atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

Arkso 04.12.14
Tu tā uzmanīgāk testē to ledu.
Morbidejs 04.12.14
Vakar uzlīdu patestēt ledu - kādi 5 cm bija pie krasta. Tas Priedainē.
Kambala 29.11.14
Vakar no 9:00 līdz 15:00 četras līdakas uz velci, 51, 57, 61 un 70 cm. Izskatās, ka šosezon pēdējās, diemžēl. Ceļš uz krastu copes beigās gan bija jāizlauž. :)))
Ne asakas!!!
aldenss 29.11.14
Labs skats kad dazs labs ar savu dzipu ir laivu shoriit atvilcis griezjas apkaart un brauc maajaas.
Tas Gaates rajonaa.
aldenss 29.11.14
Izskataas,ka Lielupe aiz mana loga ir aizsalusi.
kakjis88 28.11.14
Bauskā licenses vajag Lielupei?
Varbūt kāds zina?
MuskyOscarz 28.11.14
Lucky, pie Varkaļu ostas? Arī man vakar pirmo reizi Lielupē uzprasīja papīrus. Teicās izrakstīt protokolu tāpatvien jo es esot pirmais todien, kurš pārbaudīts. Divas jaukas dāmas ar humora izjūtu :)

boblers, 28.novembris 2014, 08:24

:D labi ka nebija 412-tais viņām - sauktu Tevi par Moskviču :D :D
kirdikts 28.11.14
Lucky, pie Varkaļu ostas? Arī man vakar pirmo reizi Lielupē uzprasīja papīrus. Teicās izrakstīt protokolu tāpatvien jo es esot pirmais todien, kurš pārbaudīts. Divas jaukas dāmas ar humora izjūtu :)

Dāmas ar tālejošu mērķi tev piedāvāja protokoliņu uz rūtiņu lapas ar telefona Nr. :):):)
Jo tu tak biji pirmais TODIEN ... :):):)
Lucky 28.11.14

Jā, tanī rajonā vien bija, bet man piebrauca divi jauni puiši sarkanā laivā. :) Oblava laikam bijusi :):):)
boblers 28.11.14
kakjis88 27.11.14
Kā ar vēdzelēm Bauskas pusē?
Lucky 27.11.14
Vakar noslēdzu laivošanas sezonu. Šoreiz biju devies pavizināties pa brodveju. Copi beidzu ar 4.7,3.5,1.8,1.3kg zandartiem un 3,2.5,1.2kg līdakām. Pirmo reizi piebrauca inspekcija, pārbaudīja dokumentus, parunājamies par aktualitātēm uz ūdens, pastāstīju šiem kur cemerētāji ganās pa krastu. Spriežot cik ātri viņi atkal pabrauca man garām laikam jau nesašņorēja:(. Bet tā viss O.K. :):):)
usis 24.11.14
Rīts iesākās kā parasti, vajadzēja laist pa kreisi, bet tur virsū pūta , un nikni, nu tad laidām pa labi, laidām ilgi, pacietīgi, tad apnicīgi, un beigās vairs nelaidām, biku pamētājām turpat sākumpunktā, nu tur kur bij jālaiž pa kreisi un bija, 1, bet bija. Ja būtu kur vajag sākuši, nu tik atvilktos, bildes ieliktu, citus pamācītu, bet tas nākošreiz, jeb drīzāk nākošgad.
ak vai, gandrīz piemirsu, tā viena, nu tā kreisā, pakampa Basaru, kolēģim tāda apgrauzta kastē sagaidīja savu iznācienu:)
ValdisZ 24.11.14
Sestdienas vakars 22.11., Lielupe no pl.16.00. līdz 22.00. 2 vēdzeles ar 15-20 min. intervālu. Pirmā 1,040 kg., paņēma uz raudiņas gab. un naktenieku, otra - 2,340 kg., nēģa gab. un naktenieks. Bildes albūmā. Ne asakas visiem! :)
wischuks 24.11.14
Sanāca,kā sanāca.Protams negaidīti,bet pat ļoti patīkami...
Migliņā,pilnīgs spogulis,bet laivā divas līdakas 6.200 un 4.300 un vēl zandartiņš 3.850 un viss Svētes galā.Trīs zemmērus palaidu,lai jau dzīvojas.
kalmaros 22.11.14
Šodien no 9-15 Kalnciems....Laiks super!!!!viens uzsitiens,viena nerealizēta cope ar uzšķērstu gumiju....piiiiilniiga 0....laivu daudz...zemmeri vien....
Jozis23 21.11.14
Vakar tikai viena cope, un kaut kas vērā ņemams nokoda auklu, šitā sen nebija bijis. Toties morālos zaudējumus atlīdzināja, un par visu uz pannas samaksāja ap kg. līnis.
BLOKS 21.11.14
nēesmu dzīvē vel vēdzeli noķēris, pat nezinu, kas auklas galā īsti jāliek, tā, ka par vietām arī nezinu!
sigi 21.11.14
Biju pirmdien Vītoliņos.. neviena piesitiena.. arī citi jau laicīgi tina makšķeres.. Domāju, ka diena, ne vieta, pie necopes vainīga.
Vietas jau tur ir, un labas ļurbu copes vietas, bet ne daudz...! Lielupes ļurbu veiksmīgo copi pierāda arī iepriekšējo gadu copes komentāri, nocopēto ļurbu izmēri, un copmaņu foto, kā arī leišu brāļu klātbūtne!?
Vienīgi, jautājums, vai viņas šobrīd tur ir, un vai copējas!
Pats tur nebraucu, cik saprotu, tur baigais "kolhozs"...! Manā izpratnē, laba copes vieta ir tāda, kur, arī bez labas copes, var norobežoties no pārlieka publiskuma...!?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs