man gan par Heikki ziņas nav tik spīdošas, bija pāris kompānijas un varētu teikt pa tukšo.
p.s.
Par tām zivju filejām....... mjaaa katram savs, bet ja ir pateikts, ka var ņemt vienu zivi (un vai vispār vajag arī to vienu), tomēr ierunājas Latvietis Praktiskais un ņem visu ko var paņemt....... skumji :(((
ālandos it kā noteikumos teikts, ka tikai 1 līdaku dienā var paturēt. 20kg filejas tas varētu būt ap 40 kg dzīvsvarā. Njā, letiņi....
Forelzellis. Vai tad 20 kg ir daudz?????
Galvenais savest pēc iespējas vairāk filejas! Eh letiņi......
Tikko no Brando... Līdakas daudz un labs izmērs. Ņēma 99 % uz baltu perlamutra relax copyto gumiju. uz puukalu - nekā, uz Mepa ciklopu - 1. Tikai viena traka lieta - Heikki no mājām izvācis saldētavas un salicis parastos ledusskapjus. Bet tas filejas nesagandēja, kaut gan stresiņš par to bija. Piektdienas filejas šovakar atvedu mājās - ir OK. Laivas - OK, motori - super! Nekādu problēmu.
Vai kādam ir pieredze ālandos darboties ar Sebile magic swimer? Kādi rezultāti?
Principa, izmantoju shis kartes/prognozes burashanai un jaatzist,ka ir gana precizas. Domaju, ka tas ir saistits ar ilgstosajiem A vejiem, jo saja gadijuma notiek "apvelings" i.e. virseja udens karta tiek aizpusta un pacelas vesakas udens masas no dziluma...Protams, tas ari atstatu iespaidu uz copi, tikai kada forma?! :)
Kas tās par kartēm? Izskatās pēc filmas "diena pēc rītdienas". Pašos ziemeļos +10 grādi, bet Ālandos +1. Avotu daudz vai aukstums no kosmosa gāžas...
multiplikators Es prognozēs reti kad kļūdos:DDDDDDDDDDDDDD
TUNDRA
Tas jau ir uz rītdienu redzēs kas pēc 2 ned būs :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kartē paskaties TUNDRRRRA!
Muļtik TUR BŪS ZIEMMMMMA !!!!!!!!!! :DDDDDD
Sakarā ar paredzēto braukšnu, bet neaizbraukšanu oktobra pirmajā nedēļā, ir plaņčiks paprovēt tikt uz Ālandiem pēc divām nedēļām.Tā sakot uz īsto rudens copi. Ja kādam ir intrese, dodiet ziņu.
ok, mans tel Tev cl pastā
3 vai4 ir OK. padienu pie datora netieku, ja sadomā pazvani 29276444.