Ak tas biji Tu, kas tos zirgazobus ar piebarošanu ķēri?:DDD
Jelgavas asarus neredzēju,
Svētē sīkos saskaldīju...
Šodien kā dzejolī :D
Līdakas šodien gandrīz pilnībā ignorēja piedāvātās ēsmas zivtiņas, vienu asarīti gan pagrābā un korķi pavilka zem ūdens, bet bija izspļāvusi ārā. Toties tētim ap puskilo līdaciņa uz mormiška, protams peld.
Vieplis u pārējie!Tur jau tas stāsts,ka dievs mūža stāžā neskaita iekšā makšķerējot pavadītās dienas.Vietējais Abavā?Tikpat labi es varu būt vietējais Engurē,Usmā,Ventā un tt.,ja konkrētajā rajonā sezonā pāris reizes esmu.A tos-vietējos satieku gandrīz vienmēr ,kad aizbraucu un tie ap makšķerē tieši tās "savas"vietas.Ja neņem,tad tinās mājās.
sienaazis
kas notika?Tu tak biji tikai vasaras copmanis.vai es kļūdos? :)
varetu ludzu pateikt uz ko labak nem baltais sapals jeb teibes un kadas krasas mormenes patik
nu vienatnee suudiigi, jaasavaac kompaanija un jaalaizz, kabatai ar nebuus tik saapiigi.
Sienāzi, varētu jau braukt, arī šajās varēja braukt, nebūtu tik tālu.
Bija ienākušas ziņas par Jelgavas asariem, nu ko aizbraucām. Diviem pa zobiem, trešais uz ledus. Tāds Liepājas izmērs. Es kamēr braukāju pa pilsētu, MX izmānija divus. Pēc veču garajiem ģīmjiem izskatijās, ka tie bija vienīgie šodien tajā rajonā. Ā, un visi no viena āliņģa:)
Svētē vīri ar iebarošanu skaldija zirgazobus.......daudz!:)))
šodien čiriša ezerā pa 3 kopā savācām 230 galvas. pārsvarā raudas, ķīši un asari. Bija daži pusplauži. Cope bija bez apstājas.
mazais baltezers skops nebija, tikai ar izmēriem pašvaki
hm, naakmbriivdien laba prognoze, jaalaizz.
Guntar forumā niteikšu tā jau pabiezs bija taču viens pluss vietējie nav raduši pie pacietības nav tad nav un iet mājās pie laulenēm.Ap pusdienlaiku bijām palikuši kādi 10 pilsoņi Viss noklusa un tad sākās pieteikšanās.
Sienāzi, vakar sazvanijos ar Tosmāri, uz čorķikiem vairāk , bet mazāki, uz mormišku mazāk, toties lielāki. Zarazam lielākais bij pāri par 700gr.
Vietējie teica ka daži esot pat līdz 2 kg 0.14 auklas un lielie murmuļi Dudz ķer ar leišu sistēmu .šodien pamēģināju iepatikās aukla 0.12 koša mormiška un spēle kā āķa ieliktajā video .Ja pieteicās tad tas jau bija kukainis.
Bums, ļausi minēt cik tālu no P-ostas tā upīte ir?:)
bums
nezini cik lieli tasmaaree?
paldies Norms par infu /ledus un ūdens stāvoklis/ Kurzemes upīte šodien bija dāsna 47 jūrnieki.Ar vien vairāk un vairāk iepatīkās šī copes vieta.Nevarētu teikt ,ka visi bija apmierināti ,bet mūsu kompānija dienas garumā salasīja skaistus pannas ašukainus.Bildi
nelikšu -apnika.Cope bija smalka un uzmanīga -sardziņa spēle tikai mazliet piebremzējās Neliels piecirtiens un pannenieks jau spīrājās uz ledus.Vienīgā nelaime ,ka nav ikraiņu.Vietējie mācēja teikt ,ka viss vēl priekšā mammas sanāks martā aprīlī tad esot vilkšana ,kā Tosmāres kan,Starp citu Tosmārē pašlaik skalda ne pajokam.
lielā zivs
piebrauc pie līča jebkurā vietā.kur redzi baru,tur ari brien.jo luči ir pa visu līci un daudz.
biju, bet ne piesitiena, jaagaida naakamaas briivdienas, jauns meenes buus.
sienāzis - uz sēkļa biji?