atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

vieplis 21.03.10
Bumsīgais, nedraudi, ja! Tos 30% droši vien sastāda abas rokas un kājas no ceļgaliem uz leju.
:DDD
urmaas 21.03.10
Bums
nevis čangaļa,bet AUSTRUMLATVIEŠA!!!:DDD
bums 21.03.10
Viepli iegaumē ,ka esmu kurzemnieks ar 30% čangaļu asinīm.Un tie procenti ir gremučaja smesj.:DDDDD
bums 21.03.10
Sienāzi man jau tie stinču rīti zakaļebaļi Uz ašukiem es 5 necelšos vismaz šajā mēnesī.Maijā cita ruņa:DDD
urmaas 21.03.10
aakkis
gribi izmēģināt???:DDD
aakkis 21.03.10
Viepli;tu nenoliec kurzemniekus,diez vai tie miesās dūšīgie var turēt trenētajiem kalsnajiem organismiem līdzi.
bums 21.03.10
Viepli tu tik nedirs puslitru tev dodu forā.:DDDDD
vieplis 21.03.10
Kilka, tas tāpē, ka kurzemnieki ir vāji miesās. Alko deva uz ķermeņa kilogramu uz viņiem iedarbojas daudz postošāk, nekā uz mums.
:DDD
sienaazis 21.03.10
kaameer veel var, to vietinnu vajag apciemot biezzaak. man jau tik sest svetd
kilka 21.03.10
viepli - eMKa šodien beikc, avtt nomī$a un nepieteicās, tik mini_me turējās kā vīrs :DD
Ackaite galvenokārt bjūs galerijā ;)))
sienaazis 21.03.10
bums, ja tev sanaak, aizssauj uz turieni 6 no riita, domaaju buus krietni lielaaki.
urmaas 21.03.10
nekāda izskaidrojuma ņabūs!iešu pūsties!
:)))
bums 21.03.10
Vieplī Neiespringsti-runa par strīpainajiem ne par pumpainiem :DDDDDDDDDD
bums 21.03.10
Sienāzi tu jau tos ašukainus esi tā piebarojis ,ka ej ķert kā zoodārza akvāriju paviljonā.Vismaz laba lieta Sieva saka- gribu zivi Aizej tikpat ,kā uz zivju bodi:DDDDD
vieplis 21.03.10
Urmaas, varētu konkrētāk? Jebšu nav vērts stāstīt?
:)))
urmaas 21.03.10
aakkis
šodien kāreiz braucot garām Abavai apspriedām šo tēm.tagad vari vilkt vaiderīti un ar sačoku pa pļavām.:)
urmaas 21.03.10
6-dien gurķi,šodien kas strīpains ari!:)))
aakkis 21.03.10
Vakar vēl sēdēju uz Abavas ledu,šodien jau vairs nebija ko ķert.Ūdens pļavās,ka tik ātri uzcels to 50-70cm ledu nebiju gaidījis.Tagad pēcpusdienā jau vispār skats labs,vienīgais ka vēl ledus nav pilnībā atrauts no krastiem un daudz zem ūdens.Vajadzētu rīt būt labam sastrēgumam pie tilta,kamēr izkusīs.Cauri tik biezs netiks.Tā nācās pa ezereli strīpainos padzenāt,kamēr tas lietus apnika.Skats labs,no sniegotiem laukiem migla ceļās uz augšu-gais siltāks un lietus līst.
sienaazis 21.03.10
urmaas tikai gurkki, vai arii kas striipains ?
gulbis37 21.03.10
sienaazi..ir ok..panninjai .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs