Pāris pannas sanāca un zupai arī. Viena mormene mīnusā, laikam dūcēns bija. 0,1 mm aukliņa knapi 2 m dziļumā noturēt nevarēja. Apmeta pāris riņķus un prom bija. Tas mazā meža ezerā Augstrozes apkārtnē.
Un aakkim 100% taisnība.
rīt tīrs ausrumu vējš 10-13m/s pamatīgs lietus mmm nu super ko vēl var vēlēties!!!
aj dzīvot vairs negribas :((((
es tak gribu kādreiz šogad noķert kaut 20raudas pa 5h :(((((
Kārtēja necope,asari aplipusi ar dēlītem.....knapi panna sanaca...:((((
Normu savilku,lielo nebija,bija tādi pāris aktīvāki copes brīži:ap 11tiem un 14tiem.Ja tajā laikā nosēdos uz asaru vietām,tad ņēma samērā tekoši,vienīgais baigi prātīgi.
Vakar biju Lielupē pie Svētes ietekas mazos ašukus var skaldīt kilogramiem bet lielo nav .Laiks drūmi riebīgs lietus ,slapjš sniegs.
iet runa pa copi....ja nau ko runāt nečakarē smadzenes
Ja būtu gājis visi būtu bļāvuši :DDDDD
kā šodien gāja copē.....?
Gati
nesatraukājies.Aigaram vienmēr zivis ir pēc standarta.un ja neņem viņam,tad citiem ari jāpaliek tukšā!!!:)))
Es jau teicu Raudas raudas un atkal raudas -par laika apstākļiem kuri ir saveidojušies/
šodien norm....cope .mazi,bet daudz.
tad jau skaidrs kāpēc - nebūs :)))
Manas prognozes - es piektdien uz copi netieku!
tas tā aiz gara laika teikts jeb ir savas prognozes?
jāmāk :D nz kāpēc ta tur uz 10 večiem pa 3h labākais bija 5as raudas nakamais 2as raudas un pārējiem 0
man jau sākumā ar 2as un tad neviena cope 3h garumā vienīgais dzīvo viena sakoda
5dien cope būs!!!! sapratāt???
Šodien Sedas purvā divas zivis un zivtiņa...pārējiem tikai zivtiņas un dažas....
Asars 420g. un līdaka 1,650 bija vēl daži uzsitieni pa bļitku un viss.....
kā jums šodien varēja kkas ņem? visi veči kas bija uz kanāla teica ka tik švaka cope nav redzēta un teica ka pēkšņais atkusnis vainīgs
nu galīga bezcope šodien!!!
crams 5dien jau būs apradušas ar plusiem un cope aizies :)