atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

zogs 13.06.14
Urā! Es esmu atpūtas kuģa īpašnieks! Kruto!
Īstenībā varētu ar šo likumu dibenu noslaucīt, bet printeris sadumpojies, blee.
kutis 13.06.14
Ir redzēts kad pielādētaa mašīna motors ar kāju uz augšu un pēc tam ilgstoša ņemšanās ar eļļas dabūšanu laukā no sadegšanas kameras, tas tā ja neievēro ražotāju ieteikumus :)
edijsk 13.06.14
Tīri horizontāli neietektu turēt nekad,vislabāk vertikāli, citādi piedzīvosi nepatīkamus brīžus pie ūdeņiem.

kutis, 13.jūnijs 2014, 19:55

kā reiz suzuki 2,5 vakar bija novēlies uz sāniem (ne uz ručku) un nostāvējis visu nakti. Nekas it kā nebija noticis, ja nu vienīgi nedaudz vairāk padūmoja (tā vismaz man pašam šķita). Tā kā tik traki nav.
holmz 13.06.14
Cik man teica tad yamaha esot vienigais motors kuru var likt jebuzkuru pusi. Kuti parvadajot savadak nekadi nenoliksi
kkeda 13.06.14
Tīri horizontāli arī nekad nenoliksi ja uz ručkas liksi! :D
kutis 13.06.14
Tīri horizontāli neietektu turēt nekad,vislabāk vertikāli, citādi piedzīvosi nepatīkamus brīžus pie ūdeņiem.
biomasters 13.06.14
Pofig es savu Yamaha 4nieku vadāju bagažniekā jau 6 gadus uz tās ručkas, zālē lieku uz ručkas. Nekad nekas nav no tā sliktāk kļuvis.
holmz 13.06.14
Vel viens jautajums par turešanu uz saniem. AUtiņa turot viņu uz tas kajas puses, sanak ka tas motors nav reali tīri horizontala stavokli ,bet vinsh medz tur sagrozities pa saviem 15-20 gradiem, nu tik cik guļot uz kajas ari sanak. Tas ir pofig vai timer jadomā ka tiri horiontali viņu nostiprinat?
porto 13.06.14
un riņķi
porto 13.06.14
Vesti jau nevajag mazajam pļerpakam.
holmz 13.06.14
Diskusija kā 1 klsē, toč kā bērni - vesti vajag, vesti nevajag. Nopērk motoru, bet diskutē par vestes vajadzību - smieklīgi.Kad slīksiet tad sapratīsiet vajag vesti vai nē, ko vēl te var diskutēt???? 3 norīkojumi ārpus kārtas!!!!!

andrisandris, 13.jūnijs 2014, 16:48

pa vesti ta skaidrs, bet nafig to riņķi mazam pļerpakam
Diskusija kā 1 klsē, toč kā bērni - vesti vajag, vesti nevajag. Nopērk motoru, bet diskutē par vestes vajadzību - smieklīgi.Kad slīksiet tad sapratīsiet vajag vesti vai nē, ko vēl te var diskutēt???? 3 norīkojumi ārpus kārtas!!!!!
Vairis30 13.06.14
It sevišķi rūpīgi palasi 1.pielikumu - tev būs daudz pāsteigumu priekš airu laivas. nerunājot par motorlaivu.
JIG.LV 13.06.14
OK! Kungi,iemetiet lūdzu linku,kur ar šiem un citiem noteikumiem var iepazīties! Kaut kā neatceros,ka man ar pellveidīgo un 2,5Hp bija kaut kādas saistības jāpilda! Visu laiku tā palīda zem prastas laivas, bez kādiem gruzījumiem!

zogs, 13.jūnijs 2014, 13:56

http://likumi.lv/doc.php?id=103963
zogs 13.06.14
OK! Kungi,iemetiet lūdzu linku,kur ar šiem un citiem noteikumiem var iepazīties! Kaut kā neatceros,ka man ar pellveidīgo un 2,5Hp bija kaut kādas saistības jāpilda! Visu laiku tā palīda zem prastas laivas, bez kādiem gruzījumiem!
davidsonsd 13.06.14
visām laivām sākot no 3 metru garuma jābūt glābšanas rinķim.
ekach 13.06.14
Tad pella, lidaka un citi brinumi skaitas ka motorlaiva ar 2,5 hp? Tikko ari motoru nopirku:)

Ieteikumi ka vinju labak piebraukt?

holmz, 13.jūnijs 2014, 12:35

Stiklšķiedrenēm - riņiķis vai tā parodija ir nepieciešams!!!
Hotentots 13.06.14
Tad pella, lidaka un citi brinumi skaitas ka motorlaiva ar 2,5 hp? Tikko ari motoru nopirku:)

holmz, 13.jūnijs 2014, 12:35

Vai tad pērkot neko neteica? Iesākumā (vismaz man ar Suzuki ieteica kādas 20h) pabrauc saudzīgāk, neforsē. Laikam maksimumu arī nedzen (piebilde - vairāk par 2/3 nav arī vajadzības. Pamērī ātrumu ar GPS, nez vai kāps, ja tesīsi uz maksimumu).
Aukstu motoru nedzen, kādu laiciņu pasildi. Ja tev ūdens dzese, tad uzpasē, lai darbojas - respektīvi, lai lēpju lapas neaizķepē ūdens iesūkšanas caurumus.
Nu un skaties kā pareizi novietot ilgstoši uzglabājot.
holmz 13.06.14

ekach 13.06.14
Vestei ir jābūt obligāti. Kurš to nodrošina, poličiem pofig. Riņķi, cik es saprotu vajag motorlaivai. Tavā gadījumā Pella + 2.5 neskaitās motorlaiva :)

Ja kļūdos, palabojiet, kungi.

Headhunter, 13.jūnijs 2014, 11:23

Vestes OBLIGĀTAS jebkurā gadījumā.....
RIŅĶIS - visām laivām.... izņemot mazās gumijas laivas!
Ja gumijas laiva ir reģistrētā kā motorlaiva (pie kkada garuma un motora jaudas)....tad arī riņķis nepieciešams!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs