Glisējoša pella:)
gonzalless [13.07.19]: Antigravitacijas plaksne?Antikavitācijas, hidrospārns u.t.t..... Nomierinājies????
kutis [20:23]: Nebūtu slikti ja būtu antigravitātes plāksnes, varētu ar laivu pa gaisu lidot. :))
Un neklausi muļķības par ķīli jo motors būs pirmais kas uzsēdīsies seklā vietā.Atsit fotovari?ka tas brinums izskatas
viksviks, 13.jūlijs 2019, 20:56
viksviks [13.07.19]: viksviks [19:51]: Maris_C [9m]: Kadu laivu iesaki ar paceltu prieksu,ta lai izmantotu venta!?un jura varetu vejazivis iebraukt?Upei , viennozīmīgi, piepūšamais ķīlis būs labāks - pasargās laivu no akmeņiem. Es crabu turu tikai priekš Gaujas. Ezeram ir cita laiva.
viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.
Maris_C, 13.jūlijs 2019, 19:42
Brencis21 [13.07.19]: viksviks [48m]: viksviks [19m]: viksviks [17m]: Maris_C [9m]: viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.Sveiki,tad jau man neder ar piepusamo ķili?jo taisos biezak izmantot pa ventu,venta ir sekla.?Kadu laivu iesaki ar paceltu prieksu,ta lai izmantotu venta!?un jura varetu vejazivis iebraukt?Kas ir antigravitacijas plaksne,?Cik var.....Ja tev nav ko pateikt,tad nejaucies ieksa saruna,vai tev sen nav jabut gultaa!?man jau apnik loznat neta,tapec labak butu ja normali dzeki runas,un tu turpinasi sedet kresla un skatities tv
A meklētājā iesist, pietrūkst attapības?
kutis [13.07.19]: Nebūtu slikti ja būtu antigravitātes plāksnes, varētu ar laivu pa gaisu lidot. :))Atsit fotovari?ka tas brinums izskatas
Un neklausi muļķības par ķīli jo motors būs pirmais kas uzsēdīsies seklā vietā.
viksviks [13.07.19]: viksviks [19m]: viksviks [17m]: Maris_C [9m]: viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.Sveiki,tad jau man neder ar piepusamo ķili?jo taisos biezak izmantot pa ventu,venta ir sekla.?Kadu laivu iesaki ar paceltu prieksu,ta lai izmantotu venta!?un jura varetu vejazivis iebraukt?Kas ir antigravitacijas plaksne,?Cik var.....
viksviks [13.07.19]: viksviks [17m]: Maris_C [9m]: viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.Sveiki,tad jau man neder ar piepusamo ķili?jo taisos biezak izmantot pa ventu,venta ir sekla.?Kadu laivu iesaki ar paceltu prieksu,ta lai izmantotu venta!?un jura varetu vejazivis iebraukt?Kas ir antigravitacijas plaksne,?
viksviks [13.07.19]: Maris_C [9m]: viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.Sveiki,tad jau man neder ar piepusamo ķili?jo taisos biezak izmantot pa ventu,venta ir sekla.?Kadu laivu iesaki ar paceltu prieksu,ta lai izmantotu venta!?un jura varetu vejazivis iebraukt?
Maris_C [13.07.19]: viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.Sveiki,tad jau man neder ar piepusamo ķili?jo taisos biezak izmantot pa ventu,venta ir sekla.?
viksviks [13.07.19]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.
Vai raznas ezera ir iespejams iret laivu ar motoru
Sams122, 13.jūlijs 2019, 13:38