Sveiciens.Pienācis laiks benzīna motora iegādei.Neko lielāku par 2,5nieku nevajag.Vieglu un kompaktu.Skatos uz HONDA BF2.3SCHU.Varbūt kādam ir pieredze un var iekomentēt , varbūt jāskatās man vispār citā virzienā:). Nekādus grandiozos gabalus un kalnus negāzīšu,miera vējos makšķerēt:). Varbūt Lielupe, varbūt Burtnieks, varbūt vēl kaut kur.Kura zīmola motori ir visuzticamākie? Varbūt kādi ieteikumi?
Paldies.
Cietā grīda ir ļoti labs variants ja patīk stāvēt un spiningot
Glisē neizcels neviens no trim laivas kustināšanas veidiem, attiecīgi var neiespringt - nebūs sliktāka!
Ķīlis ir vajadzīgs, lai iestieptu grīdu un būtu labāka vadāmība, taisnvirziena kustības noturība pie lielāka ātruma !
Cik sliktāka ir PVC laiva bez ķīļa par PVC laivu ar ķīli? Plāns ir airi / elektromotors / 2.5-5hp benzīna motors.
Ne garāka par 3 metriem.
Varbūt var padalīties ar pieredzi...
Kādu akumulatora lādētāju ieteiktu litija aķim? :)
saimnieks1, 10.maijs 2025, 17:14
Tas kurš paredzēts litijniekiem
Kādu akumulatora lādētāju ieteiktu litija aķim? :)
egonsb [10.mai]: Meklēju gumijas laivai piekabi. Gumijas laiva 3,40m gara. Varbūt varētu man ieteikt kādu piekabi pirkt labāk?
Manuprāt 3.4m car vnk nolaist gaisu un iemest bagāžniekā. 4+ jau ar piekabi izklausās labāk. Respo piekabi skaties. Kaut vai jaunu uz nomaksu
Meklēju gumijas laivai piekabi. Gumijas laiva 3,40m gara. Varbūt varētu man ieteikt kādu piekabi pirkt labāk?
Ja kāds meklē, esmu gatavs pārdot savu HONDU 10ZS, tikai tāpēc ka vajag 20ZS. Vai arī mainu pret 20 ZS ar manu piemaksu. Pārējais privāti.
Jautājums! Varbūt kāds to jau ir darījis. Ir Honda 10ZS motors, bet ir nedaudz par vāju. Esmu dzirdējis ka ir iespējams pārbūvēt uz 20 ZS. Varbūt kāds var padalīties ar informāciju.
Janis555, 3.maijs 2025, 13:14
Izmesta nauda un laiks
Jautājums! Varbūt kāds to jau ir darījis. Ir Honda 10ZS motors, bet ir nedaudz par vāju. Esmu dzirdējis ka ir iespējams pārbūvēt uz 20 ZS. Varbūt kāds var padalīties ar informāciju.
Paldies par info.
maris99, 25.aprīlis 2025, 16:32
Parasti jau ir tā - kas nav aizliegts, tas ir atļauts :)
Un jā, ir tā, kā ļauži jau pateica.
maris99 [25.apr]: Labdien!
Saskaros ar tādu jautājumu vai līdz 1. maijam drīkst braukt ar motorlaivu necopējot no tās pa iekšzemes ūdeņiem. Tāda vajadzība radās lai piebraukt jauno motoru 1. maija makšķerēšanas svētkiem. Izlasot Mk. noteikumus iet runa ka nedrīkst makšķerēt no laivas, bet par pliku braukšanu nav ne vārda. Vārbūt kādam ir pieredze šajā jautājumā?
braukt drīkst
maris99 [25.apr]: Labdien!
Saskaros ar tādu jautājumu vai līdz 1. maijam drīkst braukt ar motorlaivu necopējot no tās pa iekšzemes ūdeņiem. Tāda vajadzība radās lai piebraukt jauno motoru 1. maija makšķerēšanas svētkiem. Izlasot Mk. noteikumus iet runa ka nedrīkst makšķerēt no laivas, bet par pliku braukšanu nav ne vārda. Vārbūt kādam ir pieredze šajā jautājumā?
Var.
Labdien!
Sveiki! Varbūt kāds pārdod Minn Kota Powerdrive 45 vai 55 LBS, kājas garums 54" ?