Vakar zivs negribeja kusteties, needa, vienu zandartu 64 cm pierunaju, pa kadam asarim ari trapijas!
Šovakar pirms peldes pamētāju MJ. Viens normāls, viens mikroskopisks asaris. Un noķēru šīs sezonas "lielāko" zandartu. :D:D:D Straumes nebija kā tādas - ezers ne upe.
Vakar, rīta velce līdz 10:00. Viena līdaka un zemmēra zandarts. Izskatījās, ka ņēma ar gariem zobiem...
Vakara celiens uz paris h, Dropshots - 3 zandarti, 60, 60, 54 cm, viss notiek, asari ta ari neatradu, tikai paris uz microdziga dabiju.
No 5 rītā līdz 12 dienā laivā viens asarītis 7 cm. Lielās gumijas sakostas, bet uz āķa nekas netrāpījās.
Man šodien nav iemesla sūdzēties par ašūku copi. No 17-21 katrā metienā cope, lielāku par 350gr. nebija. Tā arī nostāvēju vienā vietā. Bonusā viens žanis nedaudz virs mēra. Tas ap Jūrmalu.
no 31.07-1.08 nakts pie lielupes, jauks, zivis arī itkā bija tik izmērs pašvaks. pa 2viem kopā salasijām aptuveni 3kg ar plici, bet nu ja izmērs. Ap rīta pusi no 6-8 arī pieteicās pa kādam breksim. Tas viss Vītoliņi.
Ašuki šodien ar gariem zobiem un pūtiens arī traucēja bet kautkas tomēr uzsēdās,lielākais apmēram puskilo, visi peld tālāk. Tas Slokas rajonā.
Spinings, priedaine, no laivas, 1000 metri sekundē vējš, un tukša cope, viss
Bet nu akustika vakar tāda, ka varēja dzirdēt kā mašīnas līdz Staļģenei aizbrauc, bet, ka kaut kas Staļģenē notiktu, pilnīgi nekādas skaņas.
Nolikumā pieminēts gludstobra ierocis :)
Interesants nosaukums festivāla šautuvei - Skuķīši. Nez pa ko tad īsti tur šaus :)
Domaataajs, 31.jūlijs 2015, 18:12
...un būtiskākais - ar ko?!...
Interesants nosaukums festivāla šautuvei - Skuķīši. Nez pa ko tad īsti tur šaus :)
Baltajām zivīm saldskābmaize ar medu nekad nav šķebinājusi dūšu. Kā ir Staļģenē nezinu. Jo tur tik uz vimbām esmu braucis.
Varbūt kāds var ko ieteikt uz ko labāk ķert Staļgenē, jo Lielupē ar pludiņu esmu debitants un mani ierakstīja komandā:)),
Jā miera meklētājiem tur točna nav ko darīt, jo tas festivāls vienkārši ir grandiozi foršs!
modrais13, 31.jūlijs 2015, 16:35
Maizi labi ēdot.Nesmādējot ne balto, ne rupjo. Kaut gan baltā labāka esot. Nu tā vismaz kaut kas runā, pats neesmu mēģinājis tagad.
Varbūt kāds var ko ieteikt uz ko labāk ķert Staļgenē, jo Lielupē ar pludiņu esmu debitants un mani ierakstīja komandā:)),
Jā miera meklētājiem tur točna nav ko darīt, jo tas festivāls vienkārši ir grandiozi foršs!
Informācija tiem, kas izdomājuši brīvdienās doties uz Staļģenes pusi. Tur jau no šodienas līdz svētdienas pēcpusdienai notiek mednieku festivāls Minhauzens 2015. Cik saprotu, tur rīt arī kaut kādas makšķernieku sacensības ieplānotas. Tā kā tautas tur būs diezgan, un mierīga atpūta var nesanākt. Gan balles, gan atrakcijas utt. Kas tieši tur vispār notiks, domāju, ka katrs internetā var sameklēt. Bet nu vienkārši informēju visus.
Tikko no pabradāšanas ar MJ. Pieķērās un izvilkās 6 gab. Tā kā pirms braukšanas labi paēdu, tad neviena zivtiņa nav cietusi.:D
MJ rullē!
Lucky, 30.jūlijs 2015, 21:15
Cik lepni teikts un cēli darīts :D
Tad pacelsim par to... :D:D:D
VFS, 30.jūlijs 2015, 21:19