atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spininga kāti

Headhunter 30.07.19
Tad jau laikam chaina paliek kaa vieniga opcija...

Fluxss, 29.jūlijs 2019, 23:56[/quote]

Kāpēc tikai ķīna? Vēl jau ir Cabelas un tamlīdzīgi saiti....
Fluxss 29.07.19
Krishs_KG [29.07.19]: Fluxss [15:22]: Jautajums saistiba ar Casting kaatiem. Vai ir te pat riga uz vietas pieejami UL/L casting kaati? Tas butu 1g-8g robezhaas un kura vieta, ja ir?Baidos, ka ja nu tikai pārpratuma rezultātā. Zemā pieprasījuma dēļ neko ar testu zem 3/4 veikalnieki negrib turēt, kad sev skatījos vieglo kastinga pāris gadus atpakaļ, tikai vienā vietā bija 1 variants ko aptaustīt. Pat tad ja kaut kur atradīsi, diez vai varēsi salīdzināt un izvēlēties no vairākiem
Tad jau laikam chaina paliek kaa vieniga opcija...
Krishs_KG 29.07.19
Fluxss [29.07.19]: Jautajums saistiba ar Casting kaatiem. Vai ir te pat riga uz vietas pieejami UL/L casting kaati? Tas butu 1g-8g robezhaas un kura vieta, ja ir?
Baidos, ka ja nu tikai pārpratuma rezultātā. Zemā pieprasījuma dēļ neko ar testu zem 3/4 veikalnieki negrib turēt, kad sev skatījos vieglo kastinga pāris gadus atpakaļ, tikai vienā vietā bija 1 variants ko aptaustīt. Pat tad ja kaut kur atradīsi, diez vai varēsi salīdzināt un izvēlēties no vairākiem
Fluxss 29.07.19
Jautajums saistiba ar Casting kaatiem. Vai ir te pat riga uz vietas pieejami UL/L casting kaati? Tas butu 1g-8g robezhaas un kura vieta, ja ir?
Niezers 26.07.19
Kādas atsauksmes par jaxon kātiem??
Olcis 22.07.19
bio-r [22.07.19]: Olci, sakļūdījies, tā bij atbilde uz manu rakstīto.
chp- paldies par atsaucību!
A ok
bio-r 22.07.19
Olci, sakļūdījies, tā bij atbilde uz manu rakstīto.
chp- paldies par atsaucību!
Olcis 22.07.19
chp [22.07.19]: bio-r
Man bija Graphiteleader Corto EX 762UL-T (tubular) ar testu līdz 8 gramiem. Bija pieredze arī ar Major Craft New Crosstage, bet citā testā.
Asarim Corto EX ļoti patika. Lielāka līdaka, ko izvilku uz Corto Ex bija 6 kg.
Ja pamatmērķis ir microdžigs un vieglais džigs, tad viennozīmīgi Corto EX, jo viņam, mana skatījumā, ir labāka vizuāla un taktīla jūtamība. Par savu naudu Graphiteleader Corto EX ir ļoti labs.
Man tā kā vajadzētu ko ar lielāku testu piemēram 7- 28 10-30
chp 22.07.19
bio-r
Man bija Graphiteleader Corto EX 762UL-T (tubular) ar testu līdz 8 gramiem. Bija pieredze arī ar Major Craft New Crosstage, bet citā testā.
Asarim Corto EX ļoti patika. Lielāka līdaka, ko izvilku uz Corto Ex bija 6 kg.
Ja pamatmērķis ir microdžigs un vieglais džigs, tad viennozīmīgi Corto EX, jo viņam, mana skatījumā, ir labāka vizuāla un taktīla jūtamība. Par savu naudu Graphiteleader Corto EX ir ļoti labs.
Olcis 22.07.19
EdgarsPriede [22.07.19]: Sveiki !
Vēlos iegādāties spiningu un spoli. Esmu gatavs pa abiem maksāt ne vairāk kā 100 EUR.
Spinoju pamatos no krasta bet dažreiz gadā no laivas. Līdaka asaris.
Copēju uz drop shot, vobleriem, rotiņiem, vizuļiem, džigs. Īsāk sakot praktiski uz visa.

Olcis, 22.jūlijs 2019, 09:39
Sveiki, Jums vēstule.
Paskatījos paldies !!!
Sveiki !
Vēlos iegādāties spiningu un spoli. Esmu gatavs pa abiem maksāt ne vairāk kā 100 EUR.
Copēju uz drop shot, vobleriem, rotiņiem, vizuļiem, džigs. Īsāk sakot praktiski uz visa.

Olcis, 22.jūlijs 2019, 09:39

Sveiki, Jums vēstule.
Olcis 22.07.19
Sveiki !
KaiminshLV 20.07.19
Labdien!
Vai kāds var ieteikt kādu meistaru , kas labo makšķerkātus? Liepājas pusē.
bio-r 19.07.19
Ja jau reiz tēma pacelta tad jautājums kungiem par kātiem - graphiteleader corto ex vai majorcraft crostage.
Cik saprotu corto ex ir pieejams ar short solid, domāju kā ko līdzīgu alternatīvu perfect jig.
kutis 19.07.19
Man pirmais ašukiem bija Olympus T-ONE Par nieka trīsdesmit grašiem un pāris gadus arī tika lietots tīri labi, kamēr negribējās paprovēt kautkādas "izvirtības". :))
VilnisL 19.07.19
VilnisL [8:46]: Ko Tu ieteiktu kā labu asaru kātu?Tā tak gaumes lieta. Man pašam ir Tict un Hearty rise

svens76, 19.jūlijs 2019, 08:56

Nu abi šie ir no pilnīgi citas cenu kategorijas. Skaidrs, ka labi, par to nešaubos. Parasti jau gan saka, ka rotiņam tieši paļurīgu vajag, lai var tālu iemest. Izskatās, ka izslavētais X1 nevienam nav...
svens76 19.07.19
Krishs_KG [19.07.19]: Ja specifiski mikrodžigam, tad ļurkans automātiski nenozīmē slikts. Mazāk dils zivis, tajās reizēs, kad vajadzēs lēnām "izskrāpēt" grunti būs vieglāk iedot vajadzīgo animāciju. Asi izraustīt mānekli savukārt būs grūtāk - pašam jāsaprot, kāds stils sirdij tuvāks.
Katram sava gaume
Krishs_KG 19.07.19
Ja specifiski mikrodžigam, tad ļurkans automātiski nenozīmē slikts. Mazāk dils zivis, tajās reizēs, kad vajadzēs lēnām "izskrāpēt" grunti būs vieglāk iedot vajadzīgo animāciju. Asi izraustīt mānekli savukārt būs grūtāk - pašam jāsaprot, kāds stils sirdij tuvāks.
svens76 19.07.19
Gaujinieks2 [16.jūl]: Sakiet lūdzu, vai kāds ir mikrodžigam izmantojis team salmo tioga small game kātiņu?
Un vai tas vispār ir mikrodžiga kāts, vai ar savu vidēji ātro akciju nav par ļurkanu?..Izmantoju vēl zemākas klases salmo izstrādājumu. Man liekas ok. Uzskatu ka labāk investēties augstākas klases spolē, bet tas mans personīgais viedoklis.

irseejs, 19.jūlijs 2019, 09:36

daļēji jāpiekrīt Tev:)
kutis 19.07.19
Nevar apzīmēt kā labu asaru kātu jo kāti netiek ražoti pēc zivju sugām bet gan pēc ķeršanas tehnikas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs