atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

Fishmens 23.04.15
Staļģenē kāds pat telti šodien bija uzcēlis dzeltenā krāsā. Nu vismaz pēc telts izskatījās pa gabalu.

Domaataajs, 23.aprīlis 2015, 22:13

Leishu braljukas. Vis maz pag nedeelj taada bija.
Domaataajs 23.04.15
Staļģenē kāds pat telti šodien bija uzcēlis dzeltenā krāsā. Nu vismaz pēc telts izskatījās pa gabalu.
arcus 23.04.15
Tiko no upes. Vimba ir! Pateicoties kaadam labam cilveekam, kursh man paraadija un pamaaciija, shodien bija mana liidz shim labaakaa vimbu cope.!!!! Super!!! skaitu neteikshu, jo varu kljuudities, bet daudz!!! divus fiiderus apkalpot bija apgruutinoshi!!!!
Tas starp Jelgavu un Bausku. Tautas dikti daudz.

Fishmens, 22.aprīlis 2015, 22:52

Pilnigi piekritu vimba ir un pietiekosi daudz.. tas stalgene
pliksnis 23.04.15
Šodien biju copēt, bet pie Lielupes satiku bračku ablomoviču, kurš izlīda no upes un teica ka labāk zivīm nepiedāvāt neko, jo tā pat neēdīs.
Fishmens 22.04.15
Tiko no upes. Vimba ir! Pateicoties kaadam labam cilveekam, kursh man paraadija un pamaaciija, shodien bija mana liidz shim labaakaa vimbu cope.!!!! Super!!! skaitu neteikshu, jo varu kljuudities, bet daudz!!! divus fiiderus apkalpot bija apgruutinoshi!!!!
Tas starp Jelgavu un Bausku. Tautas dikti daudz.
papirs 21.04.15
Jelgava no 18-21 trīs vimbas,kādi trīs shodi un daudz nerealizētas. ar fideri vel jāmācās.
ilmix 21.04.15
Ņem arī L-upē. Šorīt no gaismas līdz 10.00 Kalnciema rajonā vēdzelīte+5 vimbas+ 1shods un dažas nerealizētas copes.
bandiic 21.04.15
ja forumā klusums par to kā ķeras vimbas lielupē - drošs rādītājs, ka ņem labi :) :) :)

MuskyOscarz, 20.aprīlis 2015, 23:59

Tagad visa šūmēšanās ir augstāk! :))
MuskyOscarz 20.04.15
ja forumā klusums par to kā ķeras vimbas lielupē - drošs rādītājs, ka ņem labi :) :) :)
Domaataajs 20.04.15
Lielupē šodien ūdens tumšs, gandrīz melns. Gaismu spēle. Pie Jelgavas Ānē, zaļš, kā jūrā. Skaisti izskatījās.
Pāris mašīnas stāvēja uz krasta Staļģenē.
Domaataajs 19.04.15
No Vecsvirlaukas puses šodien mašīnas nemanīju, ja nu vienīgi pie kapiem pāris stāvēja, bet vai uz copi, vai uz kapu kopšanu hvz. Parasti jau tajā pusē tā kā vairāk manītas.
Otrā pusē gan bija pa kādai, tas sanāk nedaudz uz augšu no Teteles.
janchuks 19.04.15
Šodien ap Jelgavu vimboju ar tēti. Katram daudz zivju. :)
...paldies Lielupe par lomiem es pārvācos uz Mēmeli;) tur sākusies razdača;) Gaidi mani kad brekšuki sāks kosties;)
papirs 19.04.15
sveiki. šodien no 15-18:30 3 vimbas,daži ķīši un pāris pliči. Jelgava,ēsma garnele,tīģergarnele,slieka,baltie,kapari. ēda tikai tiģereni ar baltajiem.
CeoMap 19.04.15
Sodien stalgene No 5 lidz 9 biJa laba cope uz bananiem.uz diviem makskerem nespeju copet.
Ruu 19.04.15
Shodien no pusdienlaika liidz 4iem Staljgjene,var teikt gandriiz pa nulleem,koleegjim viena.Vejsh traki riebiigs
kuskis 19.04.15
Šorīt starp Jelgavu un Kalnciemu pa abiem katram norma!Ņēma no 6:00-9:00 pēc tam tikai retu reizi.Sēdējām līdz 12:00.Gribēja tikai svaigu garneli...

banans, 19.aprīlis 2015, 13:31

Vakar bija identiska situācija aptveni tajā rajonā.
banans 19.04.15
Šorīt starp Jelgavu un Kalnciemu pa abiem katram norma!Ņēma no 6:00-9:00 pēc tam tikai retu reizi.Sēdējām līdz 12:00.Gribēja tikai svaigu garneli...
hecs7 18.04.15
Pēc Baltās uz Teteli no 10-13. Gandrīz norma 4as gb. Vietējim ar jau normas bija kad atbraucu, tigerene un baltas un attieciiga vieta distance rulz.
Domaataajs 18.04.15
Vakar rezultātā 2 vimbas tomēr piemānīju. Bet apetītes vakar viņām vispār nebija. ēdienkartē tika piedāvāta gan parastā slieciņa, gan baltie, gan motilis, gan garnele un dažādās kombinācijās. Ne vella. Laiks riebīgs, vējš, nosala rokas pat. Kaimiņiem rezultāti līzīgi un sliktāki.
Tas Staļģenē no pl. 14 līdz apm pl. 19.30

Fishmens, 18.aprīlis 2015, 10:40

Izskatījās no tilta, ka kaimiņu tur bija daudz. Ja vien biji pie mājas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs