
ja šmiga maisa copei tas liecina ,ka šmiga lietota no nepareiziem tilpumiem ;DDDDD
lauric, prichom man to saki?ka cope neiet kopa ar shmigu???
Tāpēc jau pēc pārliecības esmu pret špiningošanu .lieguma laikā , bet likums ir visiem viens , bet vai tas nāks par labu - dabai ! šaubos...
Vakar, ejot uz asari, dabuju līdaciņu 1,5 kg, kamēr ņēmu nost no āķa, ikri sāka tecēt laukā, pa fikso palaidu atpakaļ, lai manta neiet zudumā :))
Es domāju,ka vēl pārāk agrs,lai cerētu uz pavasara copes sākumu!Vismaz vidzemē noteikti.Jāpagaida vēl vismaz 1 nedēļa labākajā gadijumā.Lai noiet ūdeņi........... :)
pickers,manā skatijumā zope ar šmigu neiet kopā! :) Nopietni!
bums,tev foršs īpašums.Jābrauc ciemos ..............Izvandīt! :) Joks!
Atkal pie apvadtilta ??? :D
Ienāca informācija par Bausku. Pie cepļa jau ķerot, pa retam ............ tālāk bez variantiem ūdens par augstu. Teica jaunedēļ būšot pašā laikā, tā ka jāsāk darbā brīvdienas rezervēt !
P.s Brīvdienās taisos uz Ventu - neesmu tur ķēris, ja kādam nav žēl padalīties pierdzē un kompānija , dodiet ziņu !
Sodien meginaju Lielupe pie akvaparka uz pludu neviena cope
Svētdien izmēģinaju vienu mazu upeli Kurzemē -Raķupi,cerībā uz vēdzelēm .Pilnīga nulle 3 stundās .Mēģināju gan uz raudiņu,ķīsi,slieku,kreveti ..
Laikam tomēr vietas jāzina,vai arī ūdens līmenis,aukstā skaidrā nakts pie vainas.
īsumā - copei pietika ar 6 baltajiem tārpiem, 16 motiļiem, 6 sarkanajām slieciņām un vienu garneli. Pārējās garneles apēdu pats, kaķis ar nepalika bešā.
Ir teiciens : ņi každij djeņ kotu masļeņica ! Tāpat tev, šoreiz ar labdarību nodarbojies , pabaroji zintiņas un malacis !
:DDD
Sestdien neskatoties uz draņķa laiku aizgāju uz Daugavu. ūdens izskatās pēc kafijas ar pienu un straume, nezinkāpēc prom no jūras, un ik pa brīdim apstājās. ūdens līmenis diezgan augsts, bet ne tas ir noteicošais. Barībā sensas klub rauda + kautkāds polis (lielajiem brekšiem) + zeme. Sabaroju un 4 h nevienas zivs. Makšķerēju ar maču, bet iemetis biju arī fīderi (pārmetu ik pa 1/2h) un un nevienu slieka + baltais (arī katrs atsevišķi) neinteresēja.
Bums...nu super!Katra copmaņa sapnis dzīvot tādā vietā.Ne asakas!