tramvajs1
13.02.18
Uz matirkām labi ņēma.ha
addd
12.02.18
Kurā vietā biji?
martinsgrinb, 12.februāris 2018, 18:22
addd
12.02.18
Jolantaartis
08.02.18
antonhimija
05.02.18
jurists
04.02.18
Fishmens
04.02.18
pienef
04.02.18
belijs23
04.02.18
kurjers6
28.01.18
V, acīmredzot trāpīju kārtējā necopes dienā.
bandiiits, 28.janvāris 2018, 20:59
bandiiits
28.01.18
willijs
28.01.18
daddy_j
28.01.18
Un tad Es pamodos jo sieva purina aiz rokas mīļi smaida un saka-Celies vīrs,celies laiks brokastīm un uz darbiņu!
Vot bļin laikam nosapņoju nākamas copes gaitu,vai kā?
willijs, 28.janvāris 2018, 11:20
pienef
28.01.18
Sēžu uz ledus!Lēnām darbinu medīgo balansieri!Pa laikam uzsit kads asarītis,lielāks, mazāks!Tad pēkšņi pamatīgs sitiens rokā un sākas cīņa!Pretinieks stīvējas ne pa jokam jo ne uz mirkli nevaru samo atraut no dibena!Mazliet piepaceļās un nospiež atpakaļ!Nu jau pagājušas minūtes piecpadsmit,bet samais nepadodas ne par ko!Mazliet izdodās uzstīvēt metrus divus virs grunts un tad kā satrakojies zvērs milzu zandarts dodas atpakal lejā!
Simts punkti būs rekords-Iezogas doma starp mežonīgajiem rāvieniem!
Mierinu sevi ka aukla laba,svaiga!Pavadai sakabe arī izturēs,un tad šis sāk ta dīvaini purināties,kratīties!?
Un tad Es pamodos jo sieva purina aiz rokas mīļi smaida un saka-Celies vīrs,celies laiks brokastīm un uz darbiņu!
diametrs
28.01.18
Sēžu uz ledus!Lēnām darbinu medīgo balansieri!Pa laikam uzsit kads asarītis,lielāks, mazāks!Tad pēkšņi pamatīgs sitiens rokā un sākas cīņa!Pretinieks stīvējas ne pa jokam jo ne uz mirkli nevaru samo atraut no dibena!Mazliet piepaceļās un nospiež atpakaļ!Nu jau pagājušas minūtes piecpadsmit,bet samais nepadodas ne par ko!Mazliet izdodās uzstīvēt metrus divus virs grunts un tad kā satrakojies zvērs milzu zandarts dodas atpakal lejā!
Mierinu sevi ka aukla laba,svaiga!Pavadai sakabe arī izturēs,un tad šis sāk ta dīvaini purināties,kratīties!?
Floksis76
28.01.18
willijs [28.01.18]: Sēžu uz ledus!Lēnām darbinu medīgo balansieri!Pa laikam uzsit kads asarītis,lielāks, mazāks!Tad pēkšņi pamatīgs sitiens rokā un sākas cīņa!Pretinieks stīvējas ne pa jokam jo ne uz mirkli nevaru samo atraut no dibena!Mazliet piepaceļās un nospiež atpakaļ!Nu jau pagājušas minūtes piecpadsmit,bet samais nepadodas ne par ko!Mazliet izdodās uzstīvēt metrus divus virs grunts un tad kā satrakojies zvērs milzu zandarts dodas atpakal lejā!Toc labs
Docents
28.01.18
willijs [28.01.18]: Sēžu uz ledus!Lēnām darbinu medīgo balansieri!Pa laikam uzsit kads asarītis,lielāks, mazāks!Tad pēkšņi pamatīgs sitiens rokā un sākas cīņa!Pretinieks stīvējas ne pa jokam jo ne uz mirkli nevaru samo atraut no dibena!Mazliet piepaceļās un nospiež atpakaļ!Nu jau pagājušas minūtes piecpadsmit,bet samais nepadodas ne par ko!Mazliet izdodās uzstīvēt metrus divus virs grunts un tad kā satrakojies zvērs milzu zandarts dodas atpakal lejā!:DDDLabs
willijs
28.01.18