atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

:D:D bet ja nopietni vnk pagaish nedelj nopirku 2 gumijas laivu un tagad domaju vai vaig vinju pieregjistret vai ne !
marti 14.06.11
ieliec riivajaa vietaa piepuushamo meiteni un nebuus arii rinjkjis vajadziigs :D un inspektori buus prieciigi
nu ja piemeram atbrauc inspekcija vinji kautko teiks ja bushu viens pats piemeram 2vietiga gumijas laiva ?
Zivnieks 14.06.11
nav obligāti, ja vien pašam baigi gribās :)))
sweiki visi. Man jautajums gumijas laivu vaig regjistret ja vinja ir 2vietiga vai 1vietiga ??? man teica ka nevaig !
Chaky 14.06.11
Vajadzētu čomam atjaunot Al Kazanku, notīrīt veco krāsu, pārkrāsot, ielikt labus beņķus, moš stūres mehānismu ielikt utt. Varētu kāds padot koordinātes kas ar to nodarbojas?
Interesē arī motors 10~20 Zs.
spiningists 14.06.11
Biju pie ūdens saticis coperi ar Jamahas 6nieku (2cil), kas sarunā atklāja, kā sākumā tā jau bija ar garo kāju, tad šis ar citu izpalīdzību to starpgabalu esot izmetis....:) vajadzējis tik vārpstu saīsināt, ko veica virpotājs ar pieredzi - nogrieza, iefāzēja, sametināja.... i vsjo rabotaet! Pie mazām jaudām laikam iet cauri, jo vārpstas jau parasti ir citkausējuma, nu bet zinošie gan jau var nosaukt specelektrodu markas, kas šim pasākumam der?
burtnieks 13.06.11
djmailo-ieej šitās sadaļas 12. lapā -tur šis tas ir aprakstīts.
djmailo 13.06.11
Sveiki puiši.Mani interesē laivas motori.Esmu dabūjis veterok 8m ,bet nekadigi nevaru to dabut pie dzivibas..Varbut kads var pateikt kur var iegadaties prieks siem motoriem rezerves dalas vai kads kurs kvalitativi labo sos motorus....
Ri4i20 13.06.11
stiiv_lee laiva ir no gumijas
burtnieks 12.06.11
Iemetu bildi albūmā.
burtnieks 12.06.11
Sienāzi-pe mums pārdodās makšķernieku veikalā Suzuki marine SAE 10W-40 4-takt motoreļļa.Iepakojumā 1Litrs.Katru maiņu Ieleju pa 330 gr. Sanāk trijām maiņām.Uz kanniņas ir atzīmes pa 100 gr.-tā kā viegli dozēt.Maksā kaut kur piecīti.
urmaas 12.06.11
Sienāzis
Pērc ļitruhu un točna pietiks!
:))
andriskkk 12.06.11
Sienāzi, apskaties lietotāja rokasgrāmatā. Pēc tās arī vadies... Ražotājs precīzāk norādīs par visādiem servis-meņiem :))
stiiv_lee 12.06.11
ri4i20 var pagarināt, ja esi nobriedis, atsūti man savu tel.nr. visu sarunāsim. nu ja laiva ir stiklšķiedras?
sienaazis 12.06.11
Suzuki df 2,5 hp 2007 gads.

Servisaa man teica, ka ellu vajag 380 g, internetaa skatiijos 300 ml, kaads ir mainiijis ssim modelim ellu, cik iisti vajag?
Ri4i20 12.06.11
laivu:D
Ri4i20 12.06.11
Sveiki, velos zinat vai var lauvu pagarinat uz 0,5m-0,8m? vai tas ir iespejams,ja jaa tad cik tas varetu izmaksaat un kur??
V.S.O.P. 11.06.11
neticēsi ;)))))
bija dažas lietainas un vējainas dienas, kad negribējās copēt/golfu spēlēt un sanāca pārvalks ;) Vienkārši atcerējos jaunību un uzšuvu pats, ar kājminamo šujmašīnu TIKKA(ap 70 gadu veca, bet - LABA) ;) Sludinājumu meistariņi piedāvāja dažādus, taču nepārliecinošus risinājumus par xxx naudiņām. vot i saņēmos un atcerējos jaunību un uztaisīju pa savam :)
Piraac 11.06.11
Pašūts pārvalks...
...bija domāts

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs