atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

texas65 10.01.10
Šodien Ventā no 13. līdz 15.30 pannas asarīši 12 gab.,sīkos laidu vaļā lai paaugas:) daudz gočiņi:( Vakar 3 vimbiņas,zemmēri,visas peld:)
copmanis182 10.01.10
ja,istenība neslikta doma-dzīvās glabāt prezervatīva:D
Hooked 10.01.10
>Copmanis182. Varbūt veči tajā prezī uzglabā dzīvās ūdām.Bet kāpēc nē-aizņem maz vietas,bet iepildīt var spaini ūdens:D.
urmaas 10.01.10
gribēšu dzirdēt tavus vārdus,pēc tam kad sajutīsi karstu dvašu pakausī!!!:DDDDDDDDDDDDDDDD
copmanis182 10.01.10
brrrr......visu cieņu asu izjūtu meklētājiem:D
copmanis182 10.01.10
nu palac,pizdu šitāda aukstuma nodarboties ar seksu:D:D:D:D:D
Hooked 10.01.10
Vakar-9.01. Sausā Daugava virs Ķekaviņas.Laiks jauks-viegls ZA ,-8C. Copes rīki-dažādas bļitkiņas 2,5-4 cm gan ar pērlītēm uz āķa, gan ar ķēdīti, pa reizei patirināju arī dažādas mormiškas. Rezultāts-3 caurspīdīgi zirga zobi, viens zupinieks ,viens mazais panninieks un man nezināms spalvains radījums(lomā nepaturēju, jo aizlaidās). Bija tā-izurbu vairākus caurumus dažus metrus no krasta zālēm vietā, kur pa rizei trāpās kāds ņemams ašuks un sāku mērcēt bļitku. Reizes 7 uzrāvu un iepauzēju, lavsāna sardziņš nedaudz noliecās un es īsi piecirtu...kā celmā,pat spole nedaudz ietarkšķējās, bet aukla kļuva vaļīga.Par lielu prieku sudraba bļitkiņa nebija nokosta tikai viens no mīkstajiem āķiem bija ievērojami atliecies Kamēr riktēju āķi, āliņģis sāka stipri burbuļot un pēc brīža tajā lēni uznira spalvaina galva.Es vēl nebiju aiztaisījis muti, kad tas nešķīstais jau bija prom. Tā arī nesapratu, kas tas bija. Ja paķēra bļitku ,tad varētu būt ūdele, bet ja aizķēru ,tad varētu būt gan bebrs,gan ūdensžurka. Laikam jau baigi sāpēja, ka uzpeldēja ieelpot.
Stalis 10.01.10
Sakot, ka liela aukstumā esot vislabakais sekss :) Nēsi dzirdējis par mentol muti? :D :D Tas nu tā Bet mēs 3dien brauksim visu satirisim, jo šoziem brauksim tikai tur, nav jamaksā forša vietiņa u.t.t.
copmanis182 10.01.10
ja blac ar tam pudelem ir briesmas-šodien arī 2 0,7l nonesu malā,un kas prikoligākais ka redzeja arī prezervatīvo:D to neaiztiku....kur tādas mantas var nest uz ledus,nesaprotu:D:D:D
Stalis 10.01.10
Sikajam 6gadi, sieva ritdien būs mājas, taka kušššš! Bet sikais nenosala, gāja pie onkuļiem un čakarēja prātu, man tāds zinkārīgs. Ko? Kapēc? Visu grib zināt! Bet sikais laimīgs, bet situācija ar atkritumiem nav mainijusies, pudeles un bodzeles metajas, bet jātdzist viens, ka lielakotiesi to dara Latvija mitošie-krievi! Novērojums stabils
copmanis182 10.01.10
tad jau nemaz nav tik liels...stalli? no sievas nedabūji ar pannu,ka tā izdariji? manējā butu likusi pa pieri:D:D:D:D:D:D
aigaigars 10.01.10
3+
copmanis182 10.01.10
atkariba cik siks..:D
aigaigars 10.01.10
sīkie tač labāk tur nekā mēs, visu laiku skraida ņemās tā nu gan nevar nosalt!
copmanis182 10.01.10
sīko nenosaldēji? droši vien parsalis:D pazistamas tās ašās idejas..:D
Stalis 10.01.10
Vakar zvans čomi jau sazvanijušies un pēc vakardienas neaizmirstamās copes (vismaz mums) Jabrauc atkal, itkā biju apsolijis pieskatīt siko. Izdomāju, ka jaņem šo līdzi un aidaaa! Apmēram tie paši aliņģi, draugiem labāk nekā man, bet tas arī dēļ siko, jo bija japieskata un uzdeva milijons jautājumu. Super pavadīts laiks un daži lielāki eksemplāri.
copmanis182 10.01.10
es jau tikai ta saku..:D
urmaas 10.01.10
ko tur vairs iet.viņas jau vairs tur nav!:)))
copmanis182 10.01.10
jaiet uz līdakām,vakar viens paziņa 7kg izvilka:)
copmanis182 10.01.10
šodien Engure motilis-10 asarus savācu-2tādi smuki...pārējie priekš kaķiem:D motilis

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs