Visi sēž pretējā malā manā vietā ir pauguri metrs sāņus un dziļums mainās pa metru .Un nivajag ar rokām plātīties lēnām vajag to šepti taisīt.Pārsvarā pārējie līdakas ar šķersenēm medī .Tā kā uz tām neķeru man atliek ašukainus ar bļatku tramdīt.Rīt sola labāku laika prognozi tad jau redzēsim:))
bums;Tad uz ledus tikai Tu un tīklenieki,ka neviena apurbēja.Vai tad neviens nenovēro,ka tur patstāvīgi kāds sēž.Man jau neticās,vienīgais ja pārējie ar pamazām velk.
šodien Lielupe -bļatka-pus vannīte sanāca/firmennaja/ laiks nemīlīgs putenis pie labajām vietām netiku klāt ceļi aizvilkti.Vēlāk nospļāvos un laidu pa ledu -laikam tīklu licējus nobiedēju jo tie aiznesās kā traki niedrēs.
savā vietiņā ari savilku. Bļitka gaiša slaida ar pērļukiem.
Šodien bija komforts sliktāks kā pie -24*C,jo saules nebija un tas vējš.Interesanti sanāca uz ledus,gāju nākošo caurumu urbt un jūtu zābakā kaut kas iedurās.Skatos vizulis-šūpiņš liels,no sākuma apjuku,kas to pazaudējis.Beidzot pieleca,paskatos-esmu zem augstsprieguma līnijas,palūru uz augšu,jā vizuļa vairs vadā nav.Tā aukla beidzot sala iespaidā neizturēja Mepps syclops 3 ;26gr;Made in France.Tagad man kārtējā trofeja!
psc bik aukstumiņs nu gan tur ir....man pašlaikti rāda -16,un jau salst....:D pa nakti gan būs pīgets,jo sāks pūst vējš,sniegputenis būs,šitāda ziema sen nav bijusi..
Uz skolu Daugavpilī nav jāiet,visas slēgtas,-33.5*C no rīta bija.Pat nosalušu krokodilu izgāztuvē atraduši,nabags nepārcieta to aukstumu-bomžus pārcietis,tā tie ziņu dienesti vēsta.