Es gan vairāk brīnos par viedokli, ka makšķernieki izķēruši zvejniekiem zivis. Mormiška izrādījusies ražīgāka par zvejas kuģu trali! :)
kas ventā ar stincēm noticis nevar uztrāpīt copi. kurā vietā līcī ir ķeramas stinces?
Tāda sajūta ,ka svētdien varēs meklēt stinci līcī :))
brrr Juras licis jau ciet,kads trakais Jau zez ??
venta nav problemu ar ledu tikai ar copi ta ir ka ir vakar pie skrundas pa tukso
Sveiki
Gribeju pajautaat vai ir kaads uz Ventu bijis? Uz ledus var kaapt jau ? Skrundaa braucot paru tiltam vidus bija vel valjaa.
Ja kads ir bijis varbut var padaliities ar infu kas un kaa tur.
Doma braukt te Skrundas pusee tuvaak Nigrandei, vel gan iistii nezinu kur tieshi :)
zapar, ieraksti kaut ko saturīgu un foršu. Kā tev pa copi gājis, piemēram.
copmani ej uz Copes knifiem citādi te viens sev mūli grib ar sūdiem smērēt sāks baigi smirdēt
bum-mušiņu vieta murmuli var,ar motili likt,būs kāda nozīme? lieta tāda,ka visas mušas esmu aizdevis prom:(
jus citur nav kur runaat piesmeree lapu ar saviem sudiem
Ja pamataukla ir 0.16 tad pavadu mušai taisiet no 0.18 vai pat 0.2 Flurokarbona. Tas tapēc lai muša no pamatauklas būtu daudzmaz taisnā leņķī Vēl noteikti izvairaties no mušas pavada satīšanās ap pamatauklu.šajā gadījumā ir jācopē uzmanīgi jo zaudējot mušu varat arī zaudēt bļitku.Šodien neviena ekscesa nenotika >nebija adrenalina lieluma asaru

kā piesiet pavadiņu Bums ielika mezglu sadaļā ''copmaņu knifi'' ;)
mušiņu vieta murmuli var,ar motili? lieta tāda,ka visas mušas esmu aizdevis prom:(
laikam jau man ari ta bus jādara...:D klausies a ka darit,ja man ir 0.16 pamataukla? kāu pavadiņu likt?un ar ko to pavadu likt pie auklas?karabīnīti?vai vienkāršu mezglu? vairi,kā tu darīji?
copmanim -šajā laikā ar bļitku nevar strādāt ,kā uz pirmā ledus.Kustībām jābūt vieglām un amplitūda ne vairāk kā 3-5 cm pauze 20 -30 sekundes Pie šādas lēnas spēles muša tieši dod šo nenovīdības efektu.Man arī šodien Vairis sadīdija aizbraucu 35 gab nav lieli 50-100 gr Intesanti no 12 lidz 13 ņēma bļitku pēc vieniem mušu bija arī pāris dupletu .
Buma onkuļa ieteiktā sistēma nostrādāja, paņēma uz mušiņu. Izrādā ka ašukam ir viena kārtīga latvieša daba, lai nav citam, ka tikai pats pirmais.

nja...vakar engure arī tik dabūju vienu zīmulīti:( sarma vainīga...
Kur tad, pirmkārt nebija kompānijas un tā sarma, nolēmu pie mājām paeksperimentēt un protams nekā!!