durbes ezera laivu ire ari ira?
kaa iet durbee, kas bijis?
STIx - Kur biji, vai Vossos?
Lielupe no Gātes līdz Spuņņiem tukšums
Šodien viena līdaka 58cm nenosvēru, paņēma uz zelta krāsas vizulīti.
Vakar vosiniekaa divas ap kilo, viena ap 3kg.
bet smagi izmirku. taalaakajaa galaa no laivu baazes.
Kurš izstāstīs ko labāk likt vēdzelēm uz āķa.
Ir doma aizbraukt padžerkot uz Engure, bet galigi negribas atkal pa tukšo:( Vai ir kadad svaigas ziņas kas notiek tajā ezerā? Un var būt kads var kaut ko pastastit par Božu (vai Vosu)?
Kads uz vedzelem sedeja sonakt ??
Zive beidz piekasities, man tada sajuta ka tev nav ko darit.. Zini ko suns tada gadijuma dara, domaju tu saprati..
jā labāk jau pie****t forumu un vēl pie izdevības kādu nolikt nevis vnk pārvākties uz attiecīgo sadaļu!
Lai nu kursh, bet tu aigaigar buutu labaak pakluseejis. tu jau esi ieguvis sava veida popularitaati seit :D
Piekriitu matiss81 tie noteikumi tiesaam vietaam ir visai gruuti izprotami, protams ,ja esi jurists tad jau saadu dokumentu valodu lasi kaa iemiloto zurnaalu...
zive tik citee noteikumus,bet kurs meeriis tos metrus no liidz ,manupraat ir jaabuut ziimeem no ......lidz,rakstiit jau viegli.doma taada lai aizliegumiem tuvumaa neraadaas kaa PSRS laikos.manupraat nekas n emainaas,bet ir par ko runaat!
Cik cilveku tik viedokli! Bet neticu ka tur visiem nav bail no soda! Tajos MN arii katraa teikumaa var saprast savadak!!! Nesakarigi izskaidrots fufels.
kāds šim visam sakars ar šīsdienas copi?
mani mācat bet paši neesat labāki
no ko tad lai es mācos? :)
tadiem ka tu noteikti nerakstisu sory aigaru man neparspet :P