atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

Glisējoša pella:)
kutis 14.07.19
Viens ir lasīt, otrs ir uzlikt un paprovēt :)
Efektu jūt uzreiz, lietoju un esmu ļoti apmierināts.
irseejs 14.07.19
Esmu lasījis, ka tik mazjaudīgiem motoriem no tās plāksnes nekādas jēgas neesot, bieži vien efekts esot pretējs. Manuprāt baigi daudz kas ir atkarīgs no pašas laivas, es savu pellu piemēram ar 5zs nevaru dabūt glisē, bet ķīniešu 4metrīgu pusli, kurš sver 70kg mierīgi. Runa ir par braukšanu vienītī.
Maris_C 14.07.19
gonzalless [13.07.19]: Antigravitacijas plaksne?
Antikavitācijas, hidrospārns u.t.t..... Nomierinājies????
kutis 13.07.19
kutis [20:23]: Nebūtu slikti ja būtu antigravitātes plāksnes, varētu ar laivu pa gaisu lidot. :))

Un neklausi muļķības par ķīli jo motors būs pirmais kas uzsēdīsies seklā vietā.Atsit fotovari?ka tas brinums izskatas

viksviks, 13.jūlijs 2019, 20:56

Apskatīt vari manos albumos pie "inventārs"
EdgarsB 13.07.19
Ķīlis ir biksēm aptuveni tajā vietā kur krāns :)

Ja par laivām- dzenskrūvei vai tad nav zam ķīļa jābūt? Citādi tāda ūdens putošana sanāks, ne?
gonzalless 13.07.19
Antigravitacijas plaksne?!? Eu, tas ir labais:)! Laikam kada kosmiska kuga sastavdala:)
egans 13.07.19
Pa Ventu dragāju pat ar Astru 470 avo. Nav ne vainas, nedz pa seklu vai kā citādi.
Maris_C 13.07.19
viksviks [13.07.19]: viksviks [19:51]: Maris_C [9m]: Kadu laivu iesaki ar paceltu prieksu,ta lai izmantotu venta!?un jura varetu vejazivis iebraukt?
Upei , viennozīmīgi, piepūšamais ķīlis būs labāks - pasargās laivu no akmeņiem. Es crabu turu tikai priekš Gaujas. Ezeram ir cita laiva.
P.S. - Tiem , kas nezin, kas ir ķīlis - tas ir gaitas stabilizēšanai, palīdz noturēt vienmērīgu gaitu. Nesaprotu , ko cilvèciņš domāja ar frāzi, ka motors pirmais aizķers grunti...
jorsiks 13.07.19
viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.

Maris_C, 13.jūlijs 2019, 19:42

Nu nu.
viksviks 13.07.19
Brencis21 [13.07.19]: viksviks [48m]: viksviks [19m]: viksviks [17m]: Maris_C [9m]: viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.Sveiki,tad jau man neder ar piepusamo ķili?jo taisos biezak izmantot pa ventu,venta ir sekla.?Kadu laivu iesaki ar paceltu prieksu,ta lai izmantotu venta!?un jura varetu vejazivis iebraukt?Kas ir antigravitacijas plaksne,?Cik var.....
A meklētājā iesist, pietrūkst attapības?
Ja tev nav ko pateikt,tad nejaucies ieksa saruna,vai tev sen nav jabut gultaa!?man jau apnik loznat neta,tapec labak butu ja normali dzeki runas,un tu turpinasi sedet kresla un skatities tv
viksviks 13.07.19
kutis [13.07.19]: Nebūtu slikti ja būtu antigravitātes plāksnes, varētu ar laivu pa gaisu lidot. :))

Un neklausi muļķības par ķīli jo motors būs pirmais kas uzsēdīsies seklā vietā.
Atsit fotovari?ka tas brinums izskatas
kutis 13.07.19
Nebūtu slikti ja būtu antigravitātes plāksnes, varētu ar laivu pa gaisu lidot. :))

Un neklausi muļķības par ķīli jo motors būs pirmais kas uzsēdīsies seklā vietā.
Brencis21 13.07.19
viksviks [13.07.19]: viksviks [19m]: viksviks [17m]: Maris_C [9m]: viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.Sveiki,tad jau man neder ar piepusamo ķili?jo taisos biezak izmantot pa ventu,venta ir sekla.?Kadu laivu iesaki ar paceltu prieksu,ta lai izmantotu venta!?un jura varetu vejazivis iebraukt?Kas ir antigravitacijas plaksne,?
Cik var.....
A meklētājā iesist, pietrūkst attapības?
viksviks 13.07.19
viksviks [13.07.19]: viksviks [17m]: Maris_C [9m]: viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.Sveiki,tad jau man neder ar piepusamo ķili?jo taisos biezak izmantot pa ventu,venta ir sekla.?Kadu laivu iesaki ar paceltu prieksu,ta lai izmantotu venta!?un jura varetu vejazivis iebraukt?
Kas ir antigravitacijas plaksne,?
viksviks 13.07.19
viksviks [13.07.19]: Maris_C [9m]: viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.Sveiki,tad jau man neder ar piepusamo ķili?jo taisos biezak izmantot pa ventu,venta ir sekla.?
Kadu laivu iesaki ar paceltu prieksu,ta lai izmantotu venta!?un jura varetu vejazivis iebraukt?
viksviks 13.07.19
Maris_C [13.07.19]: viksviks [18:46]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.
Sveiki,tad jau man neder ar piepusamo ķili?jo taisos biezak izmantot pa ventu,venta ir sekla.?
Maris_C 13.07.19
viksviks [13.07.19]: Un ko sakat par laivu Bush crab 400?
Pirmā Bushene man bija Crab 400. Lielie baloni, kravnesība 1t., ļoti stabila. Vienīgi man nepatika piepūšamais ķīli. Neklausi tos, kas saka, ka ar 5hp būs jābrauc ar 9 km.h. Crab ar 5 merk ar antigravitācijas plāksnēm braucu virs 20km/h.
jorsiks 13.07.19
Vai raznas ezera ir iespejams iret laivu ar motoru

Sams122, 13.jūlijs 2019, 13:38

Rāznā tikai elektro.
viksviks 13.07.19
Un ko sakat par laivu Bush crab 400?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs