atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

Duglas 07.09.11
ta jau matīs, acgārnais
silpeiv 07.09.11
Duglas es saku tie kas šodien brauks copēt,lielupē ķersies!
Duglas 07.09.11
upesLinis, es ar nav nekāds specuks, pats redzi kā man ar to prognozi izgāja. Bet ko tu domā ar tālo galu - tas ir aiz Jūrmalas tiltiem (auto + dzelzceļš) uz grīvas pusi, jeb uz augšu no līkuma (Dubulti utt) uz Gātciema pusi ?
gulbis37 06.09.11
sienazi,skaidrs...mani blavieni apklust:))))))))))))
gulbis37 06.09.11
lielupes liini,visi jautaajumi par lielupes ziviimm pie sienaazha...es nav spechuks....
sienaazis 06.09.11
gulbi, passlaik nebrekssoju.
L-upesLinis 06.09.11
Cik noprotu Jūs "Duglas un Gulbi" spečuki pa Lielupi. Vai varētu ieteikt kādu plēsoņu vietu Jūrmalas tālajā galā, es tikai mācos :)
gulbis37 06.09.11
sienaazi,es gaidu tavas atskaites no pontona par breku...auuuuuuuuuuu...vai ir verts veel barot,vai nav:))))))
gulbis37 06.09.11
duglas,nesatraucies,shodien bij galiigi pa nulleem man...laikam jaaparstaaj breku mediit,jaapaariet uz lidaku un asari:)..bet,nu breks noteikti kaut kur ir,koncentreejies paarbiilii no aukstaa udens ziemas prieksnojautaa:)))))))))))))))
Duglas 06.09.11
upeslinis, man jau gulbis37 iepravīja mozgu, atzīstu savu fatālo kļūdu. Laikam vairāk jāgrauž cepumi un jākomente politika, tur visas prognozes ir pareizas
L-upesLinis 06.09.11
Duglas, Tev laikam čuiņiku vajag updeitot:)
5. st. viens 40cm mazmērs un pāris amnestēti ašuki.
gulbis37 06.09.11
mww,piekriitu....mani sienaazis veelu rudeeni veda uz asaru vietu pagajushogad, un teica,ka taavaa vietaa apmeeram pusudeenii staav liels brekshu bars..luureja caur eholoti shamais,bija it kaa biskji uz augshu,bet ar speeciigu bariibas smachoku vareetu shamos dabuut uz leju:)
mww2005 06.09.11
gulbis37, zin, tiem breksiem nepatiik taas laika mainjas, jo nesen biju un neko taa isti pratigu nenokeru. paris tadi +/- kg un arii siikie.
Tagad vieglaak vietu pie upes bus dabut, jo turistiem un snabdegunjiem pa veesu paliek ;)
Duglas 06.09.11
labi, gulbis, ja tu tā saki, laikam jāmet cope pie malas, jaieskrubina kāds cepums un jasāk diskutēt par politiku, skatos attiecīgā foruma sadaļa karsta metās, kamēr tur kur par copi runā vien daži vāji kunkstieni
gulbis37 06.09.11
guglas,nepriecaajies,pastaaviigais vecis brauca garaam,teica,ka joprojaam zhorii zemmeeri..:)
Duglas 06.09.11
izskatās mana prognoze par šīsdienas labo copi ir nepareiza. Tas priecē, znacit piektdien žorīs ka trakas, jāiepērk lielāks sacoks
gulbis37 06.09.11
mww,tagad vajadzeetu mudiigi prooveet tavaa vietaa,mosh tur breks lielais ir pamatiigi koncentreejies,ja jau pie manis ir goljaks...
gulbis37 06.09.11
mww,uz tuvaas kants asarus neproveeju,metu grunteni ar dziivo taalaak.....
mww2005 06.09.11
gulbis37, asari uz tuvaas kants nav?
gulbis37 06.09.11
nav lidz shim brridim nav neviena breka..pat neviena plicha ne tuvaa ,ne taala distancee,straume staigaa uz augshu,leju...puut dirsaa:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs