atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

jurciks66 01.04.19
A kam tev 5 vimbu bilde? Vimbas neesi redzējis? Starp citu, tās (un arī pārējās) smuki atlaidu vaļā, ēšanai vimbas galīgi neinteresē.
aivars777 01.04.19
jurciks66 [01.04.19]: Šodien aizbraucu pacopēt "slepenā" vietā starp Jelgavu un Bausku. Esmu par slinku, lai agri celtos, tāpēc pirmo barotavu ielidināju tikai plkst. 12:58, pirmās copes sekoja momentā, bet netika realizētas. Plkst. 13:28 izvilku 5. vimbu, pēc 8ās palika neinteresanti un devos prom.

Domājat, ka 1. aprīļa joks? Pajautājiet penžiem, kas tupēja apkārt un bolījās, pajautājiem copes kaimiņam, kas atnāca pētīt "manus noslēpumus", jo man copes nonstopā, kamēr viņam pa nullēm

Nav jēgas teikt par vietu, jo dzirdēju nervozus telefona zvanus no sērijas "priježaj sjuda, tam odnamu taaak kljujot!". 100% tur būs pilns tautas.
Kam mums te tā onkuļa bilde? Ja tāds spečuks esi tad nofočē lomu lai ir ar ko lielīties. Vainu tiešā kompleksi tev.
Ju22 01.04.19
Esmu daudz saskāries ar šādu situāciju : no pretējā krasta, na što loviš, parasti atbildu - tože samoje što u tebja
Abavnieks 01.04.19
jurciks66 [01.04.19]: Šodien aizbraucu pacopēt "slepenā" vietā starp Jelgavu un Bausku. Esmu par slinku, lai agri celtos, tāpēc pirmo barotavu ielidināju tikai plkst. 12:58, pirmās copes sekoja momentā, bet netika realizētas. Plkst. 13:28 izvilku 5. vimbu, pēc 8ās palika neinteresanti un devos prom.

Domājat, ka 1. aprīļa joks? Pajautājiet penžiem, kas tupēja apkārt un bolījās, pajautājiem copes kaimiņam, kas atnāca pētīt "manus noslēpumus", jo man copes nonstopā, kamēr viņam pa nullēm

Nav jēgas teikt par vietu, jo dzirdēju nervozus telefona zvanus no sērijas "priježaj sjuda, tam odnamu taaak kljujot!". 100% tur būs pilns tautas.
Tev ir kaut kādi mazvērtības kompleksi?! :D
jurciks66 01.04.19
Šodien aizbraucu pacopēt "slepenā" vietā starp Jelgavu un Bausku. Esmu par slinku, lai agri celtos, tāpēc pirmo barotavu ielidināju tikai plkst. 12:58, pirmās copes sekoja momentā, bet netika realizētas. Plkst. 13:28 izvilku 5. vimbu, pēc 8ās palika neinteresanti un devos prom.

ArelinOA 01.04.19
ArelinOA [Vakar]: Kas šodien notiek aiz Kalnciema vai Klnciema? Nav kāds bijis?

aivars777, 31.marts 2019, 18:22

Šodien no pus sesiem rita lidz 13.00 viena vimba. Tautas bija daudz, bet visiem klusums. Kadam pa retam trapijas pa vimbai. Kaiminam kisi vien naca.Sk. Paldies par info. Kur copēji Kalciemā vai aiz uz to dambi?

aivars777, 31.marts 2019, 20:50

Bijam uzreiz aiz Kalnciema, pirms Upmaļiem.
davidsonsd 31.03.19
ArelinOA [31.03.19]: Kas šodien notiek aiz Kalnciema vai Klnciema? Nav kāds bijis?

Šodien no pus sesiem rita lidz 13.00 viena vimba. Tautas bija daudz, bet visiem klusums. Kadam pa retam trapijas pa vimbai. Kaiminam kisi vien naca.
Nu nebij jau tik kritiski,normu pielasīt varēja+pliči,pliči,piči....
BMWPower 31.03.19
BMWPower [31.03.19]: kamer visi njemas pa kalnciemu, tikmer paris metrus zem, kur nav neviena. mazaka 900 gr

900gr
BMWPower 31.03.19
kamer visi njemas pa kalnciemu, tikmer paris metrus zem, kur nav neviena. mazaka 900 gr
aivars777 31.03.19
ArelinOA [31.03.19]: Kas šodien notiek aiz Kalnciema vai Klnciema? Nav kāds bijis?

Šodien no pus sesiem rita lidz 13.00 viena vimba. Tautas bija daudz, bet visiem klusums. Kadam pa retam trapijas pa vimbai. Kaiminam kisi vien naca.
Sk. Paldies par info. Kur copēji Kalciemā vai aiz uz to dambi?
ArelinOA 31.03.19
Kas šodien notiek aiz Kalnciema vai Klnciema? Nav kāds bijis?

kik 31.03.19
Padot zinu ka veiksies. Ne asakas

Rīt no rīta laižu uz Valgundes klostera rajonu - Ķīšiem, varbūt kādam ziņa......

Pravietis, 31.marts 2019, 19:19
Pravietis 31.03.19
Rīt no rīta laižu uz Valgundes klostera rajonu - Ķīšiem, varbūt kādam ziņa......
aivars777 31.03.19
Kas šodien notiek aiz Kalnciema vai Klnciema? Nav kāds bijis?
kutis 31.03.19
>Ventā tāpat. Nevar mest kur pagadās, jātrāpa,, punktā,, . Cik redzēts kā veči plec pie pleca stāv. Viens velk pārējie pa retam un pa kādai. :) Bet nu jau drīz laiks kļūs vēl siltāks un zivju blīvums daudz lielāks, ka jebkurš vilks un domās, ka vimbu specs. Visam savs laiks. :)

Rondo, 31.marts 2019, 15:10[/quote]
To esmu novērojis bieži jo pluds uz vimbu ir mans mīļākais ķeršanas veids, vienīgi līst kolhozā vairs nepatīk un atrast brīvu gabalu pludināšanai ir pagrūti. Tādā ziņā ar grunteni vai fīderi pietiek ka priekšā nav krūmi vai niedres. Kad pakāpsies uz Skaistkalnes pusi viss būs štokos. :))
Fishmens 31.03.19
Rondo [31.03.19]: kutis [13:00]: Neesmu fīderists bet sēdēju blakus tādām kas to lietu pieprot un rezultāts satriecošs, uz manu vienu vimbu viņam trīs - normas.
Tas lika krietni aizdomāties, vai nu mācies vai ķer kā māki... :))Ventā tāpat. Nevar mest kur pagadās, jātrāpa,, punktā,, . Cik redzēts kā veči plec pie pleca stāv. Viens velk pārējie pa retam un pa kādai. :) Bet nu jau drīz laiks kļūs vēl siltāks un zivju blīvums daudz lielāks, ka jebkurš vilks un domās, ka vimbu specs. Visam savs laiks. :)
Man ir nācies ne reizi vien novērot, ka tā gluži naf! Ari tad kad ir lielais vimbu kāpiens, arī tad ir ne mszums veču, kas baigi nevelk!
Rondo 31.03.19
kutis [31.03.19]: Neesmu fīderists bet sēdēju blakus tādām kas to lietu pieprot un rezultāts satriecošs, uz manu vienu vimbu viņam trīs - normas.
Tas lika krietni aizdomāties, vai nu mācies vai ķer kā māki... :))
Ventā tāpat. Nevar mest kur pagadās, jātrāpa,, punktā,, . Cik redzēts kā veči plec pie pleca stāv. Viens velk pārējie pa retam un pa kādai. :) Bet nu jau drīz laiks kļūs vēl siltāks un zivju blīvums daudz lielāks, ka jebkurš vilks un domās, ka vimbu specs. Visam savs laiks. :)
kik 31.03.19
Teteles puse

kik [5m]: Nu sodien daziem labiem bij laba cope paris stundas vairakas normas savilka, bet citiem neka kaut gan staveja blakusTas Kalnciema pusē vai Tetelē biji?

Fishmens, 31.marts 2019, 13:06
Fishmens 31.03.19
kik [31.03.19]: Nu sodien daziem labiem bij laba cope paris stundas vairakas normas savilka, bet citiem neka kaut gan staveja blakus
Tas Kalnciema pusē vai Tetelē biji?
kik 31.03.19
Kuri bij pa nakti vismaz redzeju ka knapi stiepj uz masinu un skatas lai tik citi neredz.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs