Jums gaļu vajag??? Galvenais ir process!!!
:DDD
Laikam jāmāk kā īpaši pagatavot.
Ziemā noķerto sāliju kā lasi, noturēju divas dienas, garša +-, bet bauda nekāda, vecs var palikt asakas ārā lasot.
Ko jūs no tām vimbām gribat, asaku bunte, tas arī viss, turklāt 5 ir norma, ko vispār nesaprotu, ar ko tā zive tādu godu izpelnījusies, tad jau drīzāk piešķirtu breksim šādu statusu ne vimbai.
Es ķeršu brekšus, vimba lai svilpo.
spiningists- pareizi saprati!
Sapratu zemāk ne pa karti...bet loģiski ka pa straumi :) Paldies
Tas ir Mūsa Mēmele un iepūt licentētajiem haljavshchikiem? Tas jau būt guuut... Papētīju - 6Ls...Un var tika ar vienu grunteni.
Spiningist- varbūt kļūdos, bet pāris dienu veca pieredze iesaka Tev močīt vēl zemāk!!!
:DDD
Laba diena visiem
Ir doma apskatīt Lielupi kaut kur zem Bauskas - jautājums zinošiem - vai vimba ir jau rādījusies tai pusē, vai jāmočī līdz Jelgavai?
Paldies
Latgalē nesakarīga ziema, ar tikpat nesakarīgu ledu, ko drošāk aizvietot ar kādu ceļojumu dienvidiem.
Gribeju pajautāt - vai lielupē varētu jau sākt uz gruntenēm brekši ķerties, vai vel par agru??
Tie vimbu keerieni ir saistiiti ar 1.apriili?:)))
Biju vakar mūsā 8-16 15 vimbas 4 asari 3 raudas cope ok....?
Biju vakar mūsā 8-16 15 vimbas 4 asari 3 raudas cope ok....?
EKA, apmēram kur vēdzele?
Sestdien, Jūrmala, cope no 18.30 līdz 20.30: 3 vimbas, 1 vēdzele, divi shodi + čupa ar ķīšiem.
Svētdien no 7.00-11.00: 2 vimbas.
tonis, tā vietā lai macītu mani dzīvot, labāk atdod kvoku
Bet vispār laiks tāds , ka jāiet būs drīzāk pakaļ iekonservētajam urbim, nevi federis jāstelē vai pluds jāpludina
Hei, Duglas!Tu tik nepārdomāti nereklamē valsts vai privātā īpašuma izsaimniekošanu,skat ka algu neapgriež...
> Duglas
Es arī biju labajā krastā, rezultāts = ar tavējo, tikai es upi ar metāliem nepiesārņoju :)
Puika ir baigais malacis un jau pieredzējis copmanis , no viņa daudzi vecie var pamācīties , puika man daunrehgeri mācīja .