1,8...2,5 un mazā.laivas bij,veči velcē!pa gabalu var dzirdēt kā zobi klab!:)))...nav tik traki,laiks normāls.bb gan nepamētāt,spolei uzklājējacss apledo.Malas upei pamazām aizsalst!:( bet šod.saulains!
"bet no Kanciema līdz Staļgenei pazīstami ker tikai knapmērus"
nevaru piekrist, jo tieši sajā posma visi mani (un vietejam aborigenam virs Kalnciema) zandarti-rekordisti. 4, 5, 6, 7 kg
ipaši labi bija šogad
un 2 sami uz spiningu, pagaidam nelelie, ap 4-5 kg
Llort, 30.novembris 2021, 09:55
Pofig ar lidakam. Jo mazak lidaku populacija, jo vairak zandartu. Ipasi augstak par Jurmalu. Turklat Lielupe pedeja laika pieaug samu skaits, ari "spiediens" uz citam sugam. Esmu rasists, es par upes atbrivosanu no vienas sugas lai vairojas cita! :-))
Llort, 29.novembris 2021, 23:40
nelietotaajs [29.11.21]: Dīvāna pukšķinātājs jurciks66, ar savām ne-cāļa smadzenēm, vnk nespēj pārdzīvot un sagremot to, ka ir džeki, kas regulāri brauc copēt, kuriem tas patīk un arī padodas!Ko tas ute!?66 :DDD tādā laikā kā šodien viņš ļipasgalu bez cimdiem nevar izvilkt!:Dkur nu vēl zivi!:DDD
jurcikam jau nika cipariņi skaidri pasaka, kas viņš ir!:)))
Dīvāna pukšķinātājs jurciks66, ar savām ne-cāļa smadzenēm, vnk nespēj pārdzīvot un sagremot to, ka ir džeki, kas regulāri brauc copēt, kuriem tas patīk un arī padodas!
jurcikam jau nika cipariņi skaidri pasaka, kas viņš ir!:)))
nelietotaajs, 29.novembris 2021, 18:24
Lielupe...kkas grabina,bet švaki un ar gariem zobiem!laiks maigi izsakoties riebīgs-slapjš,sasaltošs sniegs un riktīgs za vējš!ar plānajiem cimdiem bb nepamētāt,rokas riktīgi salst!domāju,ka vienīgais ar galvu nedraudzējos,bet bij vēl viens!:)tas uz velci vienu ap 2,5 dabujis.Man uz bb viens +- mērs un viena 74cm!ar dēli uz sāna!:)bet ieblieza smuki,lielais peto viss rīklē.paņēma dziļumā,gar krastiem nekā,džerkus ignorē...
Nu kkā tā...biegās diezgan skumja dūša,iespējams sezona beigusies!:(...bet vēlākais maijā tiekamies uz ūdeņiem!;))
Willy, 29.novembris 2021, 13:38
Gan jau tev līdz maijam gaļas nepietiks, sagribēsies iebraukt un nosist kādu mammu
jurciks66, 29.novembris 2021, 14:23
jurciks66 [14:23]: Lielupe...kkas grabina,bet švaki un ar gariem zobiem!laiks maigi izsakoties riebīgs-slapjš,sasaltošs sniegs un riktīgs za vējš!ar plānajiem cimdiem bb nepamētāt,rokas riktīgi salst!domāju,ka vienīgais ar galvu nedraudzējos,bet bij vēl viens!:)tas uz velci vienu ap 2,5 dabujis.Man uz bb viens +- mērs un viena 74cm!ar dēli uz sāna!:)bet ieblieza smuki,lielais peto viss rīklē.paņēma dziļumā,gar krastiem nekā,džerkus ignorē...
Nu kkā tā...biegās diezgan skumja dūša,iespējams sezona beigusies!:(...bet vēlākais maijā tiekamies uz ūdeņiem!;))
Gan jau tev līdz maijam gaļas nepietiks, sagribēsies iebraukt un nosist kādu mammuVienmēr ar padziļinātu interesi lasu Tavas regulārās copes atskaites! Arī Tavā foto albūmā ir daudz skaistu bilžu no copes un ne tikai! Tāpēc šis Tavs komentārs noteikti nav uztverams, kā dīvāna eksperta skaudības atraudziņa! :)
nelietotaajs, 29.novembris 2021, 17:09
jurciks66 [29.11.21]: Lielupe...kkas grabina,bet švaki un ar gariem zobiem!laiks maigi izsakoties riebīgs-slapjš,sasaltošs sniegs un riktīgs za vējš!ar plānajiem cimdiem bb nepamētāt,rokas riktīgi salst!domāju,ka vienīgais ar galvu nedraudzējos,bet bij vēl viens!:)tas uz velci vienu ap 2,5 dabujis.Man uz bb viens +- mērs un viena 74cm!ar dēli uz sāna!:)bet ieblieza smuki,lielais peto viss rīklē.paņēma dziļumā,gar krastiem nekā,džerkus ignorē...Vienmēr ar padziļinātu interesi lasu Tavas regulārās copes atskaites! Arī Tavā foto albūmā ir daudz skaistu bilžu no copes un ne tikai! Tāpēc šis Tavs komentārs noteikti nav uztverams, kā dīvāna eksperta skaudības atraudziņa! :)
Gan jau tev līdz maijam gaļas nepietiks, sagribēsies iebraukt un nosist kādu mammu
Willy [29.11.21]: viena 74cm!ar dēli uz sāna!:)bet ieblieza smuki,lielais peto viss rīklē.paņēma dziļumā,gar krastiem nekā,džerkus ignorē...Apsveicu! Ar skaistu zivi noslēdzi sezonu, kgan moš no ledus vēl ko izvilksi ;)
Lielupe...kkas grabina,bet švaki un ar gariem zobiem!laiks maigi izsakoties riebīgs-slapjš,sasaltošs sniegs un riktīgs za vējš!ar plānajiem cimdiem bb nepamētāt,rokas riktīgi salst!domāju,ka vienīgais ar galvu nedraudzējos,bet bij vēl viens!:)tas uz velci vienu ap 2,5 dabujis.Man uz bb viens +- mērs un viena 74cm!ar dēli uz sāna!:)bet ieblieza smuki,lielais peto viss rīklē.paņēma dziļumā,gar krastiem nekā,džerkus ignorē...
Kautkas grabina,bet nekā prātīga nav!:)
Willy, 15.jūlijs 2021, 09:20
Willy [9:20]: Kautkas grabina,bet nekā prātīga nav!:)6dien bijām no rīta gaismas līdz 10tiem nomētājām cītīgi lielupes plavās pie ietekas jūrā un tikai no vienas bedres divus zandarta knapmērinus dabujām. Uz velci arī ne copes
Niklavs03, 15.jūlijs 2021, 10:11