Vot vienkāršs jautājums,neesmu specs bet viens otrs uzreiz mēģina nolikt,lūdzu vienkarši man izskaidrot,vai tik tiešām tas grūti
zaraza [16.02.24]: Man tāds jautājiens-gribu vasarā uz asariem(pārsvarā Engurē)mikrodžiga kātiņu iepirkt(cenā līdz 60e),ko ieteiksiet,interese tikai divdaļīgie(jūsu pieredze)Līdz 15 gr
Okergle, 15.februāris 2024, 22:18
Kā jau te teica, mazliet konkrētāk vajadzētu informāciju līdz cik garmiem mānekļus plāno mest (mikrodžigs ir plašs jēdziens) un kādas būtu personīgās vēmes par kāta garumu. Ja negribas tērēties, bet vajag adekvātu budžeta klases kātu mikrodžigam, tad pirmais, kas nāk prātā ir AKARA TEURI TX-30 2.10m tests līdz 7g. Savā cenā (zem 50EUR) tas ir pārsteidzoši OK variants.
https://jig.lv/products/lv/616/8532/sort/1/filter/0_0_0_0/AKARA-Teuri-ULS-TX-30-2.10m-0.6-7g-Japan-Toray-TX-30-graphite-blank-extra-fast-KUJIRA-rings-split-EVA-handle-solid-tip-weight-76g-spinings.html
Tālāk uz augšu , protams, vēl ir daudz dažādu variantu.līdz 15-20 gr
zaraza [10:20]: Baigi izplatīts maldīgs uzskats, ka izstāde ir vieta, kur var dabūt labākās cenas un kvalitatīvas konsultāciju.
Tur ir tautas masa un konvejiers, viens jau dod naudu, trīs jau stāv rindā utt.Par cenām.
Bieži vien tirgotāji uzrīko ,,izstādes cenas" spec piedāvājumus.
Nav taču noslēpums ,arī lielie dažkārt izstādēs grēko, preces tirgo melnītē. Plus vēl svētdienas pievakares variants, ka tirgotājam jau tā ir besis , vēl vākt nost, vest preci atpakaļ uz veikalu, labāk notirgot lētāk. Īpaši lielgabarītu.
Par konsultāciju.
Tamdēļ jau ieteicu nākt piektdien. Izstādē , uzņēmuma stendā bieži var sastapt kādus leģendārus ļaužus, kurus veikalā aiz letes neredzēsi. Un iespējams iegūtā informācija , padomi nebūs aizgūti no copmaņa iesācēja rokasgrāmatas.
Ir nācies pastrādāt izstādēs (māja 1). Jā ir smagi. Sestdien pēcpusdienā vairs runāt nevelk, a svētdienā gadījies ka vairs pat i nevar parunāt :)
RaimisD, 16.februāris 2024, 13:05
zaraza [16.02.24]: Baigi izplatīts maldīgs uzskats, ka izstāde ir vieta, kur var dabūt labākās cenas un kvalitatīvas konsultāciju.Par cenām.
Tur ir tautas masa un konvejiers, viens jau dod naudu, trīs jau stāv rindā utt.
Man tāds jautājiens-gribu vasarā uz asariem(pārsvarā Engurē)mikrodžiga kātiņu iepirkt(cenā līdz 60e),ko ieteiksiet,interese tikai divdaļīgie(jūsu pieredze)
Okergle [Vakar]: Man tāds jautājiens-gribu vasarā uz asariem(pārsvarā Engurē)mikrodžiga kātiņu iepirkt(cenā līdz 60e),ko ieteiksiet,interese tikai divdaļīgie(jūsu pieredze)5-7aprīlī Ķīpenē būs Outdoor izstāde. Aizbrauc piektdienā kamēr tirgotāji vēl var un grib runāt. Izstāstīs un parādīs kātus. Cenas arī draudzīgākas kā veikalā. Normālu mikrodžiga kātu var ieķert arī līdz 60eur.
Startā vari sameklēt ukraiņu stendu, plaša izvēle ,, lētajam" galam. Kvalitāte pret cenu ļoti ok.
https://www.bt1.lv/outdoor/visit.php
RaimisD, 16.februāris 2024, 08:20
Karūsām mačenieks bus labs, bet karpām tomēr vajag karpu kātu, vai nu fīderi uz 150 g testu. Tas arī karūsām derēs.
valis1970, 6.jūlijs 2023, 19:43
Okergle [15.02.24]: Man tāds jautājiens-gribu vasarā uz asariem(pārsvarā Engurē)mikrodžiga kātiņu iepirkt(cenā līdz 60e),ko ieteiksiet,interese tikai divdaļīgie(jūsu pieredze)5-7aprīlī Ķīpenē būs Outdoor izstāde. Aizbrauc piektdienā kamēr tirgotāji vēl var un grib runāt. Izstāstīs un parādīs kātus. Cenas arī draudzīgākas kā veikalā. Normālu mikrodžiga kātu var ieķert arī līdz 60eur.
Man tāds jautājiens-gribu vasarā uz asariem(pārsvarā Engurē)mikrodžiga kātiņu iepirkt(cenā līdz 60e),ko ieteiksiet,interese tikai divdaļīgie(jūsu pieredze)
Cope321 [16.02.24]: Okergle [Vakar]: Man tāds jautājiens-gribu vasarā uz asariem(pārsvarā Engurē)mikrodžiga kātiņu iepirkt(cenā līdz 60e),ko ieteiksiet,interese tikai divdaļīgie(jūsu pieredze)Svarīgāk ar kāda svara mānekļiem domā darboties? Katram mikrodžigigs nozīmē kaut ko citu.https://eboat.lv/lv/makskeresanai/kati/favorite/white-bird-new/spinings-favorite-white-bird-new-wbr1-762ul-t
Engurē liela džigošana arī nesanāk. Vairāk velk uz drusku universālāku kātu ar tubular spici (tad var izspēlēt voblerus un mazos rotiņus/šūpiņus).
https://www.sezona.lv/product/lv/crazy-fish-aspen-stake-spinings-1.83m,-1-6gr
Okergle [15.02.24]: Man tāds jautājiens-gribu vasarā uz asariem(pārsvarā Engurē)mikrodžiga kātiņu iepirkt(cenā līdz 60e),ko ieteiksiet,interese tikai divdaļīgie(jūsu pieredze)Svarīgāk ar kāda svara mānekļiem domā darboties? Katram mikrodžigigs nozīmē kaut ko citu.
Labdien!
Kādu kādu jūs ieteiktu pludiņa copei? Pamatā tiek makšķerēts dīķi vai ezerā, ķertas karūsas, karpas. Gluži dārgākais gals neintersēs, bet arī lētākais nē. Priekšroku dotu saliekamajam (teleskopiskajam) kātam, jeb tomēr mackāts lābāks?
Svarīgi, lai pēc pāris reizēm kāts nav jāmet miskastē.
Paldies.
zelta_karpa, 6.jūlijs 2023, 14:32