atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

L_John 18.12.13
Vecā ziemas sezonās problēma... :-(
L_John, 18.decembris 2013, 22:16

Man arī šogad tāda problēma.Meklēju
Ādažu pusē.Ja interesē un kaut kas būs,varu padot ziņu.

andis47, 18.decembris 2013, 23:03

Paldies!
Būšu dikti pateicīgs, ja tāda iespēja pagadīsies...
andis47 18.12.13
Varbūt kāds var ieteikt Rīgā vai tās apkaimē vietu kur var pa ziemu atstāt zem jumta laivu ar visu treileri - kāds angārs vai kaut kas tam līdzīgs?...

L_John, 18.decembris 2013, 22:16

Man arī šogad tāda problēma.Meklēju
Ādažu pusē.Ja interesē un kaut kas būs,varu padot ziņu.
L_John 18.12.13
Varbūt kāds var ieteikt Rīgā vai tās apkaimē vietu kur var pa ziemu atstāt zem jumta laivu ar visu treileri - kāds angārs vai kaut kas tam līdzīgs?...
lapmezh 14.12.13
skaidrs, paldies :)
kutis 14.12.13
Sveiki. Gribēju apvaicāties, vai kāds nav mēģinājis piepušamai laivai ar mīksto grīdu pārtaisīt uz cieto, lai iespējams būtu stāvēt kājās un droši džerkot seklā ezerā?

lapmezh, 14.decembris 2013, 12:52

Iemet aci manās bildēs tur ir manējā kalpo jau trīs gadus:)
aiwa 14.12.13
lpm, man bija Zodiac ar dēlīšu grīdu. Uztaisīju no 9mm ūdensizturīga finiera 2 daļīgu grīdu un nebija nekadas problēmas stāvēt kājas! Domā kaut ko līdzīgu!
lapmezh 14.12.13
Sveiki. Gribēju apvaicāties, vai kāds nav mēģinājis piepušamai laivai ar mīksto grīdu pārtaisīt uz cieto, lai iespējams būtu stāvēt kājās un droši džerkot seklā ezerā?
davidsonsd 14.12.13
skatoties pēc tehn.parametriem,tad šie dzinēji ir identiski vienādi!starpība starp 2,5 un3,5 varētu būt karburatorā.Es ņēmu 2.5 un ir o.k. Ar3,5 tāpat glisē neiziesi.
franko 14.12.13
Jautājums lietpatējiem- vai ir būtiska un jūtama atšķirība praksē starp motoriem MERCURY 2.5 un 3.5 Zs motoriem. Svars motoriem vienāds. Domāju vai vērts iespringt uz 3.5 un maksāt vairāk..
skiperis 07.12.13
Mums Usmā viens keps savai jahtai uzkombinēja tādu un kādus dažus gadus nobraukāja. Jahta uz glisi nav jādabū, peldošā režīmā pat ļoti OK un arī pietiekami kluss. Tagad gan uzlicis parasto L-kājnieku ar ūdens dzesi. Nejautāju, kādēļ nomainīja.
Nejaanis 07.12.13
Kazanka ar spārniem ir pat ļoti ok, vairāk par 15 zs tur nemaz nevajag. Var uzmeistarot izlietni (samootļivnoj traņec) lai nepiesmeļ laivu no aizmugures, pāris cm falšbortiņu aizmugurē un that's it! Baidās no viļņiem,asiem pagriezieniem un lieliem motoriem. Salons 3,5 x1,20 - kurai plastikāta laivai pa to cenu tāds ir? Iet cauri visiem sū gan ar airiem, gan motoru- iegrime ar nekāda.
Ir plāns- uz moskva 12 kājas ar reversu uzsēdināt kādu vertikālās kloķenes 4taktu zālespļāvēja matori, tikai ko par šo kombināciju teiks ūdens milići?
zaraza 07.12.13
gintsgg,
jā, Somi malači,
bet šajā gadījuma runa neiet par dizaina kopēšanu, bet gan par pašu ražošanas procesu.

coplietdraug, 7.decembris 2013, 11:39

Nu sākotnēji Focis jau tieši runāja par dizainu un ārējā veidola atšķirību mūsu un, kā piemēru, Tehri, ne par tehnoloģijām.
gintsgg,
jā, Somi malači,
bet šajā gadījuma runa neiet par dizaina kopēšanu, bet gan par pašu ražošanas procesu.
lacuks007,
tad kapēc tu citiem melo ka tev ir mercedes ?
gintsgg 07.12.13
Lasīju , lasīju visu šito un kļuvu lepns , liktenis tā ir lēmis , ka man ir TERHI . Jāsāk kopēt un jāsāk taisīt kārtīgas laivas .
lacuks007 07.12.13
par brendu protams ka labs cipars jāpiemākšā, bet ražot zapiņu, pārdot kā opeli un meiģināt iestāstīt ka tas ir mersis- īsts latvieša stils :D
zaraza 07.12.13
Ei nu, vai tad ambīciju tik vien kā sekliem ūdeņiem pietiek?! :) Tas tik joks, protams, bet igauņiem atdotās Roņusalas apkārtnē zvejasvietu netrūkstot ;)

Focis, 7.decembris 2013, 00:24

Ambīcijas var būt jebkādas, bet to realizācijas līdzekļiem jābūt atbilstošiem un samērīgiem :)

Nu ja runājam par copi, tad man personīgi tādu "ambīciju" pilnīgi noteikti nav... Man patīk un ir komfortabli copēt noteiktos apstākļos, ūdeņu tipu, dziļumu un mērķzivju tipu apstākļos, ar noteiktu metožu izvēli.. Pa lielam atbilst kontinentālās Eiropas, Skandināvijas, Ziemeļamerikas ziemeldaļas iekšējiem ūdeņiem.
Jūrā uz lieliem dziļumiem var ielīst Norvēģijā vai tepat, bet stipri pa retam... Eksotisko valstu un jūras/okeāna cope ar "nesaprotamu" izmēru un citu parametru zivīm nesaista... Pamēģināt pa reizei, ja ir iespēja, var un vajag visu kaut tīri ķeksītim, bet nu sistemātiski nevelk...
Focis 07.12.13
Ei nu, vai tad ambīciju tik vien kā sekliem ūdeņiem pietiek?! :) Tas tik joks, protams, bet igauņiem atdotās Roņusalas apkārtnē zvejasvietu netrūkstot ;)

Da nē, Zaraza. Pietiktu ar KingFisher-850... :D

Focis, 6.decembris 2013, 23:50

A priekš kam? Laivai jābūt piemērotai ūdeņiem un izmantošanas veidam... Var jau hotj ar kreiseri "Aurora" velcēt pa Burtnieku, tikai praktiskas jēgas no tā pamaz, tas tikai rada anomālu milipontu izstarojuma kvadrātmetrā uz purnstundu lēcienu :)

zaraza, 7.decembris 2013, 00:14
zaraza 07.12.13
Da nē, Zaraza. Pietiktu ar KingFisher-850... :D

Focis, 6.decembris 2013, 23:50

A priekš kam? Laivai jābūt piemērotai ūdeņiem un izmantošanas veidam... Var jau hotj ar kreiseri "Aurora" velcēt pa Burtnieku, tikai praktiskas jēgas no tā pamaz, tas tikai rada anomālu milipontu izstarojuma kvadrātmetrā uz purnstundu lēcienu :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs