atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

Ghostis76 20.12.10
Andris1407 paldies par atbildi
Andris1407 20.12.10
Ghostis 76
Tieši tāds komplekts man ir ( Cobra + Mer 3.5 ).
Mani apmierina, viegla laiviņa ar vieglu motoru. Uz glisi iziet nevar ( tam vajadzētu 5 zs). Par cik pārsvarā makšķerēju vidēja leiluma ūdenstilpnēs, man pārvietošanās ātrums nav noteicošais. Tāpat diez vai būtu prāta darbs dzīt Cobru lielos ūdeņos ( pamēģināju Burtnieka vilnīšus - sajūta ... ).
Lai veicas !
Ghostis76 19.12.10
Kam ir Bralisha laiva Cobra, padalaties luudzu ar atsauceem ? Vinjai pietiks Merk 3.5 dzineja ?
tontons7 12.12.10
Tiem, kas nevelcē, ar 5 zirgu motoru 1,2L bākas pietiek visai dienai, 1x tik Rušonā izbraucu visu. Rezervītei ņemu kanniņu 5L, bet bendža 1-2L, lieks svars tik. Mana pieredze. Ir jau gāzētāji, buldozeri u.c. :)
urmaas 11.12.10
vot sakās.atkal sāksies viedokļi,par to kā kurš atlej!
nevajag pieradināties pēc katra puslitra atviegloties.tad viss ir bumbās!
:DDD
vieplis 11.12.10
Martin, tad jāmiež tazikā.
:)))
martins_ 11.12.10
urmaas, gardāku sešpakā līdzi ņemt bīstami, pēc sestās karstā saulē var sagribēt izkāpt vēl nepiebraucot pie malas :) un nenoslāpējot motoru :)
urmaas 11.12.10
Vieplis
šamam ar sešpaku visai sezonai jāpietiek nenoslāpējot dzinēju!
Martins
puslitra puteļukus var ar gardāku ninni līdzi paķert!
martins_ 11.12.10
Viepli, nepin te mani iekšā, es tik ieteicu.. :) tas nenozīmē, ka pats tā dara :)
marti 11.12.10
lietoju 5zs jau 3 sezonas (vai pat jau 4).
ja taalu jaanes, tad ir ko stiept. runaa, ka 2,5 vieglaaks. bet taa beedu nezinu. ekonomisks jau nu bez gala. ar pilnu baaku (12L) braucu visu sezonu (videeji katru otro ned nogali kjiisii). beidzot copi, lai izbrauktu tukshu motoru atvienoju shljauku un paaraak negaazeejot pus kilometru var nobraukt :)
vieplis 11.12.10
Urmaas, bet tu iedomājies, cik glemūrīgi istās, kad Martins ierodas pie upes ar benzīna 6 paku.
urmaas 11.12.10
tad tā ari dariet.to kad jums šādi pārvadājot&pārlejot viss izdodās sterili varat nestāstīt.mans gan nesmērējās.ielieku laivā bāciņu un miers mājās.
martins_ 11.12.10
urmaas, papildu benzīnu var ņemt līdzi somā ar 0.5l pudelēm.. ērti, var liet bez voronkas :D
urmaas 11.12.10
Vasiljoks
kur liksi kanniņu ar papildus benzīnu?ar iebūvējamo bāciņu vien,reizēm par maz!pie pārliešanas visādi var gadīties.pēc tam vončīs visas malas!
:)
jurciks000 11.12.10
5zs suzukam ir iemontētā bāciņa, tici gan tiem kas saka ka vajag 5zs , jo es arī gadu nobraucu ar 2,5zs un pārdevu ,tagad jau 2 gadus braucu ar 5zs ir normāli, bet starp 2,5zs un 3,5zs atšķirības naf nekādas ,tikai cena
daks 11.12.10
un nenožēlosi,a moš jūrniekos paķer?
HOOK 11.12.10
Dak nav ko tirsties jāpārdod māja un jāpērk 50 zirgi ne:D
daks 11.12.10
tik nedomā ,ka es gribu Tevi mācīt,parunā varbūt ar čaļiem kam 20zs ,ar ko Viņi sāka
daks 11.12.10
nu ta tik pērc1 gadu pabrauksi gribēsi 5zs ,vēl gadu 9,9zs utt un kāds gala cipars?
vasiljoks 11.12.10
dakam.Man teic zeni,kuriem ir 3.5 4-taktnieki,nav ne kada vaina.5-ari cita cena.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs