atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

copmanis182 11.03.10
uz to lūpu tōč baigi ņem,ja?nēsmu nekad provējis...tā lūpa tak dikti liela..
copmanis182 11.03.10
Bračka-a ja mājās nakā naf,tad jācopē ar to pašu,vakar arī dabūju ap 2kg,uz zirni..
andix1982 11.03.10
brālīt, nodīrā vienu luča lūpu, tikai ar nedaudz skrimslīti klāt un var visu dienu maukt nemainot paiku, protams ja nav zaceps akmenjos un zakuskai ar visu mormeni čau.
gintsgg 11.03.10
Jeeska , es izstāstīšu kāda vaina , vienreiz sataisījos braukt uz līdakam uz dzīvo , lai nebūtu lieki laiks jātērē ķerot mailītes , iepriekšējā vakarā aizbraucu pie akmens tilta saķert raudiņas ko ņemt līdzi , dažas jau biju noķēris un pēkšņi atkal pludiņš aiziet lejā . Piecertu , ir kaut kas līels , velku smags , bet netrako , izvelku , uz āķa prezervatīvs un tajā iekšā apmērām 10 cm raudiņa , nogriezu ar visu auklu un kopš tās reizes Rīgas robežās vairs nesmu makšķerējis , Rīgā ķertās zivis es arī negribētu ēst .
Bralitis 11.03.10
Uz zirni nevajag viņus ķert.Tā ir visšvakākā cope.Sviestmaize - garnelīte+strīpainā slieciņa,baltais+motilis,luča zarna labi šancē uz pirmajie 5 lučiem -tad jāmaina,luča filejiņa -ļoti labi ņēma lielāka izmēra ,,,zirņu putra -smaķis labs.Kuņgos viņiem bij zirņi bet cope baigi atšķiras ja piedāvā zirni vai augstākinētos kārumus.Šodien mans s-tēvs dabūja ap 3kg - skaits -liels,pats pēdējās 2x ar skaita ziņā daudz dabūju(pēdējo reizi ap 70gb-tas bij apm 2kg)
jeeska 11.03.10
Kāda vaina. Nēģus (nav gan zivs) ēdu visu ziemu. Nesūdzos
gintsgg 11.03.10
Man arī tas pats jautājums kā Mirtinam , vai Rīgas robežās noķertās zivis kāds ēd arī ?
copmanis182 11.03.10

šodienas necilais loms...uz ledus bijām 6purni,un neviens nevarēja lepoties ar savu lomu...uz āķa tas pats zirniņš
mirtins 11.03.10
Lauric - paklau... a tu tās zivis ēd ar?
Lauric 11.03.10
Šodien pa Rīgas centru atkal paganijos.Ar gigantisku,zeltītu seškantīti palielā straumē vakariņām kādus 10 tomēr salasiju svarā no 70-200gr.No rīta galīgs vakums,bet ap pusdienām kautkas drusku parādijās.
mirtins 11.03.10
daddy_j - skijoringā nebaro :DD
saldenieks 11.03.10
......laiciņš foršs...cope negribīga,bet 45 ašukaiņus saganīju...
daddy_j 11.03.10
gulbi
o-oo, paldies, tātad tur 6dien nav ko darīt...a svētdien varbūt, kad barība būs iedarbojusies... :))
gulbis37 11.03.10
daddy ,no pils uz leju...bet vimba veel nav tur,un veel kas-sestdien tur sacenssiibas notiek,taa kaa nezinu,kaa ar copi iisti buus...
daddy_j 11.03.10
gulbi37
kurā vietā ganījies? Brīvdienās ar domāju aizskriet, tā kā vimbai būtu jānāk...
daddy_j 11.03.10
es jau nu ieteiktu pie šitā DR vēja labāk uz saulkrastiem braukt...toč būs Nāves ēnā...kaut gan ar laiku jau saulkrastos tāpat nonāksiest... :))
copmanis182 11.03.10
raksti privāti,nepiesārņosim tēmu..
susis 11.03.10
Kur tos lucus keri?
copmanis182 11.03.10
susi-iečeko privāto
susis 11.03.10
Kads var pateikr ar kadiem zirniem lucus baro un ker?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs