atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Zivnieks 08.03.10
vakar biju aizdevies pirmo reizi uz lucīšiem. Likās, ka varētu būt daudz cilvēki, bet nu ka tik daudz.....izskatījās vēl trakāk kā salakās :D :D :D Paši bijām 3, un tajā barā iekšā nelīdām, pagājāmies un apsēdāmies paši atsevišķi. Pats strādāju ar bļitku ar ielodētiem 2 āķiem uz katra pa baltajam tārpam, abi pārējie kolēģi strādāja ar murmuļiem. Bļitka murmulim ielika vienā setā, vienīgi nepatikās nenormāli daudzās tukšās copes. Bet kopumā - laiciņš superīgs, un loms manuprāt arī bija ok, varbūt, ja līstu iekšā barā, kur noteikti ir labi sabarots būtu bijis labāk, bet nu sēžot atsevišķi, kur paši sabarojām arī nebija ne vainas. Man kopumā kādi pāris kilogrami sanāca točna. Un jā lielai daļai luču vēders bija pārbāzts ar zirņiem, ar kuriem barojām :) bet šiem laikam nekad nevar būt par daudz un rij kamēr plīst :)
EDIS77 07.03.10
Šodien Buļupē pie Daugavas no pulkstens 9-15. 2kg salaku,atpūšoties ar vienu copeni.
rkozlovskis 07.03.10
Vakardien Alūksnē. 8 smuki asari (100 - 300g), daudz mazās raudas. Breksis gan tikai 1 un maziņš.

Laiks tiešām bija labs
sienaazis 07.03.10
Bums, tiirot veederi bij pilni i ar ssodienas, i ar vakardienas motili, bet nu cerams ka pusdienot atnaaks kas brangaaks.

Dod ziņu par zemledus Video.
HuxNet 07.03.10
Sveiki Vīri, vai kāds zin kur stintes ķeras labāk, doma rīt aizlaist uz Lielupi, paldies jau iepriekš.
kas tās par brakaru ievirzēm te jau? vai tas TV tomēr hokejam paredzēts?
bums 07.03.10
Sienāzi Tev jādod medaļa par zivju barošanu .Kaut gan ja visi laika apstākļi sagriezīsies kā vajag tur var sanākt makani Aivars šodien to teļļuku atveda Tā ka pa nedēļu pavērosim cik efektīva tā barošana būs iznākusi :)))
sienaazis 07.03.10
Kopā ar Bumu kaartiigi barojaam, bet nekas vairaak par spriidi gariem asssssssariem taa arii nepieteicaas.

Bij arii zinnas no citaam vietaam par necopi.

Paurbaamies ssur tur, uzgaajaam vietu kur uudens naaca iekssaa no kanaaliem, ledus plaans, izskalots, divi apfgriezieni un cauri, tur 3 lielaakie asari varbuut 100 gr bija.

Tad atpakall uz piebarotajiem, bet nekas labaaks arii nebija.

tiiriiju siiiccus, lai sievai pa 4 reiz vismaz i ko pagarssot :)

Ceriiba veel ir :)
Bljitka 07.03.10
Vakar ar veco nobraucām uz copes bodi..tjipa sataisījāmies uz stintēm...iepirkām gatavās sistēmas...uzriktējām...šodien Lielupe...starp tiltu un Balto kāpu (attīrīšanas iekārtas) no 12-17:30....stinšu sistēmas kā stāvēja ,tā stāvēja...uz murmuli ķīši nejēgā un sīkie asari...es mēģināju pa sēkli,pa kanti un dziļumu piemānīt kādu lielāku asari jeb zandartu ar bļitkām un gumijas zivtiņām...
Ko lai saka...ribi tut ņet:)
texas65 07.03.10
To vieplim:Tas sarkanais vēders no cīņas ar Tevi:)
vieplis 07.03.10
Bums, pāris maziņas pagāšvasar pieķērās, ne tik krāšņas. Tas sarkanais vēders tāds laikam paliek vēlāk.
:)
urmaas 07.03.10
nezinu kā šodien,bet vakar un aizvakar gāja lapi!
J.B. 07.03.10
Kālā var pālijas paķert, šad tad trāpās :)
bums 07.03.10
Viepli to zarazu es tikai Dānijā biju ķēris -forele un fiss Pie mums 90 % tikai maksas dīķos.
kaarlizz 07.03.10
vlDream, varbūt vari pateikt kādu vietu latvijā, kur var vienā dienā noķert pa kādai pālijai?? Vietu iebaroji? kā domā vai N-G mix derēs?
aigaigars 07.03.10
šodien visticamāk ka man sezonas noslēgums uz ''kanāla''
nu dīvaina tā cope, izurbj āliņģi kādas 7as pa 2min izvelk, tad stundu sēdi bez copes un tā visas 4h ko pacopēju
kopā 50raudiņas, kkur 1.5kg nu super sīkas, labi ja 5as bija virs 50g
cik novēroju tad man bija 2. labākais rezultāts līdz brīdim kad notinos no kkādiem 10 cilvēkiem :D
vieplis 07.03.10
vldream, kāda izskatās pālija?
vlDream 07.03.10
Es ļoti atvainojos! Ķērās raudiņs,asarīši, pa kādai pālijai un paludēnam...
andix1982 07.03.10
Tā, tikko kā no lučiem. Sākām ap 9 un līdz 12 30 ar senioru pāris kilogramus kotletēm pielasījām. Paldies Urmasam par recepti.
Lauric 07.03.10
Šodien.....tādu necopi es vispār neatceros savā mūžā.No 8-11.30 pat copi neredzēju.Nebija garīgais lūgties un aiztinos mājās...........

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs