atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

urmaas 27.03.10
ja krasti nebūs vaļā,tad domāju ka probļemu ņabūs!:)
mmxx 27.03.10
Par to varētu parunāt..
urmaas 27.03.10
otrdien vēl provēšu uzkāpt uz ezera šaipus šosejai.tur kur pagājušoreiz bijām!un tad gan laikam jāmet ziemas copei miers.:)
mmxx 27.03.10
Tad gan laikam ledum jāliek miers.
urmaas 27.03.10
rīt un parīt man šepte!:(
mmxx 27.03.10
Tere,Urmaas!Ja Tu esi ar mieru,laižam rīt pie Sienāža,gan jau tur pa ledus krāvumiem varēs ne tikai ceļgalus,bet visas biezās bikses pieslapināt.Jāpaņem līdzi lomiks,lai starp ledus gabaliem brīvu ūdeni izlauzt,un lieta darīta,asari ka ņerkst!:DD
Griezeejs 27.03.10
kilka 27.03.10
Mjā, iespaidīgi... Sienāzi - istās, ka Tev sēkļi un bedres bjūs citās vietās ;))
gulbis37 27.03.10
tas lab,tas lab,ka Babiitee iet iekshaa udenji,tagad moska vajag paproveet tai Babiites Spunnjupee...no ezera puses,tur dzilsh,mosh asars saskreejis ir...
urmaas 27.03.10
būtu vēl spuņņupei gals vaļā,tad cita tiršana ka bikses novelk!!!:DDD
bums 27.03.10
Līdz ar to ,ka gātē veidojas torosi ļoti ir palielinājusies straume caur Gātes upi uz Babītes ezeru Pēc manām aplēsēm tā atdzīvinās Babītes sasmakušos ūdeņus.

Šajā vietā mirtins asrus bendēja
urmaas 27.03.10
tere mmxx:)
ceru ka ar celīšu pamērcēšanu vēl sezonu netaisies noslēgt?:)))
bums 27.03.10
Nu nu pa vēlu pateici :DDDDDDDD
mmxx 27.03.10
Jā,tad jau brauciens uz Tavu galu jāatliek,un jāapmierinās ar bezcopes sezonas noslēgumu Daugavā,saules nosārtinātu feisu un paraugielūzienu līdz ceļgaliem:D
sienaazis 27.03.10
liidz passai gaatei nebrauc, iebrauc pa labi, lai atdurtos pret lielupi uz dambi, un tur ar paaraak taalu nebrauc, es jau gandriiz paliku.
bums 27.03.10
Braukšu bildēt ........!!!!!!!!!
sienaazis 27.03.10
bums man fociks palika riigaa, tu buutu liidz gaatei aizssaavis, tur taadi skati, ka man stiivi kauli, no taas laivu baazes kas uz augssu aiz gaates, tas pontons jau atnests aiz gaates kanaala.
urmaas 27.03.10
tad tur tā lielā straume bij?:DDDDDDDDDDDDD
bums 27.03.10
Viņš ar rokām ašukus pa pagalma vidu dzenā :DDDDDDD
urmaas 27.03.10
Bums
vēl jau sienaazim ļadus pagalmā nekāpj,ne?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs