atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

Lauric 06.11.11
duglas,man uz Lielupi jau pāris mēnešus atpakaļ nolaidās,taču redzu,ka Tu nepadodies. :)
Duglas 06.11.11
šodien kalnciemā , ... ta sacīt jasaka, nu ka lai pasaka... nu bija daudz svaiga gaisa un ūdens. Parsvarā centos velcēt, nedaudz ar ar spiningu. Pazaudēju Bums šūpu, vajadzēs braukt pie Meistara uztankoties ar jaunu partiju. Pūtiens kārtīgs bija. Bet vispār kaut kā nav luste uz atklatiem ūdeņiem vairs, roka brīžam pati taisa bļitkošanas kustības, gribas ledu.

Kolēga teica ka viens tilta rajonā (kalnciema) izvilcis 12-nieci, bet ziņa nav apstiprināta (tipa laivu bāzes puika teicis) , varbūt pēc brīza būs CL pirmajā lapā
wodien biji lielupe uz dzivo, ,stirs veejs,paaaris copes bija bet nekaa..
lacuks007 06.11.11
aizvakar bijām varkalī.... lidakas uz dzīvo ķert... kopā8 zemmēri, bet blakus laivā viens labā ķitē iežāvās iekšā un paķēra otru līdz! bez palīdzības neiztika...
gulbis37 05.11.11
labi,nekasiisies par suudiem,teiksim taa,ja inspektoram nav par ko piekasiities,tad vinsh piekasaas pie glabshanas vestes neesamiibas...labak jau nu buutu parbaudiijushi laivotaajus un copmanjus uz alko saturu asiniis,jo man ir personiski zinaami gadiijumi,kad alko iespaida no laivas iekriit un nosliikst...taa saciit,ciiniisimies ar celonjiem.
gulbis37 05.11.11
zhivs,mees runaajaam par diviem dazhaadiem apstaakljiem...uz udens upee nav cunami vilnji..neparedzami...
zhivs 05.11.11
un cik reizes tu esi ielidojis ar pieri vējstiklā autoavārijā? Ne reizi? Vai tas nozīmē ka var nesprādzēties?
gulbis37 05.11.11
jjaani,tatad tomeer ir,es vienkaarshi neatradu,bet pasaki,cik reizes tu esi iekritis no laivas upee,buudams pie skaidra sapraata...
jjanis 05.11.11
gulbi, sākumā izlasi MK noteikumus un tad sprieduļo
http://www.likumi.lv/doc.php?id=103963
p.20
gulbis37 05.11.11
pashlaik ar lidakaam vispaar suudiigi...
Bagira 05.11.11
Sveiki kolēģi, kā ir ar līdakām Lielupē pie Jūrmalas tilta??? Doma rīt braukt spiningot, kur labākas copesvietas uz leju vai augšu no dzelzceļa tilta???
paldies
gulbis37 05.11.11
nu varbuut Jelgavas teritorijaa vinji izdevushi kaadu speciaalu pashvaldiibas likumu,bet MK noteikumos nekur nav mineets par glabshanas vestu obligaatu lietoshanu...
vitaha74 05.11.11
No 9 līdz 14 viena cope kukainis bija riktīgs žēl ka nedabuju redzēt, kādus 10 metrus no laivas šim uzsmaidīja fortūna.
kmza 05.11.11
nu velns... kāpēc tad pašvaldības ūdens policija (vai kā viņu tur sauc) izteica man brīdinājumu un piedraudēja ar 40Ls lielu sodu?
gulbis37 05.11.11
kmza,tam ieteikumam ir rekomendeejosh raksturs,bet nekur es nedabuuju izlasiit,ka jaabuut obligaati....
kmza 05.11.11
Laivā viņai ir jābūt...
Vai arī glābšanas "aplim" :)
gulbis37 05.11.11
kmza,nav jau obligaati tai vestei jaabuut....
Juris63 05.11.11
Klīve
kmza 05.11.11
Kolēģi... varbūt kāds var aizdot kādu glābšanas vesti Jelgavā? Nav vēl paspēts iepirkt, bet rīt gribās ar laivu padzīvoties pa lielupi...
janis4465 05.11.11
Kur biji?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs