atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

balasko89 11.11.14
varbuut kaads vareetu padaliities informaacijaa kur lielupee vareetu riit taa smuki raudu,breksi pakert?bet taadaa vietaa kur var labi pie krasta piebraukt(lauzsta kaaja).
BLOKS 10.11.14
Nezinu, ko daru nepareizi :D , bet jau kurā cope bez rezūltāta!
Šoreiz biju Tīreļos ap salu - pa nullēm, tik kad nča migla virsū, viens zemmēriņš pieklājības pēc paņēma!
Lucky 10.11.14
Vakar velce, laiks atpūtai ideāls, saulīte... Viss notikās kā tam bija jābūt, bez liekiem pārsteigumiem. Dienu beidzu ar 3 līdakām laivā, vēl bija amnestija un tāpat patirināšanās auklas galā. Bonusā nepieklājīgi liels asaris :):):)
Dembelis 09.11.14
Šodien perfekti laika astākļi un vēja virziens. Lielupe neatstāja bez kārtējās trofejas. Vispār bija pieteikušā trīs līdakas, bet uz mājām aizbrauca tikai 9 kg modele.
Tika ņemti vērā klātesošo viedokļi un uz kukana netika likta.:)

Dembelis, 8.novembris 2014, 20:35

Kurā galā biji?
nēesmu to posmu taustijis - esmu iecienijis pie kalnciema posmu līdz A9.
Tikai brīnos par Lielupes līdaku daudzumu - tur tač puse rīgas brauc un gandrīz katru dienu, bet cik dzirdu, - lomi neaptrūkst!

Jelgavnieku arī tur netrūks, vakar saskaitīju ap 12 laivām. Interesanti kā veicās pārējiem?
BLOKS, 8.novembris 2014, 20:36
Iecavas ieteka - Svētes ieteka.

Dembelis, 8.novembris 2014, 21:32

BLOKS, 8.novembris 2014, 22:57
BLOKS 08.11.14
Šodien perfekti laika astākļi un vēja virziens. Lielupe neatstāja bez kārtējās trofejas. Vispār bija pieteikušā trīs līdakas, bet uz mājām aizbrauca tikai 9 kg modele.

Kurā galā biji?
nēesmu to posmu taustijis - esmu iecienijis pie kalnciema posmu līdz A9.
Tikai brīnos par Lielupes līdaku daudzumu - tur tač puse rīgas brauc un gandrīz katru dienu, bet cik dzirdu, - lomi neaptrūkst!

Dembelis, 8.novembris 2014, 21:32
Dembelis 08.11.14

Kurā galā biji?

BLOKS 08.11.14

Kurā galā biji?
Dembelis 08.11.14
gintsgg 08.11.14
Vaitad nav 2632111826321118?

Gvards, 8.novembris 2014, 11:42

Šito es nezinu , es zinu tikai Aigas .
Rams 08.11.14
Uz rītdienu pie Kalnciema visas laivas aizņemtas...pramargal.
Ir vēl kāda laivu noma Lielupe?
Gvards 08.11.14
Vaitad nav 26321118?
gintsgg 08.11.14
[quote=380416]Varbūt kāds zina tel. Nr. laivu nomai pie Kalnciema tilta?

Rams, 8.novembris 2014, 10:00[

29117388 Aiga .
Zhiperis 08.11.14
Varbūt kāds zin par Varkaļu ostu? Darbojās tur šobrīd laivu bāze vai sezona ir beigusies? Uz to numuru, kas mājaslapā, nevaru sazvanīt :(
kutis 08.11.14
Varbūt kāds zina tel. Nr. laivu nomai pie Kalnciema tilta?

Rams, 8.novembris 2014, 10:00

Ja nekļūdos tad pāris lapas atpakaļ bija ielikts gintsg liakas bet vai tas ir ko meklē nezinu.
Rams 08.11.14
Varbūt kāds zina tel. Nr. laivu nomai pie Kalnciema tilta?
doks1959 04.11.14
Sory, es nekādi nevarētu nosēdēt pie motora visu dienu....Varu pie gruntenes sēdēt, pie pludiņmakškeres, nu arī pie līdaku makšķeres uz dzīvo.... Paliekam katrs savā vietā un savā attieksmē pret atpūtu pie ūdeņiem, kas vienā vārdā saucama par copi. Pasauli tāpat neizmainīt..................

Rxq, 3.novembris 2014, 16:55

Nu re - viens nevar nosēdēt visu dienu pie motora, otrs var. Man patīk velce ar to, ka varu vairāk pavērot kas notiek dabā - ne tik daudz koncentrējoties uz copi. Kāts turētājā. Nekas netraucē. Bez copes ar nevar. Sevišķi jauki ir ar klusu elektromotorīti lēniņām, gaismai austot, pa Daugavu slīdēt. Ja vēl upe kā spogulis ... . Kaifs! Un rezultāts visbiežāk vasarā uz velci ir ... 0. Nu vismaz man tā sanāk. Bet tas neuztrauc. Mētājot parasti jau kaut ko noķeru. Bet tad visa koncentrēšanās uz copi - uz gaļu!
skutans 03.11.14
Rxq

Sestdiena, velce. Laiks ideāls, nobraukāju no gaismas līzd gaismai. Rezultēju ar 7 zemmēriem un 3 1-2kg robežās.

Lucky, 3.novembris 2014, 08:32

Vai nebūtu godīgi ieviest jēdzienu "motovelce"?
Un tad būtu redzams, kāds ir makšķernieka veiktais darbs zivi ķerot.........Un slava.....
3.novembris 2014, 12:03 | citēt | links

Katrs jau atpūšas kā grib... Vienam velce saistās ar copi, citam ar dropi, ir tādi, kas pelna naudu piem.(Burtnieks) ,bet ir arī vecāka gadagājuma copmaņi, kas nav/nevar būt pārāk aktīvi makšķerējot. Viedokļu daudz...
Udenskasis 03.11.14
liekas ,ka tavs krāns no biksēm tā vie aizmukt grib!
Pareizi vien būtu ,jo vīrietis ar tādu atieksmi pret nezināmu cilvēku ir pelnijis lai tas daikts uz mērīšanās brīdi dabū garo klepu.
Lūdzu neaizvanosim cits citu.
Udenskasis 03.11.14
....Žēl ka pa upi nebraukā BMW, tad būtu acīmredzams kas ir kas.

Rxq, 3.novembris 2014, 16:06

Klau, varbūt labāk satiekamies copē, tur tad varētu ar krāniņiem samērīties, redzēt dabā kas ir kas? ;)

Lucky, 3.novembris 2014, 16:39
ivarsods 03.11.14
Taisnība Hotentotam.Bija vēl 2 copes,taču gabaliņu pavelkot pamuka. Paņēma uz Rapalas vobleri,kas man iet apmēram 5.2 metru dziļumā.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs