Labdien,
Pērkot jaunu, kurš no benzīna motoriem 5ZS - Honda vai Suzuki būs visusticamākais, apmēram 70% braukāt no copes vietas uz copes vietu 30% velcēt.
Kādam ir idejas kur varētu pasūtīt priekš motorguide R3 digital 55lb "complete lower unit" (apakšējo bloku). Jau kādu laiku meklēju un bez panākumiem.
Kāds var ieteikt pumpi kam ir 220 un 12v enerģijas avots, spiediena mērītājs, vienalga atmosfēras , bar, psi, kPA, uzgaļi gan supam/laivai un arī apaļais matračiem.
Delziss Laikam esi visgudrākaisss savā ciemā....
copis [01.12.20]: Sveiki,ir radies tāds jautājums cik liels ir laivas elektromotora ,tieši dzinēja apkārtmērs ,diametrs...Derēs atbildes no dažādiem minkota ,ķīniešiem..Jau iepriekš ,PALDIES.rinumu ma
Tinumu drāts garumu arī noskaidro ! Tas svarīgi copei !!!
Dažādām jaudām dažādi diametri
Sveiki,ir radies tāds jautājums cik liels ir laivas elektromotora ,tieši dzinēja apkārtmērs ,diametrs...Derēs atbildes no dažādiem minkota ,ķīniešiem..Jau iepriekš ,PALDIES.
addd [01.12.20]: Viss ir labi ar laivām, tikai svarīgāk būs atrisināt kur glabāsiet un kā transportēsiet.
Ar to nav problemu, soreiz svarigak atrast optimalo variantu pret 6zs motoru
Skaidrs, bus vien jastumj tas udens. Esmu pirma motora upuris, nopirku 6nieku, pabraucu 10 reizes un tagad garaza smuki kraj puteklus. Pardot zel, a pielietojuma nav :D
Balista, 1.decembris 2020, 13:15
Labdien!
Viss ir labi ar laivām, tikai svarīgāk būs atrisināt kur glabāsiet un kā transportēsiet.
Cieņā.
Balista [01.12.20]: Skaidrs, bus vien jastumj tas udens. Esmu pirma motora upuris, nopirku 6nieku, pabraucu 10 reizes un tagad garaza smuki kraj puteklus. Pardot zel, a pielietojuma nav :D
Es gan esmu apmierināts ar 6nieku, jo praktiski vienmēr braucu 1. patēriņš priecē. Pacēlu pareizajā augstumā un viss čiki-poki.
Domaju, ka 2atā ar ķīniešu laivu 3,30 arī varētu iet glisē. Parēķini 1zs=30-35kg
Skaidrs, bus vien jastumj tas udens. Esmu pirma motora upuris, nopirku 6nieku, pabraucu 10 reizes un tagad garaza smuki kraj puteklus. Pardot zel, a pielietojuma nav :D
Meklē piemērotu motora stāvokli.
Diezvai ir jēga tik dārgi pirkt 7 gadīgu laivu, tai jau labākie laiki iet uz beigām. Ja brauc viens, tad pietiek ar apmēram 3.2-3.3m, ja brauc vairāki, tad par 20km/h ar 6hp nav ko sapņot.
usis [24.11.20]: AldisAP [10m]: karlens [20:20]: AldisAP [19:42]: Sveiki. Vai ir jēga labot šādu laivu(attēlā atzīmēts cauruma iespējamā vieta)?Ūdens nāk laivā?Tai stūrī šņāc gaissKad notīrīta virsma, nosmērē ar stormsure līmi, problēmu nebūs.
Varbūt ir kāds meistars kas to var salabot , Liepājas pusē?
AldisAP [24.11.20]: karlens [20:20]: AldisAP [19:42]: Sveiki. Vai ir jēga labot šādu laivu(attēlā atzīmēts cauruma iespējamā vieta)?Ūdens nāk laivā?Tai stūrī šņāc gaiss
Kad notīrīta virsma, nosmērē ar stormsure līmi, problēmu nebūs.
karlens [24.11.20]: AldisAP [19:42]: Sveiki. Vai ir jēga labot šādu laivu(attēlā atzīmēts cauruma iespējamā vieta)?Ūdens nāk laivā?
Tai stūrī šņāc gaiss
vīri, palīdziet ar padomu!
vēlos iegādāties 5hp dzinēju, 4 taktis, jaunu vai lietotu, bet īsti nav skaidrs, kādu ražotāju izvēlēties. velcēt netaisos, bet pārbraucienus gan.
kā arī - ja kādam sezonu beidzot ir padomā savu dot uz andeli, labprāt saņemtu piedāvājumus!
p.s forumu neapmeklēju, ticu, ka pa lapām šis jau ir pārspriests, bet tomēr 869...
AldisAP [24.11.20]: Sveiki. Vai ir jēga labot šādu laivu(attēlā atzīmēts cauruma iespējamā vieta)?
Ko nozīmē iespējama? Sākumā pārbaudi: uzcel laivu un ielej ūdeni, ja sūksies pa apakšu tai stūrī, tad var runāt tālāk.