ja krasti nebūs vaļā,tad domāju ka probļemu ņabūs!:)
otrdien vēl provēšu uzkāpt uz ezera šaipus šosejai.tur kur pagājušoreiz bijām!un tad gan laikam jāmet ziemas copei miers.:)
Tad gan laikam ledum jāliek miers.
rīt un parīt man šepte!:(
Tere,Urmaas!Ja Tu esi ar mieru,laižam rīt pie Sienāža,gan jau tur pa ledus krāvumiem varēs ne tikai ceļgalus,bet visas biezās bikses pieslapināt.Jāpaņem līdzi lomiks,lai starp ledus gabaliem brīvu ūdeni izlauzt,un lieta darīta,asari ka ņerkst!:DD
Mjā, iespaidīgi... Sienāzi - istās, ka Tev sēkļi un bedres bjūs citās vietās ;))
tas lab,tas lab,ka Babiitee iet iekshaa udenji,tagad moska vajag paproveet tai Babiites Spunnjupee...no ezera puses,tur dzilsh,mosh asars saskreejis ir...
būtu vēl spuņņupei gals vaļā,tad cita tiršana ka bikses novelk!!!:DDD
tere mmxx:)
ceru ka ar celīšu pamērcēšanu vēl sezonu netaisies noslēgt?:)))
Nu nu pa vēlu pateici :DDDDDDDD
Jā,tad jau brauciens uz Tavu galu jāatliek,un jāapmierinās ar bezcopes sezonas noslēgumu Daugavā,saules nosārtinātu feisu un paraugielūzienu līdz ceļgaliem:D
liidz passai gaatei nebrauc, iebrauc pa labi, lai atdurtos pret lielupi uz dambi, un tur ar paaraak taalu nebrauc, es jau gandriiz paliku.
Braukšu bildēt ........!!!!!!!!!
bums man fociks palika riigaa, tu buutu liidz gaatei aizssaavis, tur taadi skati, ka man stiivi kauli, no taas laivu baazes kas uz augssu aiz gaates, tas pontons jau atnests aiz gaates kanaala.
tad tur tā lielā straume bij?:DDDDDDDDDDDDD
Viņš ar rokām ašukus pa pagalma vidu dzenā :DDDDDDD
Bums
vēl jau sienaazim ļadus pagalmā nekāpj,ne?