atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

sienaazis 24.03.10
es vienreiz biju salaca, apraavu paaris vizullus, nostaigaaju paaris km, neko nenokkeeru un neredzeeju ka kads nokkertu, kautkaa neaizkkeera mani tas lassveidigais, vairaak neesmu bijis.
Wild_Carp 24.03.10
nekas dižš, un straume nav nemaz tik liela, ir ok,

vienkārši galā liec ko nopietnāku:)
tomels 24.03.10
Jurka78 uz kaa nokeeri?
elmars 24.03.10
Es nezinu cik Saulkrastos stāvvietas un tieši kuras Tu zini,pārbrauc pāri Ķīšupei,ja brauc no Rīgas ,pēc kāda gabaliņa pa kreisi griez .
sienaazis 24.03.10
cik lieli traapijaas ? un kā tu tai lielajā straumē vari ko izdarīt ?
Wild_Carp 24.03.10
ne taimiņa papus, kas pārsteidza ka 3 grundulēni vel nesadalījušies iekšā bija!!!

acīm redzot aktīvi barojas:)
sienaazis 24.03.10
tas tas pats lasis vien ir ne?
Wild_Carp 24.03.10
Jūras foreles:))))))

viens leduskapī otrs peldas:)
mezkalns 24.03.10
Elmār, kur tas ir? Saulkrastos zinu tikai abas stāvvietas, kā arī, kā tikt pie mola.
sienaazis 24.03.10
Jurka nekacini taut, saki ko nokkeeri.
Wild_Carp 24.03.10
šodien gauja, copevisai veiksmēga.

bet baisais duļķis un ledus ar nāk nepajokam:(

līmenis ar ceļas, liekas ka brīvdienās jau būs čau, uz pāris nedēļām:(
elmars 24.03.10
Biju pie glābenes Koklītēs
Zivnieks 24.03.10
ināca info, ka vakardien pie kundziņsalas esot labs asaris ar ļoti labu breksi nācis ārā, brīvdienās pats pa mājas logu manīju veči tur ka biezs - pāris 100 točna, vienīgi, ka tur pastaiga līdz tai vietai gan tāda patāla sanāk.
mezkalns 24.03.10
Elmar, biji pie stāvvietām, vai pie mola?
elmars 24.03.10
Vakar biju Saulkrastos,luči ņēma retāk,toties garums ļoti labs ,lai tiktu uz ledus virsū gan jalavierē pa salauztiem ledus gabaliem,tālāk bez problēmām,veču gan maz.
mezkalns 24.03.10
Klops, no kurienes tev tie čomi ir? Mans vecais ar dzīvo pie Aiviekstes, bet pagaidām nekādu infu nav devis. Pēdējo reizi kad zvanija, teica ka uz ledus tā pasūdīgi ar copi.
klops_G 24.03.10
No čomiem dzirdēju, ka Aiviekstē viss jau notiekot, vietējie pat vairāk nekā 10 līdakas izvelk, bet ar atlaišanu ir sūdīgāk :(
andris56 24.03.10
Līdz nārstam vēl jāpagaida, Vidzemē noteikti, bet pirms nārsta cope ir diezgan agresīva. Tāpēc jau liegums, jo līdakas paliek kustīgas pēc ziemas slinkošanas. Svaigais ūdens pamodina visas zivis.
aakkis 24.03.10
Šodien no 7.30-11.15 vienā ezeriņā tikai pāris asarīši un viens līdecēns.Čomiem ar tai pašā rajonā vairākas līdaķeles uzsīta.Izlikās ka uz nārstu tai līkumā salasījušās.
gulbis37 24.03.10
vienu briidi laikam te buus klusums,kameer palu udenji noies:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs