Pag, pag, kad uztaisīs kalnciema svina rūpnīcu, tad varēs ar mikroskopu zivis meklēt.. Laika jautajums..
fish_a_man, 31.decembris 2015, 13:02
Kādu vēl rūpnīcu ?
gintsgg, 1.janvāris 2016, 01:21
Kalnciemā, kur Otrā Pasaules karā bija daudz sīvu cīņu, ir atrasts daudz svina, tagad tur vietējie aborigēni štellē rūpnīcu...
Tagad demokrātija, katram sētā sava "rūpnīca"...
vitenahemots, 1.janvāris 2016, 02:13
Ceru ka tas ir joks .
Pag, pag, kad uztaisīs kalnciema svina rūpnīcu, tad varēs ar mikroskopu zivis meklēt.. Laika jautajums..
Kādu vēl rūpnīcu ?
gintsgg, 1.janvāris 2016, 01:21
Kalnciemā, kur Otrā Pasaules karā bija daudz sīvu cīņu, ir atrasts daudz svina, tagad tur vietējie aborigēni štellē rūpnīcu...
Tagad demokrātija, katram sētā sava "rūpnīca"...
Kādu vēl rūpnīcu ?
>>eka
pag , es nesapratnē, vai tad uz lielās jau var virsū kāpt ?! kur?
Šorīt iemēģināj Ice Feeder kātiņu. Izskatās, ka būs labs. Bet cope švaka - tikai 8 sīkas raudas.
Viena vimba 29 euro reiz 5 sanak 145 eur . Viena vimba 300 gr ,ta tad 1 kg 3 gab .Nu tad skaitat.
Labs ir Salmo sliders 7 f seklajos ezeros !!!!
Apmēram tā arī ir.
Sen pirms gadiem 10 , kad vēl globālā poņa bija neliela centos apgūt Jerkus, vidējā un vieglā diapazonā. Kautkā neaizgāja tā štelle, tad sākās fīderu , tad mikruhuas un maču ēra, kur jāķer mazas zivis. Šogad rudenī atkal izvilku vecos krājumus un izrādās, ka viņi visi loti labi ķer zivi :)
Jā Salmo Glider, un Strike Pro Baby buster ir loti labi, mazais Buster jerk arī strādā ne sliktāk, bet vajag jaudīgāku aparatūru. Baby man beidzot iedeva labu līdaku.
kraft, 26.decembris 2015, 21:31
Nu džerks ir un paliek džerks - ne tikai mini bet normālie izmēri - rēķini ka 15-20 cm zivis ir standarta līdakas ēdienkartē kuras jau ir sasniegušas vismaz kilogramu.
cormoran king jerk neaizmirstiet !
Apmēram tā arī ir.
Sen pirms gadiem 10 , kad vēl globālā poņa bija neliela centos apgūt Jerkus, vidējā un vieglā diapazonā. Kautkā neaizgāja tā štelle, tad sākās fīderu , tad mikruhuas un maču ēra, kur jāķer mazas zivis. Šogad rudenī atkal izvilku vecos krājumus un izrādās, ka viņi visi loti labi ķer zivi :)
Jā Salmo Glider, un Strike Pro Baby buster ir loti labi, mazais Buster jerk arī strādā ne sliktāk, bet vajag jaudīgāku aparatūru. Baby man beidzot iedeva labu līdaku.
Ja runa ir par "mazajiem" līdz 30g tad viennozīmīgi Salmo un Strike pro Baby Buster.
Esmu uz Jerk bait makšķerējis ļoti maz .
Bet vēlos iesākt
Kāds Var Ieteikt Kādu Labu Jerk Bait Vizuli?
vakar uz mazo jerku 4 niece. Jerki tur strādā.
sushnjaks -
Dabuji Kautko Uz Jerk?
es megjinatu uz to,kas tev bilde