atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

mirtins 14.02.10
Janissa - es arī pārkāpju MN - konkrēto punktu. Es negrasos lauzt nost nevienu āķi. Absurdi likumi nav jāievēro. Kamēr Mūrniece nesodīti ar operatīvo transportu darba laikā vizina savus bērnus, tikmēr vispār nevienu likumu var neievērot.
GuN4iKS 14.02.10
Nav kāda ziņa no Āgenskalna līča, kā tur ar asariem?
aakkis 13.02.10
Viens latvietis un pārējie ĪRi tur copē,katrs pēc saviem likumiem.
janissa 13.02.10
Biju šodien pie Ķīpsalas Daugavā. Visi uz šķērsenēm ķer zandartus. Pašam viena vimba, kas bija paņēmusi mutē šķereni, kam viens āķis nolauzts. Cik redzēju lielākā daļa pārkāpj likumu un laiž ar šķersenēm, kam āķī abos galos. Tkai viens atlaida zemmēru. Pārējie visu liek maisā.
bbalais 13.02.10
vovaans ;atnāc ar mani savilksi sapalus no 400 -1000 gr es nesūdzos ja pa paris stundām man ir 3 lidrz 5 kg
vovaans 13.02.10
Juri ej pie mājas uz platonīti labāk motilēt :)
je6ka 13.02.10
Šodien garām braucot manīju liels bars sēdēja, bet ko šamējie velk.... ?!?
bbalais 13.02.10
vai kads zina kas notiek lielupē pie jelgavas runā ka esot asaris pienācicis vai tā ir taisniba
street 13.02.10
ezerinjsh jaunpils pusee, sakumaa uz murmuli pa kadai raudai un ķīsim...
pecpusdiena pargaju uz blitku, rezultataa bars siko asaru, tad paris 100gramigi, un viens ap 200gr, un vienu sajutu ka paneema tik jutu ka speciigi turaas preti, bet liidz augshai ta arii neuznaaca!
starp citu copes parsvaraa tajaa bridii kad no makoņiem izliida saule!
NE ASAKAS MAKŠĶERNIEKI :)
vobleris 13.02.10
Nezinams meža ezeriņš. Zivju daudz, bet ņemamu nav.
aigaigars 13.02.10
tad lai viņa to copeni kvai apēd :D
ashukainis 13.02.10
a 5nieci?:D::D:D
aigaigars 13.02.10
es to copeni gribētu vairāk atpakaļ nekā kkādu 2nieci!
ashukainis 13.02.10
Aigar saac atriebiibu-noperc 2 karodzinjus un aidaaaa-mosh dabuuusi vainiiigo pie rokas:D:D:Dar visu copeni pie tam:D:D
susis 13.02.10
Kads sodien Daugava pie kipsalas bija copet ka tur keras???
aigaigars 13.02.10
pēdējās 3 copēs 2as nokostas mormiškas un mīnus viena copene
a ūdas ta nekad līdzi nav :(
aigaigars 13.02.10
nu man ar putoplasta makšķerīti ir bijis ka 5cm asaris ierauj un nevar paraut putoplastu zem ūdens
150g rauda ar nevarēja, bet tas pat nepamocoties vnk kā peldēja garām tā mana copenīte aizgāja līdzi un nedomāju arī ka tā līdaka bija kkāds zemmērs!
es jau visu redzēju gan kā paņēma gan kā ielidoja copenīte iekšā tik ātri ka pa nepaspēju no 2m attāluma pieskriet
bet skats smuks sardziņš liecas es jau domāju oo pirmā rauda, a nē pat netirina vnk tik liec jau kātiņu kāmēr ielido visa iekšā un pa taisno zem ūdens :D
nebūtu tā bijusi pati labākā un dārgākā tad jau po :(
ashukainis 13.02.10
aigaigar-man ceturtdien bija kaukas liidziigs-ar noliku vienu uz dbena piiickinju a ar otru prieksheejaa alingjii sezhu-beidz copeet domaju jaapskataas kas ar otru daraas-skatos-nav!no sakuma nesapraatu-ar nodomaaju gan jau lidakai zobos-piegaaju skatos aalinjgis kaa nebija iztiiiriiits iespruuuda makskseriiite alingjguiii-kaadi 10cm alinjgiii bija eikshaa-panemu-izvilku-rauda 200gramiiga galaa!
urmaas 13.02.10
kkur uz trešdienu brīvs namečajetsa!sazvoņimsa:)
guntarskl 13.02.10
Par ko ne!!??

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs