atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

copmanis182 13.01.10
nja....mirtin kur tad ir tā līdaku paradīze? 12līdakas moš es pa sezonu savāktu,bet tu pa dienu...:D uz kādas bļitkas cemmerēji?
mirtins 13.01.10
Biju 1.dien un 2.dien vietās netik tālās. Pirmdien nostaigāju lielus gabalus, jo gribēju pārbaudīt man interesējošās vietas. Rezultāts nekāds, vien konstatēju, ka kāds jau tur ir bijis un licis tīklus. 2.dien Nekur tālu negāju, bet sāku pārbaudīt piekrastes zonu. Asarītis atsaucās. Diemžēl uzreiz nesapratu, ka ir arī smukāki asarīši un uzsēdos uz mazajiem, starp kuriem gadījās arī 100 nieki, bet ļoti reti. Kad sapratu, ka kļūdos, bija par vēlu. Vakarā pacopēju tādus 100 nieciņus un metu mieru. Lielākais tā arī bija 120 gr. Toties noķēru 15 vai 16 līdakas. Skaits sajuka. No viena āliņģa dabūju piecas. Sākumā metu turpat atpakaļ, bet beigās ienāca prātā doma, ka tā ir viena un tā pati, tādēļ sāku nest uz citiem āliņģiem. :DD 11 līdakas izvilku. Tad 12.līdaka nokoda manu labākio bļitku. Pēc tam uz citu izvilku vēl 3 vai 4. Lai tauta nestresotu, atklāšu, ka lielākā bija labi ja 200 gr :D Visas palaidu atpakaļ :DD Foto sesiju uztaisīju tikai vienai, jo bija baisi auksts un negribējās bendēt zivtiņas.

P.S. Tiem, kas strīdās par āliņģu urbšanu. Speciāli skaitīju. Pirmdien līd zplkst.11 biju izurbis pāri par 40 āliņģiem. Līdz vakaram pāri par 110.

Otrdien tikai 40 āliņģus :DDD Ne jau skaitā ir laime, bet ja vajag, nav problēmu, īpaši tik plānā ledu :DDD
aakkis 12.01.10
Viepli;Floridā nezinu,neesmu skatījies,bet Mičigānā ķer labas
Vairis30 12.01.10
Viepli nav problem, bet tad uz divām dienām un raudas tad ja galīgi ar copi ir pakaļā!!
vairis 12.01.10
vieplis.Mjā,davai tirinām kopā?:)Vispār jau MRK ar taisījās uz to Vent,mošk tomēr braucam ar tiem pieaugušajiem?:)Bet pie Bumsik ar varētu:)Bildē tāds labsirdīgs:)P.S.Ka ne tajā tēmā.
ashukainis 12.01.10
Viepli-kaine probleeeem!-vairaak shnabukas un aidukas uz zemledus copi-taa tomeer ir feina padariishan:D:D:D
vieplis 12.01.10
kasix, es ar Āķi padzenu zosi, bet tu drūmu ģīmi. ne asakas!
:DD
kasix3331 12.01.10
Kas te iespringst....ne jau es!
vieplis 12.01.10
Tas bija retoriski, varēji neiespringt.
kasix3331 12.01.10
Nu jauki, ka tev tā!
vieplis 12.01.10
kasix, man svarīgāki ir process, izjūtas, daba un kompānija. Ja vēl kaukas pieķerās, nu tad vispār super!
:))
texas65 12.01.10
Usmas raudas ir super!!!
kasix3331 12.01.10
Noķer 95 raudas un spļaudies no asakām vesels!Un uzdzer litru ūdeni pa virsu!
vieplis 12.01.10
Texas, tas kā reiz ir pie Buma.
Ašukaini, nezinu gan, esmu salīgs.
texas65 12.01.10
Viepli; Iesākumam tad jāmauc uz Usmu raudiņas pastaipīt:))
vieplis 12.01.10
Vairi, man ir aizdoma, ka neizturēšu. Kaukad ņemšu litru, delikateses, silti saģērbšos un uzprasīšos Bumsim ciemos. Tu piedalies?
Vairis30 12.01.10
Nu ir sūdi, Vieplis līdz pavasarim uzvilksies un tad kā .... Būs baigais troksnis (ka tik zivis neaizbaidē)
ashukainis 12.01.10
Viepli ziemas cope no ledus ir forsha , plac , ne?:D:D:D
vieplis 12.01.10
Texas, nuja! Un tuvākajā laikā atkusni nemana.
kasix3331 12.01.10
tu jau laikam skolu neesi beidzis...
Un tu jūties uzrunāts?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs